FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 30 okt 2010, 01:36

Institut je napisao/la:Ronaldinho je imao najbolju formu ikada u te dvije-tri sezone ;)
bio sam strasno ljut kad je odlazio, ali se ispostavilo da je Pep bio u pravu i Messi je pao u prvi plan. Sto se tice rokade Eto-Ibrahimovic e tu nisam bas siguran da su dobro postupili. Fali nam Eto.
.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 okt 2010, 02:38

Raul7 je napisao/la:Ja mislio da je Paja bolestan al kad vidim ovog romaria povraca mi se. Cuj Rivaldo i Ronaldinho bolji od Zizoua hahahahaha. Pele ili Maradona nekada a sada Ronaldo ili Zidane. To su rapsrave koje ce se do kraja svijeta voditi a ne neki Rivaldi, Ronaldinhi itd. Svaka cast ovome dvojici ali Zizou i Ronaldo su drugi svijet za Rivalda i Ronnia
ma bitno je da su oni u realu igrali...ostalo je nebitno :/

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 okt 2010, 09:46

jacky09 je napisao/la:Uvijek iste rasprave. Neće pamet iz guzice u glavu nikako.. svatko ima svoje mišljenje.. nitko nije ni u krivu ni u pravu.

Po meni je Messi na dobrom putu da bude jedan od najvećih svih vremena.

Messi ima sve predispozicije da postane najveci svih vremena. Ja se ne sjecam da sam ikada gledao konstantnijeg igraca, barem ne konstantnijeg u samom vrhu svjetskog fudbala. Zidan je npr. imao i dobrih i losih sezona, Maradona isto tako, ali Messi je vec druga prica. Ima 22 godine, a vec 4 sezone je konstantno medju tri najbolja igraca svijeta. I kada su Kaka i Cristiano bili najbolji, Messi je bio tu medju prva tri, pa prosle sezone je ubjedljivo najbolji bio, pa evo sad i na ovogodisnjem izboru ce sigurno biti medju prvom trojicom. Moramo se sjetiti da je imao i dvije teske povrede zbog kojih je skoro dvije sezone izgubio. To se zove konstantnost, jer Messi prakticno nije imao nikad losu ili solidnu sezonu, kad god je igrao, igrao je briljantno.

Pred njim je jos najmanje 10 godina vrhunskog fudbala, sta ce sve napraviti i osvojiti mozemo samo zamisliti, tako da kako stvari stoje on ce biti najveci svih vremena, a vec sad je za ovih nekoliko godina usao u taj neki probrani klub velikana. Jeste da on nema bas onoliko magije u igri kakvu su imali Ronaldinjo ili Rivaldo, ali on ima druge kvalitete, iako nije klasicni napadac, bio je eto zlatna kopacka evrope, najbolji strijelac lige prvaka i spanske lige.

Messi je i psiholoski drugaciji od ovih breazilaca cini mi se, zato i ima tu konstantu u igri, Brazilci se uglavnom nakon sto dosegnu vrh uglavnom izgube polako, izgube motiv za igrom i pocnu da partijaju. Messi mislim da nikad nece biti takav, nije takav mentalitet, vidi se da non stop ima zelju i moti v za dokazivanjem, i ko zna koliko ce dugo ovako unistavati protivnike
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 10:00

Pa Messi je u Europi zadnji 2 do 3 godine recimo najbolji..toje tebi puno da bi se pricalo kao najbolji igrac svih vremena :mrgreen: hani pricacemo za 5 godina o tome.uostalom sta je uradio za rep.Arg..do sada :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 okt 2010, 10:25

Ovo ti je magija blancose

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 okt 2010, 10:29

I ovo je magija, da je hiljadu godina igrao taj vas Zidan u kojeg se kunete toliko, nesto slicno ne bi mogao napraviti

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 10:31

Stavio sam klip koji obuhvata (Juve,Real Madrid,rep.Fra) 6.5 min ali to je samo klip 0.00001 % dok ti kazes on 2 godine igrao najbolje u karijeri dovoljno je nekome i ti 6.5 min da pogleda ako nije pratio u proslosti Zizua ide postepeno njegova karijera :mrgreen: bla bla bla bla bla zdravo

