GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

gerdmuller
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la gerdmuller » 06 sep 2016, 20:35

Nađi mi jedan klub, ali JEDAN koji je na toliko razina ispod svojih mogućnosti u svim sektorima kluba -
da ima 5 puta manje članova nego bi realno mogao/trebao;
da ima 10 puta manje publike nego bi mogao/trebao;
da prodaje 20 puta manje dresova od svojih mogućnosti;
da diže kredite, umjesto da bude klub s barem 10 mil € plusa svake godine;
da biva kanta za nabijanje i sprdnja Europe, umjesto (barem) konkurentnosti;
da, od 10 pokušaja, prezimi nijednom, umjesto da se proljeće u Europi dočekalo barem 7 puta s obzirom na grupe;
da pored jedne od Top omladinskih škola, igra 9 stranaca u prvoj;
da od 10 pojačanja, 7 je proglašeno promašajem nakon pola godine;
da je promijenuo 23 trenera u 14 godina;
da je već 8 godina zaredom izbacivan od klubova s nekoliko puta manjim proračunom ili bio tolika kanta za napucavanje, bez posljedica za upravu kluba.

Ovo pitanje je Bazero davnih dana postavio.Nisam primijetio da je dobio odgovor od ikoga.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 20:42

gerdmuller je napisao/la:Nađi mi jedan klub, ali JEDAN koji je na toliko razina ispod svojih mogućnosti u svim sektorima kluba -
da, od 10 pokušaja, prezimi nijednom, umjesto da se proljeće u Europi dočekalo barem 7 puta s obzirom na grupe;
da je već 8 godina zaredom izbacivan od klubova s nekoliko puta manjim proračunom ili bio tolika kanta za napucavanje, bez posljedica za upravu kluba.

Ovo pitanje je Bazero davnih dana postavio.Nisam primijetio da je dobio odgovor od ikoga.
1. Radi bojkota navijača?
2. Radi bojkota navijača?
3. Radi bojkota navijača?
4. Nemaju prihode od navijača, ali upitan je rad uprave ako ima diže kredite i pored 100+miliona eura na transfere koje su uzeli
5. Po čemu konkurentan. Samo Lyon i Ajax su pobijedili Dinamo visoko, ko ih je još nabio? Izgubiti 6:2 od Reala nije sramota.
6. Kvalitet fudbala se digao, nije tako lahko prezimiti u Evropi.
7. Igraju 9 stranaca jer se prodaju mladi igrači i uzima se veliki novac. S tim pomažu direktno Hrvatskoj repci jer je HNL, ruku na srce prosječna liga u okvirima Evrope.
8. Nekvalitetan rad uprave.
9. Nekvalitetan rad uprave.
10. Izbačen je West Ham sa 50x većim proračunom od Astane u dvije godine dvaput i šta sada? United? Chelsea? City? Svi imaju veći proračun od ekipa od kojih ispadnu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 sep 2016, 22:07

Vrlo jednostavno.
tko god opravdava mamića je ili idiot u smislu kao čovjek, ili je mamiću na plaći, ili je nevjerojatno glup u smislu da mu treba pomoć u svakodnevnom životu jer nije sposoban sam za sebe misliti, ili svo troje
i to govorim ja koji nisam niti navijač, niti baš više neki pobornik dinama, osim u nostalgično smislu, pošto je to prvi klub kojeg sam ikada pratio u životu kao dijete

