Senad Lulic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 nov 2011, 18:01

FIFA i UEFA su 2 odvojene organizacije i ne bi trebalo da se kartoni iz takmičenja pod okriljem jedne prenose u takmičenja koja se održaju pod okriljem druge organizacije. Ako neko zna bolje neka napiše, uz argumente, molim. :D[/quote]

Argument je Salihović i 4 susreta kazne za kvalifikacije EURO 2012. Međutim Lula je dobio dva žuta te bi to trebalo značiti jednu tekmu kazne. Oficijenu naravno.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 16 nov 2011, 18:10

@Rade Paprica 9
Manje više si ti upravu, za igru, kvalitet, ali malo više prodaješ maglu kod suđenja, jer nije isto biti oštečen kod 2:0 ili kod 2:1, kod 3:1 ili kod 4:1. Ronaldov drugi gol je klasični ofsajd, za Portugal nisu bila dva penala nego jedan (Postigino simuliranje i bacanje je smješno i spominjati, pri čemu je isti igrač zbog prigovora morao dobiti crveni, prigovori + simuliranje), Sašina ruka 100% penal, kao i Spahin ofsajd, ali tajming svih tih grešaka je bio katastrofa za BiH. Također Lulićeva dva žuta za prigovor je presedan i ključni detalj utakmice. Kriteriji za igru u polju totalno ne ujednačen, sposbnost brojanja 8 metara ravna djetetu od 6 godina. Sve u svemu za meč u kojem sudija pravi 1 grešku u svakih 5 minuta, nemože se reći da nije uticao na rezultat. Napravio je manje više cirkus od utakmice. Ipak ključni detalj je Lulićev crveni, i kod ocjene suđenja treba najviše njega komentirati. Uz svo dužno poštovanje tvog pokušaja objektivnosti čekat ćemo neki meč Hrvatske repke (meni izuzetno drage) pa ću ti ponuditi istu objektivnost.
kod 3-1 nema sanse da je ofsajd,cist gol,zaustavi kod 4:40

[youtube][/youtube]

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 nov 2011, 20:20

izgleda da je lulic sam sebi natovario teret koji nije mogao nositi. jednostavno je ´izgorio´ tako da protiv portugala nismo gledali onog lulu koji je briljirao u kvalifikacijama. jbg., igrac svajcarske lige nema dovoljno jakih utakmica u nogama da bi blistao u najtezoj utakmici godine.
pravog lulica cemo gledati u kvalifikacijama za sp u brazilu jer ce odigrati lijep broj teskih utakmica protiv kvalitetnih ekipa talijanske lige.
sretno lula. vjerujem da ces u kvalifikacijama za sp biti za klasu bolji i jaci nego u ovim.
da, nasi igraci prate ovaj forum :D .
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 20:29

secer je napisao/la:izgleda da je lulic sam sebi natovario teret koji nije mogao nositi. jednostavno je ´izgorio´ tako da protiv portugala nismo gledali onog lulu koji je briljirao u kvalifikacijama. jbg., igrac svajcarske lige nema dovoljno jakih utakmica u nogama da bi blistao u najtezoj utakmici godine.
pravog lulica cemo gledati u kvalifikacijama za sp u brazilu jer ce odigrati lijep broj teskih utakmica protiv kvalitetnih ekipa talijanske lige.
sretno lula. vjerujem da ces u kvalifikacijama za sp biti za klasu bolji i jaci nego u ovim.
Dajte ba nemojte da kakite!

Pa i Zinedine Zidane je dobijao crvene kartone u važnim utakmicama...a bio je No:1 u Svijetu.
Svaki crveni karton je svojstven samo za tu trenutnu situaciju i psihičko stanje igrača u tom trenutku. I Džeko je IGRAČINA! za vas, pa odobravate provociranje publike zbog čega je dobio žuti karton...

I da je Lulić dobio samo žuti ondje, što je bilo realno da dobije žuti, a ne crveni, pričali bi kako je to bio junački potez...isto kao i onaj Džekin.

Lako je biti General poslije bitke...Ali takve generale, oni što su se borili, organski ne podnose!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 20:31

Zanimljiv je taj izgovor,dakle ako je neko drugi nesto uradio pogresno automatski to i mene opravdava kada to uradim.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 20:34

Kako rekoh ne hatorim ni jednom igracu za sinoc,a pogotovo ne Lulicu.
Vi izgleda zaboravili njegovo preoravanje terena na mnogo tekmi u repci.
Nakon crvenog ,jer zna da je kriv njemu je opet najteze kad se to sve sleglo.Zato ne dolivajte ulje na vatru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 20:35