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 okt 2010, 10:42

Ma ajde eto najbolji je bio 10 godina, zanemarit cemo cinjenice da je igrao u Juventusu, tolika je velicina bio da je Juventus morao kupovati utakmice i Lige kompletne, pa onda u Realu, jedna ta liga prvaka osvojena, a ulozena milijarda. Sve sto je uradio za Francusku to stoji, tu i jest pruzao najbolje utakmice, iako i tou je bilo prenapumpavanja, na ono prvenstvu u Francuskoj kad su osvojili, Zidana nije bilo nigdje do finala, odma u grupi je dobio crveni karton zbog divljackog udaranja nekog Arapa, dobio je kaznu mislim dvije - tri utakmice, onda su kasnije izbacili Paragvaj golom Blana u produzecima, pa onda Italiju na penale , pa Hrvatsku na guzove zahvaljuci golovima Turama i tako su dosli do finala. Zidana ti dijete drago na mapi nije bilo to prvenstvo, al ti to sigurno nisi ni gledao jer nisi bio prirastao. Tek u finalu se Zidan proslavio, i to golovima glavom nakon kornera, i to u vrlo vrlo sumnjivoj utakmici.

Al ajd, ne zelim da raspravljam vise, cijenio sam Zidana uvijek, al hebe mi se za njega vise
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 10:47

Romariooo je napisao/la:Ma ajde eto najbolji je bio 10 godina, zanemarit cemo cinjenice da je igrao u Juventusu, tolika je velicina bio da je Juventus morao kupovati utakmice i Lige kompletne, pa onda u Realu, jedna ta liga prvaka osvojena, a ulozena milijarda. Sve sto je uradio za Francusku to stoji, tu i jest pruzao najbolje utakmice, iako i tou je bilo prenapumpavanja, na ono prvenstvu u Francuskoj kad su osvojili, Zidana nije bilo nigdje do finala, odma u grupi je dobio crveni karton zbog divljackog udaranja nekog Arapa, dobio je kaznu mislim dvije - tri utakmice, onda su kasnije izbacili Paragvaj golom Blana u produzecima, pa onda Italiju na penale , pa Hrvatsku na guzove zahvaljuci golovima Turama i tako su dosli do finala. Zidana ti dijete drago na mapi nije bilo to prvenstvo, al ti to sigurno nisi ni gledao jer nisi bio prirastao. Tek u finalu se Zidan proslavio, i to golovima glavom nakon kornera, i to u vrlo vrlo sumnjivoj utakmici.

Al ajd, ne zelim da raspravljam vise, cijenio sam Zidana uvijek, al hebe mi se za njega vise
De ti pogledaj taj klip ako nisi gledao SP 1998, nego ono cuo samo price o negdje procitao :mrgreen: ja znam daje protiv S.Arabije dijete on dobio crveni nemoras mi ti pisati gledao sam u tekmu..i praviti se pametan nije ga nigjde bilo dao golove glavom, a od Brazilske sredine i odbrane tokom tekme pravio cirkus.. :mrgreen: takodjer te godine je zahvaljuci njemu Juve dosao do finala LP protiv Real Madrida u Amsterdamu ako nisi to znao ;)
De ti pogledaj klip malo od pocetka do kraja ;)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 okt 2010, 10:55

Dobro ajd, Zidane je najbolji igrac svih vremena, ti si najveci poznavalac fudbala na svijetu, zdraaavooo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 11:09

Romariooo je napisao/la:Dobro ajd, Zidane je najbolji igrac svih vremena, ti si najveci poznavalac fudbala na svijetu, zdraaavooo
Dobro antizidane :mrgreen: :mrgreen: budimo realni..bye bye

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 okt 2010, 11:21

Romariooo je napisao/la:Ma ajde eto najbolji je bio 10 godina, zanemarit cemo cinjenice da je igrao u Juventusu, tolika je velicina bio da je Juventus morao kupovati utakmice i Lige kompletne, pa onda u Realu, jedna ta liga prvaka osvojena, a ulozena milijarda. Sve sto je uradio za Francusku to stoji, tu i jest pruzao najbolje utakmice, iako i tou je bilo prenapumpavanja, na ono prvenstvu u Francuskoj kad su osvojili, Zidana nije bilo nigdje do finala, odma u grupi je dobio crveni karton zbog divljackog udaranja nekog Arapa, dobio je kaznu mislim dvije - tri utakmice, onda su kasnije izbacili Paragvaj golom Blana u produzecima, pa onda Italiju na penale , pa Hrvatsku na guzove zahvaljuci golovima Turama i tako su dosli do finala. Zidana ti dijete drago na mapi nije bilo to prvenstvo, al ti to sigurno nisi ni gledao jer nisi bio prirastao. Tek u finalu se Zidan proslavio, i to golovima glavom nakon kornera, i to u vrlo vrlo sumnjivoj utakmici.

