[youtube][/youtube]
Ovaj Matze Knop nije normalan lik.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Prvo fino pogledas sta su momci tacno izjavili(mislim da je to @amerosm fino objasnio),ako je to uzdizanje...Saurman je napisao/la:Sutra Grčka igra bez motora ekipe Karagounisa zbog kartona.
Igrači iz BvB previše su se uzdigli Reus i Gotze bi da igraju samo nema ko da im svira.Imaju čast da sjede na klupi Elfa i ovako se ponašaju.
hmm nezz trebali bi dobiti veću minutažu ali ovo je EP i to se ne radi ... Gotze da je odigrao čitavu sezonu igrao bi makar nekakvu manju minutažu ali ovako ... Uglavnom ako povrede zaobiđu, naredni ciklus tj. kvalifikacije za SP 2014, Gotze je sigurno prva postava ...smopiBVB je napisao/la: A i da se k.rce dokle im volja,imaju pravo,najveci su talenti Njemackog fudbala i glavni igraci Elf-a u buducnosti-ne tako daleko!

Ma momci su samo rekli(ukratko) da bi bilo fino da dobiju priliku,da im je zelja zaigrati za Elf,dobiti bilo kakvu minutazu na ovako velikom takmicenju,i da su se nadali tome da mogu pomoci svojoj repki,otprilike je to bio govor,i ja tu ne vidim nista lose!A Goetze je bio nekoliko mjeseci van terena i naravno da ne trazi niti ocekuje neku preveliku minutazu,niti to ko spominje,samo sto neki prevode na svoj nacin,ali nebitno,hrane se ljudi...thulkazal je napisao/la:hmm nezz trebali bi dobiti veću minutažu ali ovo je EP i to se ne radi ... Gotze da je odigrao čitavu sezonu igrao bi makar nekakvu manju minutažu ali ovako ... Uglavnom ako povrede zaobiđu, naredni ciklus tj. kvalifikacije za SP 2014, Gotze je sigurno prva postava ...smopiBVB je napisao/la: A i da se k.rce dokle im volja,imaju pravo,najveci su talenti Njemackog fudbala i glavni igraci Elf-a u buducnosti-ne tako daleko!

Nuto jako.Hare_BvB je napisao/la: Edit: Nu ovog gere. Treci puta u zadnjih par dana minutu okasnim.![]()
Ako nista, slikovitije sam to docarao.
Ne siri negativnu energiju, effe je vec pripremio paliju.geronimo je napisao/la:Ne bih da slutim nestoali ako jos obuku one zelene dresove...
Vjerovatno je njih ubacio da bi postigao ovo sto si ti naveo-brzi pogodak!Jer,svi znamo kako Grci igraju "atraktivnoamerosm je napisao/la:Ovo je 100% sigurno cim je objavio BILD. Odlican potez Joakima, jer za razliku od Podolskog i Müllera, Reus i Schürrle su tehnicki potkovaniji i dosta pokretljiviji, a mogu stvoriti i visak na krilima. Sto se Klosea tice to sam objasnio vec na prethodnoj stranici. Jednostavno ima veci radijus kretanja za razliku od Gomeza i tako ce stvarati prostor igracima iz drugog plana.
Malo me je strah Grka, ali nadam se najboljem veceras. Mislim da bi bilo odlicno kada bi postigli brzi pogodak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.