NIJEDNE SANSE NISMO IMALI EBO TE 90 MINN NISMO U KADRU DA IMAMO SANSE

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Napokon neko pametan,IKSS je napisao/la:zamolio bi novinare da ubuduce kada pobjedimo velesile u fudbalu poput luxemburga,san marina,lihtestajna da nedizu euforiju uzalud.mi nismo dorasli nikakv fudbalski nivo.nismo nizasta i tu treba biti realan koliko god bolilo.
Hebiga,ja sam se potajno nado da cemo bar odigrati dobro,al ono da ne moze biti gore...Los*Blancos je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da cemo lahko sa Francuskom![]()
evo
nam ga sada..
Potpisujem, to je ipak manja sramota...Elegant je napisao/la:UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!
Hajde kulturno pokusaj ako znas...1921 je napisao/la:**** te on. Odvedi ga kuci sebi, ili ugraviraj njegovu sliku. Prosralo ga jednu polusezonu u žnj klubu i od tada je standardan u reprezentaciji pored MUSLIMOVICA, Zeca itd. Ne zna lopte primiti, kuveta nema u sebi i on mi igra.Pirke je napisao/la:Da se ponavnjam... Publika je 0.
Jao jos su budale izvizdali Ibisevica...
jordan 23 je napisao/la:koja je ovo sramota.izgubili smo jer smo katastrofalni.ali neka je stid kopletan stadion.zvizdati spahicu,neka vas je sramota sve.stoko nekulturna bosanska.ovo je bio dokaz kakva smo mi nacija.fuj
cole-ch je napisao/la:Katastrofa!
Safet mora nakon utakmice na podnese otkaz!!!
Slazem se u potpunostikomax je napisao/la:Potpisujem, to je ipak manja sramota...Elegant je napisao/la:UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!
Pa mora se igrati u glavnom graduLishche je napisao/la:Nezaboravna atmosfera u sarajevu, kao i uvijek... Stvarno, kojeg kurca imamo igrati tamoguber90 je napisao/la: **** ti budalu koja ponovo dadne da igramo utakmicu u Srajevu dabogda krepo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.