Zbog takvih neznalica kao sto si ti trebalo bi uvesti IQ test pri registraciji na forum, cuj dok je Zidane bio u Juventusu Juve morao kupovati utakmice serije a, kakav klaun i neznalica lupa ko maksim po diviziji cuj on je vidio Juventus i odma pomislio ma te titule Zidana su sigurno kupljene...

Disgraceful!
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2010, 11:25

Koliko sam shvatio ovaj znalac upoređuje Zizua i Mesija? Smiješno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 30 okt 2010, 11:35

Romariooo je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Uvijek iste rasprave. Neće pamet iz guzice u glavu nikako.. svatko ima svoje mišljenje.. nitko nije ni u krivu ni u pravu.

Po meni je Messi na dobrom putu da bude jedan od najvećih svih vremena.

Messi ima sve predispozicije da postane najveci svih vremena. Ja se ne sjecam da sam ikada gledao konstantnijeg igraca, barem ne konstantnijeg u samom vrhu svjetskog fudbala. Zidan je npr. imao i dobrih i losih sezona, Maradona isto tako, ali Messi je vec druga prica. Ima 22 godine, a vec 4 sezone je konstantno medju tri najbolja igraca svijeta. I kada su Kaka i Cristiano bili najbolji, Messi je bio tu medju prva tri, pa prosle sezone je ubjedljivo najbolji bio, pa evo sad i na ovogodisnjem izboru ce sigurno biti medju prvom trojicom. Moramo se sjetiti da je imao i dvije teske povrede zbog kojih je skoro dvije sezone izgubio. To se zove konstantnost, jer Messi prakticno nije imao nikad losu ili solidnu sezonu, kad god je igrao, igrao je briljantno.

Pred njim je jos najmanje 10 godina vrhunskog fudbala, sta ce sve napraviti i osvojiti mozemo samo zamisliti, tako da kako stvari stoje on ce biti najveci svih vremena, a vec sad je za ovih nekoliko godina usao u taj neki probrani klub velikana. Jeste da on nema bas onoliko magije u igri kakvu su imali Ronaldinjo ili Rivaldo, ali on ima druge kvalitete, iako nije klasicni napadac, bio je eto zlatna kopacka evrope, najbolji strijelac lige prvaka i spanske lige.

Messi je i psiholoski drugaciji od ovih breazilaca cini mi se, zato i ima tu konstantu u igri, Brazilci se uglavnom nakon sto dosegnu vrh uglavnom izgube polako, izgube motiv za igrom i pocnu da partijaju. Messi mislim da nikad nece biti takav, nije takav mentalitet, vidi se da non stop ima zelju i moti v za dokazivanjem, i ko zna koliko ce dugo ovako unistavati protivnike
fin post..slazem se sa svim, samo ovo za rivalda...bas mi on i nije bio neki madjionicar kao ronaldinho..nije on imao neku tehniku..ja bih tu prije stavio ronalda, ono malo sto je igrao za barcu... nekako za mene je ronaldinho=ronaldo, rivaldo=messi...moje misljenje, nemoj sad neko da kaze nemas ti pojma ti ovako ti onako :)

RIVALDO makaze protiv valencia-e ( sa 16 metara) ...uuh kad sam tad skocio :o

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 okt 2010, 11:36

a sta je smijesno majstore
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 okt 2010, 11:40

Romariooo je napisao/la:Ovo ti je magija blancose

[youtube][/youtube]
slikaslika kad ga je sukno nama sa centra Molina branio :lol: nadjite mi makazice Zidana ili sa centra da je zabio :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 okt 2010, 11:44

Sve bolje od boljeg sad su makazice mjerilo :mrgreen:
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 11:56

juznjak> je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Ovo ti je magija blancose

[youtube][/youtube]
slikaslika kad ga je sukno nama sa centra Molina branio :lol: nadjite mi makazice Zidana ili sa centra da je zabio :?
Brazilac J.Baptista je dao gol u RM makazicama :mrgreen: zar je to mijerilo..Rumun G.Hagi je dao gol s 60tak m u dresu RM zar je to mijerilo?? :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 okt 2010, 11:57

Promijenite naziv teme u "Najsmješniji postovi". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 okt 2010, 11:59

Jesam ja napisao negdje da je to mjerilo ? to su najtezi golovi za zabiti ! a 1 covjek je sve to uradio da ne pricam o slobodnjacima 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.