a) tko god govori da je dinamo zaradio 200 milijuna ili koliko god para je idiot, jer tu ne postoji nijedan svemir u kojemu je Mamić pozitivac.
Postoje četiri svemira oko tih cifri za nogomet:
1) Te pare nikada nisu došle Dinamu na račun nego su se izgubili okolo na interesne grupe - Mamić je cigan, makar jako nevjerojatno da novac nije proveden kroz Dinamo, čak ni Hrvatska nije toliko jadna da je moguće tolike pare provući kroz sustav, ovo možemo odmah prekrižiti
2) Te pare su došle u Dinamo ali su na račun raznih ugovora i bonusa i plaća i sponzorstva direktno prosljeđene Mamiću i interesnim grupama - opet je Mamić cigan
3) Te pare su došle u Dinamo i kroz razne plaće i bonuse su isplaćene ili igračima ili menađerima ili drugim klubovima u normalnom poslovanju kluba gdje je mamić sa strane od privatnih osoba tražio postotke od toga novca da se njemu kao privatnoj osobi prosljedi - onda pričamo o pranju novca, opet je mamić cigan, poprilično sam siguran da se ovo i dogodilo i događa
4) Te pare su došle u DInamo i kroz razne plaće i bonuse su isplaćene ili igračima ili menađerima ili drugim klubovima u normalnom poslovanju kluba bez da je Mamić tu zaradio išta osim uobičajne direktorske plaće i bonusa koji su uobičajni za direktora. Moguća solucija, no to bi direktno značilo da je Mamić nesposoban, pošto ako je klub tako likvidan i sposoban, zašto dinamo još uvijek nije završio svoj 20godišnji projekt stadiona, koji se najavljuje već, jel 20 godina? Zašto su pare bačene na razne poluigrače(subjektivno mišljenje)? Zašto se od 2004 promijenilo 20 trenera, pošto je u svim sportskim klubovima na svijetu praksa da se pod uspješnim trenerom pravi dinastija od kluba, a dinamo je osvojio 10 ili koliko već titula zaredom? zašto se dinamo sramoti po ligi prvaka svake godine, a imamo primjere apoela i sličnih bezveznih klubova koji su napravili tri puta bolje rezultate u ligi prvaka od dinama?

U sve 4 situacije je Mamić ili pokrao novce ili držao robovlasničke ugovore na temelju čela najveće marketinške firme u hrvatskoj ili, u idealnom scenariju ako pretpostavimo da je čovjek pošten jednostavno nije dovoljno ambiciozan i/ili sposoban da od dinama napravi europski klub. I u nijednom nije dobar za Dinamo.

b) Ako pretpostavimo da je Mamić radio u najboljem interesu dinama cijelo vrijeme, uzet ćemo jedan reprezentativan primjer: nitko mi ne može objasniti u kojem smislu je duje čop bolji od andreja kramarića pod pretpostavkom da mamić radi u najbolje interesu dinama. Jer da se klub vodi u interesu kluba, onda bi sigurno andrej kramarić igrao i predstavljao svima kao glavni igrač, pošto je očito čovjek bolji igrač od duje čopa? jednostavno bolji igrač -> bolji rezultati ->veća promocija za igrača -> mogućnost poziva u reprezentaicju -> veća tržišna vrijednost -> veći profit od igrača, pošto je prodavanje najboljih igrača realnost hrvatskog nogometa, što je sasvim oke, jer tržište jednostavno tako funkcionira. Također, Kramarić je domaći, dinamov igrač, home grown otkad je bio dijete, on sam bi donio par stotina navijača na stadion da igra u normalnom dinamu. Ono što se dogodilo da je za dinamo igrao lošiji igrač, koji je postigao lošije rezultate nego što bi to možda kramarić mogao. kramarić nije baš postigao velike uspjehe u rijeci, dinamo u europe (makar mu je očito falio napadač). Neto rezultat, Dinamo je izgubio veliki profit i potencijalne rezultate sa dobrim napadačem, Kramarić nije igrao dovoljno kad je trebao igrati dovoljno u Dinamu, napravio je loš transfer gdje se nije uspio izboriti (makar realno tu baš i nije imao sreće). Jedino tko je profitirao je Rijeka, rezultatski koliko toliko i novčano. Ima još dosta primjera

c) Lokomotiva je ekvivalent da ja odem na FMu i stisnem Add new manager, ne znam šta tu trebamo pričati dalje. Znači ovo nije legalno nikako, znači bilo gdje na svijetu da odeš i ispričaš im situaciju, svi bi rekli koji ****.

d) Reprezentacija je postala marketinški poligon za dinamove igrače. Svi koji kažu, a barem mamić proda igrače za velike pare dok hajduk proda igrače za kikriki, su idioti. normalno da prodaje kad ti igrači kakvi god da bili igraju u reprezentaciji na VELIKIM natjecanjima. Oke, šta je je, većina tih igrača su super igrači za reprezentaciju, ali opet je pravo pitanje zašto igraju duje čop, sammir, antolić itd.

