Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bice dobar derbi veceras
Nadam se golijadi
Nadam se golijadi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Iskreno, ne mogu vjerovati da je ovo napisao neko iz "tabora sa Grbavice". Baš si me pozitivno iznenadio sa ovom realnošću. Svaka ti čast.invincible1921 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 13:36
Po meni nije faul, jer cisto je uhvatio loptu i onda mu je ispala...jeste bilo je nekog kontakta ali uhvatio je loptu i tu prica zavrsava, plus ocigledno je da igrac borca ni ne vidi golmana a kamol loptu
Suma sumarum i da je sviro ne bi pogriejsio almpo meni njje ni vako
Posteno sam rekao jucer na nasoj temi..primjeri faula nad golmanom su kad je kontakt nastao prije hvatanja lopte. Prosle godine nama opravdano ponisten go protiv borca zbog faula cocalica
Slazem se da je obratno vjerovarno bi sviro faul u korist borca al to je druga tema i ne mijenja cinjenicu
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Možeš svirati qrcu jedini imamo prosjek 10.000 plus 20.000 protiv Torpeda sasvim pristojno za prihod,kažeš protiv borca 6.000 a ne kažeš preko 9.000 protiv Sloge i Posušja,možete ga produvati plavi smetljari,pišaj Mirva nemoj šaratielSaik je napisao/la: ↑13 nov 2023, 10:37Ne treba se niko sekirati. Mi ćemo uzeti prvi bod protiv Tuzle, aBd, možda i gol damo. A Mirvić će pare vratiti od ulaznica, kad već od Europe neće moći. 6 hiljada protiv Borca, golemo, svaka čast, bgm.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 nov 2023, 08:50Da li se nakon prespavane noci neuspjesna sezona komsija pravda time sto je Sarajevo uz ulozene milione samo trece na tabeli?
Sramota da klub kao zeljo ima samo 3 gola u gostima i 0 bodova.
Pa dzerzelez zenica u ono vrijeme je bio ozbiljniji protivnik nego sadasnji zeljo.
A da je vas bilo 6 hiljada onda bi ti prvi pričao o nekoj super posjeti, taman da ste prvi na tabeli opet bi ovakva posjeta bila dobra. Ovo je kao prvo. A kao drugo, pazi ovo, prosjek od početka godine preko 9 hiljada, prosjek ove sezone preko 8 hiljada ili je preko 9, 20 hiljada protiv Torpeda, puno bolja prosječna posjeta od ostalih.elSaik je napisao/la: ↑13 nov 2023, 10:37Ne treba se niko sekirati. Mi ćemo uzeti prvi bod protiv Tuzle, aBd, možda i gol damo. A Mirvić će pare vratiti od ulaznica, kad već od Europe neće moći. 6 hiljada protiv Borca, golemo, svaka čast, bgm.TurkishAirlines je napisao/la: ↑13 nov 2023, 08:50Da li se nakon prespavane noci neuspjesna sezona komsija pravda time sto je Sarajevo uz ulozene milione samo trece na tabeli?
Sramota da klub kao zeljo ima samo 3 gola u gostima i 0 bodova.
Pa dzerzelez zenica u ono vrijeme je bio ozbiljniji protivnik nego sadasnji zeljo.
Hoćeš li podatak kada smo zadnji put imali posjetu manju od 5 hiljada?
Trenutno nam ne možete ni prismrditi. Vozdra.
-
- Kontakt:
gledacu derbi
- Meraak1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:30Ma pustite ba budalastinje. Poveo Borac 2:0 psuju im majke traže smjene ostavke pljuju psuju. Daju 1 go iz prvog šuta na go normala sve daju drugi go slučajno 1/1000000 šansa za takav gol , pa nismo ni loše igrali.
Prije je bio penal za Borac nego faul nad Mufticem.
Luzeri moraju primit go u 90 pravdaju to nedostatkom sreće ko onaj Dudic , ja sam uvijek govorio da je to trener za njih.
Objektivan rezultat kad uzmeš 90 minuta je trebao bit 5:1. Imali 3 šuta u okvir, ovima nisu svirnuli penal, u prvom poluvremenu nisu centar prešli i zalopojke. Utakmica se ba igra 90 minuta. U tih 90 minuta je Borac bio bolji. Sudija je klao standardno nije dao da se igra. Sve jasno. Kreneš igrat ok krene sjeckat. Ne možeš u Banja Luci dobit tekmu moraš bit 3 puta bolji ovaj put to nije bio slučaj.
Kako si ti samo pametan nafanflas mi se yaya zajedno s tvojom ljepsom polovinom.. moramo znaci 3 put bolji biti da bi nesto uzeli? Vas Borac iskaro iako ste tri put bolji, doduse na Kosevu vas skaro, ti pricas za Bl .. oprosti debylkane
Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2023, 09:31Ja ne kmečim na sudije, samo iznosim činjenice, a činjenice su da su sudije najviše pomogle Sarajevu.![]()
To što vi najviše kmečite, pa čak i preko oficijelnih klupskih kanala, to je sasvim druga priča.![]()