Dylan Dog je napisao/la:Zanimljiv je taj izgovor,dakle ako je neko drugi nesto uradio pogresno automatski to i mene opravdava kada to uradim.
Zanimljivo j i to što svi DŽEKU posmatraju kao heroja što je provocirao publiku, a Lulića kao izdajnika jer je ukazao sudiji na grešku... i dobio crveni karton prestrogo, da strožije ne može da bude.
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 20:37

santos je napisao/la:
@Rade Paprica 9
Manje više si ti upravu, za igru, kvalitet, ali malo više prodaješ maglu kod suđenja, jer nije isto biti oštečen kod 2:0 ili kod 2:1, kod 3:1 ili kod 4:1. Ronaldov drugi gol je klasični ofsajd, za Portugal nisu bila dva penala nego jedan (Postigino simuliranje i bacanje je smješno i spominjati, pri čemu je isti igrač zbog prigovora morao dobiti crveni, prigovori + simuliranje), Sašina ruka 100% penal, kao i Spahin ofsajd, ali tajming svih tih grešaka je bio katastrofa za BiH. Također Lulićeva dva žuta za prigovor je presedan i ključni detalj utakmice. Kriteriji za igru u polju totalno ne ujednačen, sposbnost brojanja 8 metara ravna djetetu od 6 godina. Sve u svemu za meč u kojem sudija pravi 1 grešku u svakih 5 minuta, nemože se reći da nije uticao na rezultat. Napravio je manje više cirkus od utakmice. Ipak ključni detalj je Lulićev crveni, i kod ocjene suđenja treba najviše njega komentirati. Uz svo dužno poštovanje tvog pokušaja objektivnosti čekat ćemo neki meč Hrvatske repke (meni izuzetno drage) pa ću ti ponuditi istu objektivnost.
kod 3-1 nema sanse da je ofsajd,cist gol,zaustavi kod 4:40

[youtube][/youtube]
Yebes youtube.Ne radi se o ofsajdu nego klasicnom faulu nad Misketom prije gola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 nov 2011, 20:41

Naravno da je Lulić napravio veliku grešku, ali najgluplja stvar bi bila okomiti se na njega sad ili na bilo koga drugog. Treba mu pružiti podršku jer se ono što je bilo ispraviti ne može, a pljuvanjem ćemo samo gore napraviti. Uostalom, mi ni sa Lulićem nismo stajali dobro na terenu, gubili smo 3:1. Što kaže Pape, da je ostao Lulićmožda bi izgubili 3:1 ili 4:2 na kraju.. Možda i 3:2, ali budimo realni i priznajmo da nismo mogli izvući pozitivan rezultat. Za takvo šta nam je trebao i pravi Lulić i još 7-8 igrača u najboljem izdanju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 20:44

AYAN je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zanimljiv je taj izgovor,dakle ako je neko drugi nesto uradio pogresno automatski to i mene opravdava kada to uradim.
Zanimljivo j i to što svi DŽEKU posmatraju kao heroja što je provocirao publiku, a Lulića kao izdajnika jer je ukazao sudiji na grešku... i dobio crveni karton prestrogo, da strožije ne može da bude.
Ne pricamo ni o Dzeki ni o Zidaneu za kojeg me zaboli briga,vec o Lulicu,fudbaleru koji u utakmici karijere,zivota,utakmici koja je znacila toliko svim Bosancima i Hercegovcima nije uspio primiriti svoj ego,vec je morao nabrajati sudiji,kako je krenuo mogao je onako do sutra,ostavio je svoje suigrace na cjedilu i ja sigurno sad necu reci ma njemu je najteze,nema mu se sta prigovoriti,Lulic je iznevjerio sve navijace ove drzave kad je to najmanje trebalo i ja imam pravo da to napisem,a tebi ako to nista ne smeta postujem,meni smeta i necu to tako lako zaboraviti,ionako to njemu nije ni bitno tako da..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 16 nov 2011, 20:46

Sad svi krive Lulica a zaboravili ste koliko je kilometara pretcao u dresu BiH i nije marke dobio

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 nov 2011, 20:49

AYAN je napisao/la:
secer je napisao/la:izgleda da je lulic sam sebi natovario teret koji nije mogao nositi. jednostavno je ´izgorio´ tako da protiv portugala nismo gledali onog lulu koji je briljirao u kvalifikacijama. jbg., igrac svajcarske lige nema dovoljno jakih utakmica u nogama da bi blistao u najtezoj utakmici godine.
Dajte ba nemojte da kakite!
balavac, tu kaku ostavi kod kuce.
drugo, kad vec odlucis da komentarises neki post, red bi bio da ga i procitas prije nego li zapocnes sa pisanjem.
neko ne krivi lulica za karton/e. ja sam se osvrnuo na nj. igru u ovom dvomecu, te spomenuo neke prijasnje utakmice u kojima je briljirao.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 20:50