e) Navijači, sad ja nisam navijač, niti sam ikada išao na utakmice (osim par gostovanja u velikoj). Ali već je netko gore napisao, ako klub osvoji 10 naslova za redom i svake godine ime sve manje i manje gledatelja i navijača, nešto tu ne valja

f) porez. znači dinamo je neprofitna organizacija
https://banovac.mfin.hr/rnoprt/Detalji.aspx?id=8004
i od svih tih milijuna koje dobije na transferima ništa ne ide državi. mislim oke, velike pare vjerojatno daju kroz poreze na plaću (makar nisam siguran kako to funkcionira za sportaše u odnosu na obične građane). Ajd sad bilo tko kaže išta dobro o mamiću, neka proba napraviti dug poreznoj od recimo 10000kn, pa mi javite koliko treba poreznoj da šalje fini dopis o blokiranju računa i ovrhi

g) moglo bi se tu sada ući u priču o sudcima, hnsu, lobijima i tako dalje, ali me ta tema toliko živcira da ću je preskočiti

h) treneri, već sam rekao, od u 12,13 godina promijenilo se 20 trenera, kako je moguće da klub ima 10 naslova za redom a promijenio je 20 trenera? svakome je valjda jasno, pošto smo na **** fm forumu, da ako želiš neke veće uspjehe treba ti stabilnost, treba ti par godina da trener provede svoje ideje kroz klub i ostvari neke veće uspjehe vani.

i) europa, sad, tu bi se moglo pričati jel se više isplati da dinamo dobro igra u ligi prvaka/europskoj ligi na prodaju igrača itd... ali mislim da su svi valjda do sada shvatili poantu

e sad, ako si navijač dinama, situacija je jasna, ne želiš toga čovjeka na čelu 'svog' kluba jer je ili nesposban ili krade od kluba i iskorištava situaciju. Ako si navijač Hajduka, ne želiš toga čovjeka na čelu jer kad ti ulica vodi klub, ne može protiv jednog čovjeka sa jako velikom organizacijom. Ako si navijač Rijeke onda ne želiš mamića jer, ajmo reći tržišno oke projekat ne može uspjeti jer dinamo ima jednostavno prevelik kapital. ako navijaš za bilo koji drugi klub u hnlu, onda možeš reći bilo šta jer ti je već dovoljna kazna što navijaš za bilo koji od preostalih klubova. ako ne navijaš za niti jedan klub u hrvatskoj onda vjerojatno navijaš za reprezentaciju, onda ne želiš mamića. ako ne pratiš nogomet u hrvatskoj, i ne pratiš reprezentaciju onda vjerojatno plačaš porez, onda je pitanje nelegalnosti. a ako nisi ništa od gore navedenog, onda ne znam koju **** materinu radiš u životu

eto, toliko od mene
Doktorski objasnjeno.
Signore je napisao/la:...
Uglavnom evo detaljnog pregleda izvjesca:
http://www.*ogomet*lus.*et/*ogomet*lus*et/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/1469/KONA%C4%8CNO-objavljen-financijski-izvje%C5%A1taj-Dinama.aspx
Citiras,uzmes link pa umjesto * ide n,p i n.Ili jednostavno u google financijsko izvjesce Dinama NP.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 sep 2016, 23:22

SiamoNoi je napisao/la:
Signore je napisao/la:...
Uglavnom evo detaljnog pregleda izvjesca:
http://www.*ogomet*lus.*et/*ogomet*lus*et/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/1469/KONA%C4%8CNO-objavljen-financijski-izvje%C5%A1taj-Dinama.aspx
Citiras,uzmes link pa umjesto * ide n,p i n.Ili jednostavno u google financijsko izvjesce Dinama NP.
Davno sam citao taj tekst, ali svakako mi nije potreban neki tekst ili objasnjenje da bih shvatio financijsko izvijesce. Vrlo je jednostavno i prosto, pogotovo ako si od te struke. Dinamo je u minusu tih nekih 50 milijuna kuna u tri godine i to se jasno vidi na onom prilozenom linku.

Tebi ako ljepse zvuci da je minus 150 milijuna onda OK, to je tvoje pravo i ti vjeruj u to, mada sam lijepo objasnio i pojednostavnio u postu prije. I ja sam sam vise vjerovao nego sto nisam, mada sam bio u sumnjama jer su svi samo pisali, nitko nije prilozio nista i onda ti postavis link za ministarstvo, pogledam i shvatim u par minuta o cemu se radi.

