de postedi me pametovanja, znam sigurno vise nego ti o stanju... buduci da tako naivno gledas stvari da ti objasnim... nije euroliga pa da ti treba uigranost ekipe nego liga 13 bih, kada je cilj opstanak ne dovodis crnca za 1500dolara ili proslogodisnjeg prvog strijelca lige hadzifejzovica ili kasnije persica... naravno da ce pustit u javnost da je cilj opstanak da bi se skinuo pritisak, da je aid doveo 2 igraca odma koje je mula trazio a i ovdje su se ta imena spominjala uz ostatak ekipe mogli su igrati lagano play off, zbog tih stvari je bio i upitan mulin ostanak ali su kao eto nasli zajednicki jezik, citaj iste ambicije koje je mula odma htio a to je play off... ako su hadzifejzovic, crni i kasnije persic igraci za ligu ispod onda ti znas bolje od mene...barca_87 je napisao/la: prosle sezone je cilj bio opstanak u ligi ,kakav play off,play off bi bio samo neki bonus(iako su bili veoma blizu i tome) jer uopste nije cilj bio play off s obzirom da su usli u prvu ligu nespremni totalno 7 dana prije pocetka prvenstva ,doveli igrace za ligu ispod a odjednom igraju najjacu ligu ,da pratis malo koliko pricas da nesto znas znao bi to .
ove sezone pobjedili su favorizirani siroki i ostale utakmice kod kuce ,u gostima igrali protiv do sad neporazenih sparsa.
isto proslo kolo u gostima protiv leotara imali sut za pobjedu, koji do sad ima samo jedan poraz i koji je odma ispod sparsa sa 6 1 omjerom al et na kraju nesretno izgubise. sve u svemu govoriti o nekom katastrofalnom startu je smijesno.
kakav crni katastrofalan start bgt ,o cemu pricas,nemoj pisat neke stvari a ne pratis klub ni ligu haman uopste
a berba veliki mocnik ,kontrolise sve medije u bosni ,niko ne smije pisat nista protiv slobode
joj sta napravise od covjeka
jeste los start... kakav crni favorizirani siroki pa pogledaj im sastav koji je znatno podmladjen, siroki u mejdanu nije bio favorit i kad je dolazio sa jacim ekipama... dalje, ne znam jesil slucajno il namjerno preskocio poraz od mladosti koja je ove sezone jedino dobila slobodu, ako je cilj play off tebi je razlog poraza dovoljan u tome sto su eto ekipe neporazene, nigdje veze... od kada su to navijaci kosarke u tuzli zadovoljni sa omjerom 4-3... ima sloboda finu ekipicu bolju i od leotara i sparsa koji je slabiji nego prosle godine i iz tog razloga mislim da ovo moze puno bolje, ti ako si zadovoljan tvoja stvar ali ja generalno mislim da je moglo puno bolje... pratim ja klub i ligu kazem da ih nisam gledao nijednom uzivo, naravno da mi je drago kad dobiju, bolje od ovog tuzla nema i treba se pomiriti s tim sto se desilo...
neko je gore pitao za hasandica, 24 godine ima, na godinu je potpisao i ako ostane u bih igrat ce za slobodu jer ga nijedan drugi klub osim sparsa ne moze platiti... zabijao je i u zrinjskom 20-30 kao npr protiv slobode u mejdanu ali je imao i dosta padova vjerovatno sto je tesko igrat kad ti dobijes 1 i po platu za pola godine a kuci teska situacija, u slobodi sve redovno pa onda moze se skoncetrisat samo na kosarku, znam dok je igrao za bosnu da nije marke dobio a spavao na duseku pa se onda vratio u zrinjski...