Edvin_Mg je napisao/la:Sad svi krive Lulica a zaboravili ste koliko je kilometara pretcao u dresu BiH i nije marke dobio
Nemoj mi te price molim te,jos samo fali da uleti neki padobranac i kaze sta vi imate pricati o Lulicu,moze vas kupiti parama.
Sta sad to znaci,da tim velikim cinom sto igra za reprezentaciju svoje drzave(btw i ti nastupi su kumovali transferu u Lazio koliko-toliko ali jesu) treba postati imun na bilo kakvu kritiku?
Lulic je pogrijesio i svako to od vas u podsvjesti zna,treba se izvinuti saigracima i paziti da se to vise ne ponovi,a to sto vi ne date napisati ni jednu jedinu kritiku na racun nekog naseg reprezentativca mi nije bas najasnije,ali eto,svakom njegovo.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 16 nov 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 nov 2011, 20:51

Dylan Dog je napisao/la: Ne pricamo ni o Dzeki ni o Zidaneu za kojeg me zaboli briga,vec o Lulicu,fudbaleru koji u utakmici karijere,zivota,utakmici koja je znacila toliko svim Bosancima i Hercegovcima nije uspio primiriti svoj ego,vec je morao nabrajati sudiji,kako je krenuo mogao je onako do sutra,ostavio je svoje suigrace na cjedilu i ja sigurno sad necu reci ma njemu je najteze,nema mu se sta prigovoriti,Lulic je iznevjerio sve navijace ove drzave kad je to najmanje trebalo i ja imam pravo da to napisem,a tebi ako to nista ne smeta postujem,meni smeta i necu to tako lako zaboraviti,ionako to njemu nije ni bitno tako da..
1. Kako smo igrali 11 vs 11? Dobro? Koliki je bio rezultat kad je Lulić dobio crveni?
2. Kako ti znaš da njemu nije bitno? Ja bih rekao da je dobio crveni jer mu je bilo isuviše bitno i nije se mogao pomiriti s činjenicom da očigledno gubimo. Naučio je lekciju i u budućnosti će se drugačije ponašati. Ja mu ne bih oprostio da je to uradio kad našeg vodstva ili neriješenog rezultata, ovako je "ne daj Bože većeg zla"..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 16 nov 2011, 20:53

Ja mu nemam šta progovoriti. Stavite se u njegovu poziciju i razmislite. Ja znam da bih reagovao u najmanju ruku onako kako je i on.
Zato Senade, glavu gore. Uz tebe smo !
Zola in, Zola passes, Zola scores !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 21:12

secer je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Dajte ba nemojte da kakite!
balavac, tu kaku ostavi kod kuce.
drugo, kad vec odlucis da komentarises neki post, red bi bio da ga i procitas prije nego li zapocnes sa pisanjem.
neko ne krivi lulica za karton/e. ja sam se osvrnuo na nj. igru u ovom dvomecu, te spomenuo neke prijasnje utakmice u kojima je briljirao.
Čiko...

Svako spominjanje Lulića u kontekstu nezrelog, neiskusnog i sl. igrača, predstavlja Kenjanje!
On je npr donio prevagu u jednom od najvećih evropskih derbija između ljutih rivala Rome i Lazia još je to bila njegova druga ili treća utakmica u dresu Lazia... To je lafo kao slučajno bilo? JeL..?

btw, ja sam tvoj text čitav pročitao i argumentima podkrijepio to da kenjaš, a vidim da si ti iz mog teksta izdvojio sve ono što ti smeta, preskočivši cijeli ostali text, a kojeg li apsurda, upućuješ me da pročitam cijeli tvoj text, kako bi razumio šta hoćeš reći.

Svi koji okrivljuju Lulića za bilo šta u onoj utakmici, kenjaju!
Željo i samo Željo...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 nov 2011, 21:53

Izgubio kompas,strah trema,ne iskustvo!!!!

Greška koja košta.Naučit će!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 nov 2011, 22:03

bambina je napisao/la:Izgubio kompas,strah trema,ne iskustvo!!!!

Greška koja košta.Naučit će!
Takve se greske inace rade samo jedanput u karijeri.

Pogledajte kako Begovic drzi loptu u rukama od one utakmice kad mu je Klasnic iscupao iz ruka. :) Ista stvar.

Mlada repka, uce momci. Vidjet ce mo jako dobru ekipu tokom sljedecih kvalifikacija.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 nov 2011, 22:05

Čudo mi ne rikne procesor na kompu od ove količine nebuloza .... Lulić je naš zmaj i ne dirajte ga jeste li vi normalni ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 16 nov 2011, 22:12

kimbo je napisao/la:Čudo mi ne rikne procesor na kompu od ove količine nebuloza .... Lulić je naš zmaj i ne dirajte ga jeste li vi normalni ..
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.