Kojom bi uopce logikom dva kluba dobila milijunske kazne za dug od 20 milijuna eura, a Dinamo za isti dug svega 200 tisuca eura? Kako rece netko, Hrvatsku javnost se moze muljati, ali UEFA-u jako tesko. Nije li to Dinamo sje*ao i UEFA-u?

Naravno, rekao sam milijun puta na ovom forumu, u Dinamu je sve daleko od bajke, al' brate mili, kad ga krenu pretjerivati onda stvarno pretjeraju. Treba biti malo realan ako se zeli nesto postici.

I de, obrati paznju na nesto stvarno smijesno. Pogledaj financijsko izvijesce, prihodi i pod 'clanarine'. Za 2015. i 2014. iznosi skoro pa milijun kuna :lol: Clanarina u Dinamu je 60kn, 40kn za mladje od 18 i starije od 60 godina. Iz inozemstva je to 18 i 14€. To bi u nekom grubom prosjeku bilo oko 10.000 clanova. Tesko mi je vjerovati da Dinamo ima toliko clanova, ali izvijesce to govori. I to su samo clanarine, jer donacije su druga stavka. Cak sam uzeo izvjesce futsal kluba jer oni objavljuju broj clanova i kod njih se savrseno poklapa.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 sep 2016, 23:28

Znaci izvjesca su daleko od tocnih.A brojke sigurno nisu namjerno spustali nego uljepsavali.Kako oko clanarina tako oko dugova.

Mozemo mi oko ovoga do sutra raspravljati,ali uzalud kad klub ne poštuje zakon o udrugama i članovi nemaju detaljniji uvid u izvjesca.Sto nas opet vraca na pocetak i jedino bitno."Klub" je smijurija.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2016, 23:41

gerdmuller je napisao/la:Nađi mi jedan klub, ali JEDAN koji je na toliko razina ispod svojih mogućnosti u svim sektorima kluba -

Preskocicu ove glupe tacke koje se mogu objasniti bojkotom navijaca koji se godinama reklamira i forsira u medijima bojkot borba protiv zla bla bla
Jos jednom vezano za poslovanje i kredite mozes li mi reci kada ce Dinamo biti suspendovan iz Evrope jer vi godinama pricate o minusu, kreditima losem poslovanju pa evo kada ce uefa suspendovati Dinamo zbog nepostivanja FFPa?

Konkurentnost? :lol: :lol: pa je li se ti salis? Ljudi igraju 4 od 6 sezona Ligu Prvaka ti trazis da tim iz Hrvatskelige bude konkurentan najboljim evropskim klubovima? Saberi se malo pogledaj klubove sa kojima Dinamo igra u grupama prije nego pocnes da lupas o konkurentnosti.

Pa kad imas top omladinsku skolu logicno je da ce ti igrati puno stranaca u prvoj postavi (a i to sa 9 stranaca je notorna laz) jer svi ti talentovani igraci odu u top evropske klubove i lige za velike pare. Sta ti zahtjevas da Mamic u HNLu zadrzi igrace koje traze Juventus, Napoli, Inter?

osam godina zaredom? Haj dobro od kojeg je to kluba Dinamo izbacen ove i prosle godine? Zaboravio si napisati da su i pobjedjivali one sa boljim koef.

Promjenio 23 trenera? Pa sta to je neki argument? Koliko ih je promjenio Real Madrid?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 sep 2016, 00:13

SiamoNoi je napisao/la:Vrlo jednostavno.
]tko god opravdava mamića je ili idiot u smislu kao čovjek, ili je mamiću na plaći, ili je nevjerojatno glup u smislu da mu treba pomoć u svakodnevnom životu jer nije sposoban sam za sebe misliti, ili svo troje
i to govorim ja koji nisam niti navijač, niti baš više neki pobornik dinama, osim u nostalgično smislu, pošto je to prvi klub kojeg sam ikada pratio u životu kao dijete

