New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
baron će nas opet sjebat, ebo ga više
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
To sam i ja pomislio... moramo se sabrat na vrijeme!Carlo je napisao/la:baron će nas opet sjebat, ebo ga više
traba njega izbacit napolje i ne vracat ga u igruNedozvoljenaPozicija je napisao/la:To sam i ja pomislio... moramo se sabrat na vrijeme!Carlo je napisao/la:baron će nas opet sjebat, ebo ga više
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ovo se traži 2+1
Obično protivnici imaju priliku za dodatno bacanje 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
KAKAV JE MAJSTOR MELO!
11-0 serija nakon timeouta Woodyja
11-0 serija nakon timeouta Woodyja
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Vratiše se brzo, opet smo šega u odbrani, srećom Melo radi ono što se očekuje, ubacuje, asistira, trebamo ga na najvišem nivou. DE-FENCE!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Raspucao se JR, sutra će bit sunčano
evo i Shumpa
tricatri
PS: 76ersi vode protiv Pacerersa 5 razlike
tricatri
Jao, jaoSheldonCooper je napisao/la:Raspucao se JR, sutra će bit sunčanoevo i Shumpa
tricatri
32-26 za Knickse
Kakva serija od 15-2, fantastična odbrana kao i napad. Melo po običaju uništava sve redom u prvoj četvrtini, sada ima 12 poena, a i Smith je on-fire sa dvije trice. Samo da nastavimo ovako
Melo - 12 pts (5/7), 4 rbs, 4 asts
Smith - 6 pts, 3 rbs, 2 asts
Shumpert - 6 pts
Chandler - 6 pts, 1 rb
Kakva serija od 15-2, fantastična odbrana kao i napad. Melo po običaju uništava sve redom u prvoj četvrtini, sada ima 12 poena, a i Smith je on-fire sa dvije trice. Samo da nastavimo ovako
Melo - 12 pts (5/7), 4 rbs, 4 asts
Smith - 6 pts, 3 rbs, 2 asts
Shumpert - 6 pts
Chandler - 6 pts, 1 rb
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Moraju obojica još pure pojest da bi ih pohvalio, pogotov Shumpert, pokido mi je živce samo tako ove sezone...
Imate li kakav dobar link, ovaj moj nije baš sa pet zvjezdica
- Paraglajder
- Kontakt:
Chandler uštopao Garnetta i to je to, još ako trica bude slušala to je lagana pobjeda za Knickse... 
YNWA
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
A Smitha budale 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
http://www.firstrowsports.eu/watch/1195 ... ltics.html" onclick="window.open(this.href);return false;NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Moraju obojica još pure pojest da bi ih pohvalio, pogotov Shumpert, pokido mi je živce samo tako ove sezone...
a ako imaš sopcast, uđi preko internet explorera:
http://www.rojadirecta.me/goto/sportchd ... t-c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Smith roka
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Au kako se lupi od sto radi ove zadnje trojke Smitha
Tako mi i treba kad se razmašem k'o budala...
Moramo nastaviti ovako, želimo da odemo na rahat razliku, a to je negdje oko 25 i onda možemo i laganini...
Moramo nastaviti ovako, želimo da odemo na rahat razliku, a to je negdje oko 25 i onda možemo i laganini...
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ne množe ni (po mom mišljenju najbolja četvorka modernog doba uz Duncana i Malonea) svaku odigrati kao 20 godišnji KGParaglajder je napisao/la:Chandler uštopao Garnetta i to je to, još ako trica bude slušala to je lagana pobjeda za Knickse...
Ništa još nije gotovo jer Knicksi začas profućkaju 15ak poena
A JR-a fakat će sutra bit +30
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ne može mi napunit, a slika je strašna, neki teški HD, bem ti sirotinjsku konekciju. BH Telecom - idemo prvi... u pm!Carlo je napisao/la:http://www.firstrowsports.eu/watch/1195 ... ltics.html" onclick="window.open(this.href);return false;NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Moraju obojica još pure pojest da bi ih pohvalio, pogotov Shumpert, pokido mi je živce samo tako ove sezone...
a ako imaš sopcast, uđi preko internet explorera:
http://www.rojadirecta.me/goto/sportchd ... t-c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Smith roka
Dobar je i ovaj prvi, bolji nego moj, za mene više nego dobar...
Nastavljamo gdje smo stali!
P.S. Hvala!
P.P.S. +19! Mislio sam kako smo krenuli da ćemo ih srediti u reketu, ali sad se otvorio i vanjski šut, treba zadržati veliku razliku do odmora!
Smith dominira
9 trica za 19 min
J.R. i Anthony satraše
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 18 apr 2012, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
@NedozvoljenaPozicija, ako si iz Sarajeva onda pređi na HS kablovsku, ja plaćam 45 KM internet+kablovska, a brzina interneta je 10 mbps 
Smith roka ponovo, jao jao
Oleeeeee i @Silent se probudio
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Iz Lukavca sam, a mojaTV mi je najbolji izbor pogotov radi Želje, onaj on-demand je prava stvar. Valjda će povećat konekciju na 4, sa ova dva nisam nigdje dospio...Carlo je napisao/la:Ako si iz Sarajeva onda pređi na HS kablovsku, ja plaćam 45 KM internet+kablovska, a brzina interneta je 10 mbps
EDIT: NOVAAAAAK!!! Njega sam ček'o
SAVJET BOSTONU: NEUDVAJAJTE MELA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.