Opet šamaranje...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ti si izgleda prespavao jučerašnji dan, skoro svaki forumaš je napisao da nije bilo faula i da je gol regularan. Pogrešna procjena, ispala mu lopta, niko ga nije dohvatio i kraj priče.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upoređuje ovaj komentar sa organizovanim kmečanjem, plaćanjem portala da pišu tekstove i kolektivnom histerijom.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nisam baš sve stranice pregledao, ali više se ovo odnosilo na to što je spomenuo faul Cocalića.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Mislim da nece Velež izgubiti veceras.
Zrinjski prvi put sa Maglicom i Bilbijom skupa prema naprijed,Velež u full sastavu rekao bi nije mogao bolje od ovoga izvesti,po "papiru" mogu se nosit sigurno ako racunamo i umor Zrinjskog.Jedino da se useru pošto ih baš dugo nisu dobili .
Zrinjski prvi put sa Maglicom i Bilbijom skupa prema naprijed,Velež u full sastavu rekao bi nije mogao bolje od ovoga izvesti,po "papiru" mogu se nosit sigurno ako racunamo i umor Zrinjskog.Jedino da se useru pošto ih baš dugo nisu dobili .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neka neko maloumniku kaže da kad završiš 1:1 niko nije pobijedio, to je neriješeno. To što je njima remi na Koševu vrh, nije svima.Meraak1921 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:00
Kako si ti samo pametan nafanflas mi se yaya zajedno s tvojom ljepsom polovinom.. moramo znaci 3 put bolji biti da bi nesto uzeli? Vas Borac iskaro iako ste tri put bolji, doduse na Kosevu vas skaro, ti pricas za Bl .. oprosti debylkane
Nije to komentar debilu, to je objava kluba, na zvaničnom Instagram profilu koliko mogu vidjeti.

"Dosta reči, nek' zakmeči"

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Komentar kluba, objava, nebitna je formulacija, a svakako su se zaletili odmah poslije utakmice jer da su pogledali snimak nikad to ne bi objavili.
Džaba krečiš i koprcaš se, samo po ko zna koji put ispadaš smiješan.
Džaba krečiš i koprcaš se, samo po ko zna koji put ispadaš smiješan.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Kis i Ivancic na klupimiky_hz je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:06Mislim da nece Velež izgubiti veceras.
nema Zvonica i Zlomislica tako da ce biti dobra utakmica
- tutankamon1905
- Kontakt:
Postava Zrinjskog uranjeni novogodisnji poklon za rodjene.
Kruno zvani: ah umorni smo(ali svejedno opet 7 igraca istih tu)..a ovi neumorni sto su upali unutra Senic, propuh u glavi Ramic, Jukic koji ne moze prazan gol pogodit i Maglica koji nema ozbiljne utakmice godinu dana.
Prilika za velez da izvuku pozitivan rezultat, jer od drugog dijela sezone nece bit ovakvih poklona
Kruno zvani: ah umorni smo(ali svejedno opet 7 igraca istih tu)..a ovi neumorni sto su upali unutra Senic, propuh u glavi Ramic, Jukic koji ne moze prazan gol pogodit i Maglica koji nema ozbiljne utakmice godinu dana.
Prilika za velez da izvuku pozitivan rezultat, jer od drugog dijela sezone nece bit ovakvih poklona

Normalno da ne kmečite, vi a i vaši iz kluba znate da je namještena utakmica. Valja odužiti licencu nekako, postali ste kao neka ravaq.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne grizes ruku koja te hrani
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel to znaci da ste se predali protiv slabasne AV i AZtutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:16Postava Zrinjskog uranjeni novogodisnji poklon za rodjene.
Prilika za velez da izvuku pozitivan rezultat, jer od drugog dijela sezone nece bit ovakvih poklona![]()
A Dudiceva ekipa je prije njega bila zakovana za dno.Inace Real za te ostale ekipe..daj ne zezaj Bgt.jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:37Kakav rezultat ?mma_hz je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:32Dudic pravi rezultat neki u Srbiji pa ti vidi...uopste nije los trener kojem se potrefilo da mu u jednom trenutku odbranu cine;jurisicduska je napisao/la: ↑13 nov 2023, 14:30Ma pustite ba budalastinje. Poveo Borac 2:0 psuju im majke traže smjene ostavke pljuju psuju. Daju 1 go iz prvog šuta na go normala sve daju drugi go slučajno 1/1000000 šansa za takav gol , pa nismo ni loše igrali.
Prije je bio penal za Borac nego faul nad Mufticem.
Luzeri moraju primit go u 90 pravdaju to nedostatkom sreće ko onaj Dudic , ja sam uvijek govorio da je to trener za njih.
Objektivan rezultat kad uzmeš 90 minuta je trebao bit 5:1.
Ramic Djokanovic Trako Tomasevic.
Dobio Pančevo, Napredak, Mladost, Spartak i Voždovac. To su ekipe da te Bog sačuva. Pobjeda protiv Mladoati je za pohvale ovo ostalo ima duplo bolju ekipu od njih.
Ima sad par tekmi neće uzet boda.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nema predaje !BegovicRamiz je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:20jel to znaci da ste se predali protiv slabasne AV i AZtutankamon1905 je napisao/la: ↑13 nov 2023, 17:16Postava Zrinjskog uranjeni novogodisnji poklon za rodjene.
Prilika za velez da izvuku pozitivan rezultat, jer od drugog dijela sezone nece bit ovakvih poklona![]()