a) tko god govori da je dinamo zaradio 200 milijuna ili koliko god para je idiot, jer tu ne postoji nijedan svemir u kojemu je Mamić pozitivac.
Postoje četiri svemira oko tih cifri za nogomet:
1) Te pare nikada nisu došle Dinamu na račun nego su se izgubili okolo na interesne grupe - Mamić je cigan, makar jako nevjerojatno da novac nije proveden kroz Dinamo, čak ni Hrvatska nije toliko jadna da je moguće tolike pare provući kroz sustav, ovo možemo odmah prekrižiti
2) Te pare su došle u Dinamo ali su na račun raznih ugovora i bonusa i plaća i sponzorstva direktno prosljeđene Mamiću i interesnim grupama - opet je Mamić cigan
3) Te pare su došle u Dinamo i kroz razne plaće i bonuse su isplaćene ili igračima ili menađerima ili drugim klubovima u normalnom poslovanju kluba gdje je mamić sa strane od privatnih osoba tražio postotke od toga novca da se njemu kao privatnoj osobi prosljedi - onda pričamo o pranju novca, opet je mamić cigan, poprilično sam siguran da se ovo i dogodilo i događa
4) Te pare su došle u DInamo i kroz razne plaće i bonuse su isplaćene ili igračima ili menađerima ili drugim klubovima u normalnom poslovanju kluba bez da je Mamić tu zaradio išta osim uobičajne direktorske plaće i bonusa koji su uobičajni za direktora. Moguća solucija, no to bi direktno značilo da je Mamić nesposoban, pošto ako je klub tako likvidan i sposoban, zašto dinamo još uvijek nije završio svoj 20godišnji projekt stadiona, koji se najavljuje već, jel 20 godina? Zašto su pare bačene na razne poluigrače(subjektivno mišljenje)? Zašto se od 2004 promijenilo 20 trenera, pošto je u svim sportskim klubovima na svijetu praksa da se pod uspješnim trenerom pravi dinastija od kluba, a dinamo je osvojio 10 ili koliko već titula zaredom? zašto se dinamo sramoti po ligi prvaka svake godine, a imamo primjere apoela i sličnih bezveznih klubova koji su napravili tri puta bolje rezultate u ligi prvaka od dinama?

U sve 4 situacije je Mamić ili pokrao novce ili držao robovlasničke ugovore na temelju čela najveće marketinške firme u hrvatskoj ili, u idealnom scenariju ako pretpostavimo da je čovjek pošten jednostavno nije dovoljno ambiciozan i/ili sposoban da od dinama napravi europski klub. I u nijednom nije dobar za Dinamo.

b) Ako pretpostavimo da je Mamić radio u najboljem interesu dinama cijelo vrijeme, uzet ćemo jedan reprezentativan primjer: nitko mi ne može objasniti u kojem smislu je duje čop bolji od andreja kramarića pod pretpostavkom da mamić radi u najbolje interesu dinama. Jer da se klub vodi u interesu kluba, onda bi sigurno andrej kramarić igrao i predstavljao svima kao glavni igrač, pošto je očito čovjek bolji igrač od duje čopa? jednostavno bolji igrač -> bolji rezultati ->veća promocija za igrača -> mogućnost poziva u reprezentaicju -> veća tržišna vrijednost -> veći profit od igrača, pošto je prodavanje najboljih igrača realnost hrvatskog nogometa, što je sasvim oke, jer tržište jednostavno tako funkcionira. Također, Kramarić je domaći, dinamov igrač, home grown otkad je bio dijete, on sam bi donio par stotina navijača na stadion da igra u normalnom dinamu. Ono što se dogodilo da je za dinamo igrao lošiji igrač, koji je postigao lošije rezultate nego što bi to možda kramarić mogao. kramarić nije baš postigao velike uspjehe u rijeci, dinamo u europe (makar mu je očito falio napadač). Neto rezultat, Dinamo je izgubio veliki profit i potencijalne rezultate sa dobrim napadačem, Kramarić nije igrao dovoljno kad je trebao igrati dovoljno u Dinamu, napravio je loš transfer gdje se nije uspio izboriti (makar realno tu baš i nije imao sreće). Jedino tko je profitirao je Rijeka, rezultatski koliko toliko i novčano. Ima još dosta primjera

c) Lokomotiva je ekvivalent da ja odem na FMu i stisnem Add new manager, ne znam šta tu trebamo pričati dalje. Znači ovo nije legalno nikako, znači bilo gdje na svijetu da odeš i ispričaš im situaciju, svi bi rekli koji ****.

d) Reprezentacija je postala marketinški poligon za dinamove igrače. Svi koji kažu, a barem mamić proda igrače za velike pare dok hajduk proda igrače za kikriki, su idioti. normalno da prodaje kad ti igrači kakvi god da bili igraju u reprezentaciji na VELIKIM natjecanjima. Oke, šta je je, većina tih igrača su super igrači za reprezentaciju, ali opet je pravo pitanje zašto igraju duje čop, sammir, antolić itd.

