NIJEDNE SANSE NISMO IMALI EBO TE 90 MINN NISMO U KADRU DA IMAMO SANSE
07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Ljudi su klasa spored nas i sa ovim sastavom...cudi me jos kako su bijelorusi imali toliku srecu 
Zasluzeno nema sta..samo da nepadne 3
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Napokon neko pametan,IKSS je napisao/la:zamolio bi novinare da ubuduce kada pobjedimo velesile u fudbalu poput luxemburga,san marina,lihtestajna da nedizu euforiju uzalud.mi nismo dorasli nikakv fudbalski nivo.nismo nizasta i tu treba biti realan koliko god bolilo.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Savez napoljeeeeeeeeeeeeee
bosna je sampion oooOOOOoOoooOOOOooOOOoooooOOOO
i da dodam neizostavno zzzzzzvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz
odjekuje sa tribina
bosna je sampion oooOOOOoOoooOOOOooOOOoooooOOOO
i da dodam neizostavno zzzzzzvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz
odjekuje sa tribina
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
susica za selektora 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Hebiga,ja sam se potajno nado da cemo bar odigrati dobro,al ono da ne moze biti gore...Los*Blancos je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da cemo lahko sa Francuskom![]()
evo
nam ga sada..
Meni se cini da smo prije sa Barbarezom i ekipom ipak igrali bolje protiv jacih ekipa...
Potpisujem, to je ipak manja sramota...Elegant je napisao/la:UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!
Hajde kulturno pokusaj ako znas...1921 je napisao/la:**** te on. Odvedi ga kuci sebi, ili ugraviraj njegovu sliku. Prosralo ga jednu polusezonu u žnj klubu i od tada je standardan u reprezentaciji pored MUSLIMOVICA, Zeca itd. Ne zna lopte primiti, kuveta nema u sebi i on mi igra.Pirke je napisao/la:Da se ponavnjam... Publika je 0.
Jao jos su budale izvizdali Ibisevica...
Da dodam, iako je igracu tesko, ako ga 40.000 ljudi izvizdaju necemu to nesto pomoci...
I sto vise, spavali su sve dok je on izasao...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
jordan 23 je napisao/la:koja je ovo sramota.izgubili smo jer smo katastrofalni.ali neka je stid kopletan stadion.zvizdati spahicu,neka vas je sramota sve.stoko nekulturna bosanska.ovo je bio dokaz kakva smo mi nacija.fuj
Upravo zbog ovakvih postupaka, davno vidimo veliko takmičenje !
nije do terena **** vas zenica i kosevo to je do igraca i taktike vuku se po terenu eznaju mu lakat uvalit jbt ubijaju ih u duelu ko da ima je 10 god
U 90 minuta samo 1 pokusaj, bravo idioti 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
od ove utakmice fakat prestajem pratiti reprezentaciju koji **** zivce trositi bezveze ovo je sramota
.
cole-ch je napisao/la:Katastrofa!
Safet mora nakon utakmice na podnese otkaz!!!
Protiv Francuske ima jos najmanje 10 000 mjesta praznih pod hitno igrati preostale tekme na Bilinom Polju 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Slazem se u potpunostikomax je napisao/la:Potpisujem, to je ipak manja sramota...Elegant je napisao/la:UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!
mB!
eeeeee moj Susicu haj pakuj kofere... pobjedi nas neka reprezentacija puna koloniziranih crncuga...
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 07 sep 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
o **** ti fanatikose i ****! sutra ce opet biti savez kriv, a fanatikosi jedina svijetla tacka u ovome svemu. zvizdat svome kapitenu je jadnooooooo!!!!! eeeeee, stoko jedna.
ajde da vidimo sad one koji brane safeta. jebote pa sta je ovo? jel ovo fudbal? ovakva francuska nas bukvalno otrese ko slinu.
safet napolje!
ajde da vidimo sad one koji brane safeta. jebote pa sta je ovo? jel ovo fudbal? ovakva francuska nas bukvalno otrese ko slinu.
safet napolje!
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 07 sep 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pa mora se igrati u glavnom graduLishche je napisao/la:Nezaboravna atmosfera u sarajevu, kao i uvijek... Stvarno, kojeg kurca imamo igrati tamoguber90 je napisao/la: **** ti budalu koja ponovo dadne da igramo utakmicu u Srajevu dabogda krepo.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još smo mi zeleni.
- Los*Blancos
- Kontakt:
KENAN 10

Msimovic,Pjanic 1
Msimovic,Pjanic 1
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 07 sep 2010, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.