Vala ako BHT i Arena nece Zelju, moze kantonalna uzeti i prenositi. **** ti nas, ako nismo u stanju prenos organizovati.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:borac rudar prenosi arena, nista Željo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma bit će odloženi prijenos na Vogošći. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
Koliko smo puta u ovih 6 kola bili na Tv ?
2 ja mislimAboveTheLaw je napisao/la:Koliko smo puta u ovih 6 kola bili na Tv ?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ne moj se za to Baja sikirati, ima platna lista, pa ako se ne ostvari dobar rezultat, rezat ce se sa platne liste.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako se ne ostvari rezat ce igracima? A ako pobjedimo (sto je i realna opcija naravno), kome se onda reze ? Klubu ? Eto mogli su platiti kaznu neku, i sl. Ne kontam, zar nije lakse 10 puta staviti tekmu kad i ostale gdje nema reflektora..DzoleZeljo je napisao/la:Ma ne moj se za to Baja sikirati, ima platna lista, pa ako se ne ostvari dobar rezultat, rezat ce se sa platne liste.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Recimo, po meni nije. Jer ako je uopste tacno da su igraci odlucili da igraju u nocom terminu to je onda jer njima tako bolje odgovara. U slucaju nase pobjede (sto je realnost) nema potrebe da se ista reze, jer nasa dobit su nova tri boda.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako se ne ostvari rezat ce igracima? A ako pobjedimo (sto je i realna opcija naravno), kome se onda reze ? Klubu ? Eto mogli su platiti kaznu neku, i sl. Ne kontam, zar nije lakse 10 puta staviti tekmu kad i ostale gdje nema reflektora..DzoleZeljo je napisao/la:Ma ne moj se za to Baja sikirati, ima platna lista, pa ako se ne ostvari dobar rezultat, rezat ce se sa platne liste.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..

@Avanes - Dobar

Bitno je igracima ugoditi, a vidjet mo kojem ce oni mjerom uzvratiti. Uostalom, ja mislim (ponavljam mislim), da se opcina brine za placanje rasvjete. Ako neko zna vise, neka me ispravi...
Nema potrebe za sikiracijom, ocekujem da popravimo gol razliku na ovom mecu.

EDIT: Stvarno mi smeta sada jedna stvar, a to je; zasto novinari ne bruje o SUPER GOLU ZAJKA ZEBE. Ono je najbolje gol u historiji lige. Da ga je kojim slucajem Said postigao, deset dana bi citali o tome. Vako niko nije ni postavio....
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 sep 2012, 15:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Treba samo reflektore nakaciti na ulicnu rasvjetu i rijesen problem sa racunom za struju 

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trebali bi prvo postavljati pitanje: "zašto Željo mora da plaća kazne zbog pojedinaca sa trinina?", a ne da razmišljamo o tih pišljivih 5000 KM u odnosu na one pare koje su potrošene na kazne.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ja mslm da cemo u nedjelju u 19:00 grmiti sa pomocnog !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
lopta je napisao/la:ja mslm da cemo u nedjelju u 19:00 grmiti sa pomocnog !
ja necu jer bi to bilo podrzavanje onih 50 budala zbog kojih se sve ovo dogadja
sve ih u vaspitno popravni dom zatvorenog tipa
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
odavno nisam vece gluposti procitao od ovog teksta 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Gore navedeni tekst, napisao portal koji potiče iz grada na čijem se stadionu mjesto fudbala, ili ti ga nogometa, danas čuvaju ovce.
Samo staviti na ignore.

Samo staviti na ignore.

U novi boj...
Majorizacija 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bezveze odvojih 5 minuta svog vremena i za tih 5 minuta sam procitao da zrinjski ima najveci broj gledalaca u prosjeku u 4 domace utakmice, po 4 hiljade, sto je samo jedna u nizu gluposti na koje sam naisao u ovom tekstu.
ova sezona je u pitanju.

Za zivot cijeli!
Kod ovih bivsih velezovaca nije bilo 4 hiljade na jednoj utakmici odavno!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:bezveze odvojih 5 minuta svog vremena i za tih 5 minuta sam procitao da zrinjski ima najveci broj gledalaca u prosjeku u 4 domace utakmice, po 4 hiljade, sto je samo jedna u nizu gluposti na koje sam naisao u ovom tekstu.
ova sezona je u pitanju.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Baš bi monotono gledati tv prenose ove lige prvaka,tv kamere samo prenose dešavanja na terenu,publika samo grlima bodri fudbalere,niti jedna baklja,niti jedna petarda.Baš dosadno.Izgleda da tamo ljudi idu da gledaju fudbal.Maltene ni jedan kadar navijackih grupa.Dokle će oni dogurati sa ovakvim poimanjem fudbala. 

Najava i statistika
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... car-radnik" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manijaci.ba/index.php/novost ... car-radnik" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, soe i 61 gost.