e) Navijači, sad ja nisam navijač, niti sam ikada išao na utakmice (osim par gostovanja u velikoj). Ali već je netko gore napisao, ako klub osvoji 10 naslova za redom i svake godine ime sve manje i manje gledatelja i navijača, nešto tu ne valja

f) porez. znači dinamo je neprofitna organizacija
https://banovac.mfin.hr/rnoprt/Detalji.aspx?id=8004
i od svih tih milijuna koje dobije na transferima ništa ne ide državi. mislim oke, velike pare vjerojatno daju kroz poreze na plaću (makar nisam siguran kako to funkcionira za sportaše u odnosu na obične građane). Ajd sad bilo tko kaže išta dobro o mamiću, neka proba napraviti dug poreznoj od recimo 10000kn, pa mi javite koliko treba poreznoj da šalje fini dopis o blokiranju računa i ovrhi

g) moglo bi se tu sada ući u priču o sudcima, hnsu, lobijima i tako dalje, ali me ta tema toliko živcira da ću je preskočiti

h) treneri, već sam rekao, od u 12,13 godina promijenilo se 20 trenera, kako je moguće da klub ima 10 naslova za redom a promijenio je 20 trenera? svakome je valjda jasno, pošto smo na **** fm forumu, da ako želiš neke veće uspjehe treba ti stabilnost, treba ti par godina da trener provede svoje ideje kroz klub i ostvari neke veće uspjehe vani.

i) europa, sad, tu bi se moglo pričati jel se više isplati da dinamo dobro igra u ligi prvaka/europskoj ligi na prodaju igrača itd... ali mislim da su svi valjda do sada shvatili poantu

e sad, ako si navijač dinama, situacija je jasna, ne želiš toga čovjeka na čelu 'svog' kluba jer je ili nesposban ili krade od kluba i iskorištava situaciju. Ako si navijač Hajduka, ne želiš toga čovjeka na čelu jer kad ti ulica vodi klub, ne može protiv jednog čovjeka sa jako velikom organizacijom. Ako si navijač Rijeke onda ne želiš mamića jer, ajmo reći tržišno oke projekat ne može uspjeti jer dinamo ima jednostavno prevelik kapital. ako navijaš za bilo koji drugi klub u hnlu, onda možeš reći bilo šta jer ti je već dovoljna kazna što navijaš za bilo koji od preostalih klubova. ako ne navijaš za niti jedan klub u hrvatskoj onda vjerojatno navijaš za reprezentaciju, onda ne želiš mamića. ako ne pratiš nogomet u hrvatskoj, i ne pratiš reprezentaciju onda vjerojatno plačaš porez, onda je pitanje nelegalnosti. a ako nisi ništa od gore navedenog, onda ne znam koju **** materinu radiš u životu
eto, toliko od mene
:tokralju:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 07 sep 2016, 07:54

bazero je napisao/la: Odavno je nebitno tko je od vas "običnih" uz nas, a tko ne.
Odlično. Onda mi jedino nije jasno koji penis mantrate ovdje non-stop. Ovaj @SiamoTipkovnica se ne skida s teme s jednom te istom pričom već godinama. :rol: I još uvjeren kako on nekoga šamara argumentima. :rol:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 sep 2016, 09:45

BigBigBang je napisao/la:Meni nije jasno koga ste to vi nasamarali argumentima? :lol: Misevi koji se ponavljaju ko papagaji a kad im postavis konkretno pitanje usute se i ne odgovaraju pa se onda poslije nekog vremena vrate ponovo sa istim ublehama i teorijama.
GNK Dinamo krši Zakon o udrugama jer nije svim članovima osigurao pravo na izbor,
GNK Dinamo krši Zakon o sportu jer je (ex) predsjednik sklapao ugovore s igračima što direktno što preko svog sina,
GNK Dinamo krši svoj statut (nemogućnost prisustva skupštinama, neizbacivanje članova tijela koji su u posljednje tri godine kažnjavani za kaznena djela, itd.)

Izvoli, kontraargumentiraj...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 sep 2016, 11:32

bazero je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Meni nije jasno koga ste to vi nasamarali argumentima? :lol: Misevi koji se ponavljaju ko papagaji a kad im postavis konkretno pitanje usute se i ne odgovaraju pa se onda poslije nekog vremena vrate ponovo sa istim ublehama i teorijama.
GNK Dinamo krši Zakon o udrugama jer nije svim članovima osigurao pravo na izbor,
GNK Dinamo krši Zakon o sportu jer je (ex) predsjednik sklapao ugovore s igračima što direktno što preko svog sina,
GNK Dinamo krši svoj statut (nemogućnost prisustva skupštinama, neizbacivanje članova tijela koji su u posljednje tri godine kažnjavani za kaznena djela, itd.)

Ako krsi zakon zasto ih onda ne optuze i osude. ZAsto se uskok bavi nekakvim ugovorima i transferima u kojima nista insu mogli dokazati krsenje zakona jer da jesu valjda bi podigli optuznicu kad imaju ovde kako ti kazes visestruko krsenje zakona?

Nekoliko puta sam postavio pitanje kada ce Dinamo biti izbacen iz evropskih takmicenja uslijed kako vi kazete loseg poslovanja u minusu i zaduzivanja?

Prica vam je toliko klimava pa me i ne cudi sto je Mamic toliko dugo tu...

Naravno od samaraca argumentima ja dosada nisam dobio nijedan jedini odgovor na pitanja, toliko o njihovim samaranjima :rol: :rol:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 sep 2016, 12:00

Neutral je napisao/la:

1. Radi bojkota navijača?
2. Radi bojkota navijača?
3. Radi bojkota navijača?
4. Nemaju prihode od navijača, ali upitan je rad uprave ako ima diže kredite i pored 100+miliona eura na transfere koje su uzeli
5. Po čemu konkurentan. Samo Lyon i Ajax su pobijedili Dinamo visoko, ko ih je još nabio? Izgubiti 6:2 od Reala nije sramota.
6. Kvalitet fudbala se digao, nije tako lahko prezimiti u Evropi.
7. Igraju 9 stranaca jer se prodaju mladi igrači i uzima se veliki novac. S tim pomažu direktno Hrvatskoj repci jer je HNL, ruku na srce prosječna liga u okvirima Evrope.
8. Nekvalitetan rad uprave.
9. Nekvalitetan rad uprave.
10. Izbačen je West Ham sa 50x većim proračunom od Astane u dvije godine dvaput i šta sada? United? Chelsea? City? Svi imaju veći proračun od ekipa od kojih ispadnu.
Bojkot je prekinut 2011. god

GNK-a su trpali Paris, Salzburg, Bayern što nije sramota, ali je poenta da u sezonama kada nisu ispadali zbog tih trpanja u LP i najlošijih gol razlika u povijesti LP, onda su ispadali iz grupa i od klubova koji su po proračunu, kvalitetu igrača, koeficijentima na kladionici, objektivno lošiji: Ludogorets, Aalborg, Nijemegen, Brann, Chermomorets, Astra, Austria Bec, Sheriff, itd.

Digao se kvalitet nogometa, ali prema objektivnim parametrima: europski koeficijenti, koeficijenti kladionice, proračuni, vrijednost igrača... GNK je trebao prezimiti nekoliko puta, a nije NIJEDNOM.

West Ham, UTD, City, Chelsea... 8 godina zaredom tako ispadaju?
I pogledaj samo kakve su smjene uslijedile u tim klubovima nakon tih rezultata, a kakve u GNK-u.

I ja od tebe i tvojih istomišljenika ne tražim komentare na ove činjenice nego da mi navedete jedan drugi klub koji tako posluje, a bez posljedica za Upravu kluba.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 sep 2016, 12:24

BigBigBang je napisao/la:
bazero je napisao/la:

Ako krsi zakon zasto ih onda ne optuze i osude. ZAsto se uskok bavi nekakvim ugovorima i transferima u kojima nista insu mogli dokazati krsenje zakona jer da jesu valjda bi podigli optuznicu kad imaju ovde kako ti kazes visestruko krsenje zakona?

Nekoliko puta sam postavio pitanje kada ce Dinamo biti izbacen iz evropskih takmicenja uslijed kako vi kazete loseg poslovanja u minusu i zaduzivanja?

Prica vam je toliko klimava pa me i ne cudi sto je Mamic toliko dugo tu...

Naravno od samaraca argumentima ja dosada nisam dobio nijedan jedini odgovor na pitanja, toliko o njihovim samaranjima :rol: :rol:
Čekaj malo, to da je neko čist pred Zakonom, ti me uveravaš time što nije sankcioniran od 3. najgore pravne države EU i organizacije u kojoj su prije godinu dana smijenjeni čelni ljudi zbog korupcije? :rol:

Pa ti si prvi tvrdio da je Glavonja nogometni menadžer a po Zakonu o sportu ne bi smio biti.

Jednostavno me uvjeri da ja kao član kluba imam pravo glasa, da Zdravko nije menadžer i da je npr. Ferenčak kao pravomoćno osuđen - izbačen iz Skupštine.

Btw, protiv Debila je podignuta optužnica.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 07 sep 2016, 13:08

trece najgore pravne drzave mozda ali pa sta Bosna da je u EU bi bila prva najgora pa bi po ovome sto si ti nabrojao Mamic bio osudjen. Dokazi su klimavi ne kazem ja da je MAmic posten lik bez mrlje ali ipak mii izlgeda da su ovi sto su kontra njega duplo nesposobniji i gori od njega.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 sep 2016, 16:03

BigBigBang je napisao/la:trece najgore pravne drzave mozda ali pa sta Bosna da je u EU bi bila prva najgora pa bi po ovome sto si ti nabrojao Mamic bio osudjen.
Aha, kao što su osuđeni i ovi ovdje.
BigBigBang je napisao/la:Dokazi su klimavi ne kazem ja da je MAmic posten lik bez mrlje ali ipak mii izlgeda da su ovi sto su kontra njega duplo nesposobniji i gori od njega.
Jesi li ti svjestan gdje ti živiš?

Znaš li da čovjek ispija kave s jednim od nekoliko najutjecajnijih sudaca u Hrvatskoj, da mu taj lik sjedi u loži, nalazi se sa sutkinjama USKOK-a, reklamira stranku koja je godinama na vlasti, financira ju, i ti očekuješ da ne traži/ne dobija ništa zauzvrat?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2016, 16:19

Ne razumijem kako ljudi imaju potrebu nešto objašnjavati i praviti se pametniji oko situacije od navijača Dinama koji su bili uz njih prije Mamića, a bit će i poslije. Kontam da ima ljudi koji opet prate i navijaju za Dinamo i ok mi je sve to, ali ovi što ulete objašnjavati kako su oni budale jer ne podržavaju ovaj klub a uz to uopšte ne navijaju za Dinamo :crazy:
Nad tobom sunce najljepše sja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 16:27

@bazero

U pravu si, s tim da ima još klubova koji su trebali biti u Evropi, a nisu, zbog proračuna i svega, ovako iz prve RB Salzburg koji godinama ispada iz Evrope na najsmiješnije načine.

Dinamo je davno trebao novu upravu i tu si u pravu, nema tu moralnih ljudi koji će reći, do mene je, idem ja, prepuštam šansu drugima da urade bolji posao od mene.

:thumbup:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 sep 2016, 17:22

Vas Dinamovce ću zaista početi banovati zbog spamiranja prijavama.

da ponovim:
Nije zabranjeno podržavati upravu kluba ili Mamića. Nije zabranjeno biti protiv Mamića.

Još jednu neosnovanu prijavu od standardnih prijavljivača ako dobijem, isti će biti udaljen sa foruma. Bilo ko za koga primjetim da pokušava uništiti normalnu diskusiju će biti udaljen s foruma

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 07 sep 2016, 20:28

Dinamo II je pogotom Olma slavio u Novigradu 1:0 u 4.kolu 2.HNL. Ovom pobjedom je Dinamo došao na 5 bodova i nalazi se u sredini ljestvice
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 20:32

Mogu li ući u prvu ligu ili i oni imaju zabranu kao u evropskim ligama tipa Bayern II kojem je maksimalna liga za igranje 3.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 07 sep 2016, 20:34

Neutral je napisao/la:Mogu li ući u prvu ligu ili i oni imaju zabranu kao u evropskim ligama tipa Bayern II kojem je maksimalna liga za igranje 3.
Ne smiju ući u 1.HNL. Ovo je dobro za razvoj mladih igrača, služi im igranje u 2.ligi. Druge timove imaju i ostali prvoligaši ali oni su u 3.ligi, jedino se Dinamov tim probio u 2.HNL
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.