FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Konzerva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Konzerva » 06 okt 2020, 23:23

Saul737 je napisao/la:
06 okt 2020, 23:00
Svaka cast klubu Velez i njihovim navijacima. Klub koji je 10 stepenica ispod nas skupi muda (ono sto nasi ljudi u klubu zadnjih 7 godina nemaju) izadju u javnost sa onim skandalom sudije, posalju slucaj uefi....
po cemu,

po igri, ne
po organizaciji, , ne
po boljoj infrastrukturi, tu i tamo, kako je velez krenuo prije ce zaokruzit svoj stadion tribinama nego zeljo izgradit Jug

ja kad se sjetim slika zimus, velezovi igraci treniraju u svom balonu na suhom na umjetnoj travi, dok zeljini trckaraju po snijegu na grabavici...
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 06 okt 2020, 23:32

Konzerva je napisao/la:
06 okt 2020, 23:23
Saul737 je napisao/la:
Svaka cast klubu Velez i njihovim navijacima. Klub koji je 10 stepenica ispod nas skupi muda (ono sto nasi ljudi u klubu zadnjih 7 godina nemaju) izadju u javnost sa onim skandalom sudije, posalju slucaj uefi....
po cemu,

po igri, ne
po organizaciji, , ne
po boljoj infrastrukturi, tu i tamo, kako je velez krenuo prije ce zaokruzit svoj stadion tribinama nego zeljo izgradit Jug

ja kad se sjetim slika zimus, velezovi igraci treniraju u svom balonu na suhom na umjetnoj travi, dok zeljini trckaraju po snijegu na grabavici...
Po samom klubu i navijacima ne mozes poredit ta sva kluba kao da poredis Real Madrid i Sevilju
To sto je kod nas kako jest to smo sami krivi napisao sam svaka cast velezu na svemu ali oni me ne zanimaju mi moramo se o sebi pocet brinut i radit na nasem klubu svejedeno ne trebas i ne smijes stavljat nas i velez u isti kos pa da je cak bajern minhen , mi smo Zeljo i zna se sta predstavljamo u drzavi i sire ne samo sport nego i filozofiju.. vise cijeni svoj klub kako god
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 okt 2020, 23:33

Konzerva je napisao/la:
Koliko se sjecam zimus nasi su samo na prozivci bili na Grbavici. Sve ostalo do polaska u Medjugorje bili su u Hillsu na Ilidzi i trenirali unutar hotela na onim terenima. Iz Medjugorja odmah u Tursku. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 06 okt 2020, 23:35

Konzerva je napisao/la:
Saul737 je napisao/la:
po cemu,

po igri, ne
po organizaciji, , ne

Hoces li ti napokon skontati da nemas pravo pisati na ovoj temi jer nisi navijac ovog kluba ili tebi i drugima koji stalno upadaju na ovu temu to treba da se nacrta?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 06 okt 2020, 23:39

Konzerva je napisao/la:
Saul737 je napisao/la:
po cemu,

po igri, ne
po organizaciji, , ne

Ti si genijalac, fakat svaka cast kako si skontao ovo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 06 okt 2020, 23:40

LjoZee je napisao/la:
06 okt 2020, 22:40
slika

"Kraci od februara" provocira :mrgreen:
Ja nisam mogao vjerovati do onog slučaja sa zecom da igrači čitaju forume, a nakon toga je bilo još potvrda, pa i ovo je jedna od njih.

Prvo, po meni ne bi trebali to raditi jer nije profesionalno u najmanju ruku da ti gledaš šta mahala kaže kako sam odigro, kako ću odigrati i sl. Al pošto je vjerovatno nemoguće spriječiti ih, po meni bi trebali i mi paziti šta pišemo.

Može nama biti zezancija, al nemaju svi ovdašnji smisao za humor, a i sujete je dosta prisutno. Možemo mi biti u pravu kad kažemo da možemo napisati šta hoćemo, pa i lanut nekom igraču al trebamo se zapitati što.

Možda pretjerujem brate, al šta misliš jel moguće da jednom veselom opadne samopouzdanje do dna kad pročita kako ga raja ovdje proziva i ismijava. Pa tako i ostali, jer nema ga ko nije bar jednu utakmicu bio kloc.

Zato po meni kritika za loš potez ili tekmu uredu, al ne treba nekog ismijavati jer taj neko nosi najdraži dres i predstavlja klub. Treba ga podržat u svakom smislu, a trener je taj koji mu neće dati da igra ako ne valja. Valjda on bolje zna od nas.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 okt 2020, 23:50

Meni nikada neće biti jasno kako i zašto smo prešutili onu krađu titule iz Bijeljine. Da se niko nije pobunio, neki dopis napisao UEFi, bilo šta. Pa ta krađa je veća od svih krađa od rata pa do danas. Znači direktno oteta titula. I taj šugavac i dan danas sudi. Da mu niki nije bar noge polomio, nešto.
Željezničar za život cijeli!

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 06 okt 2020, 23:54

SudoHusika je napisao/la:
06 okt 2020, 23:50
Meni nikada neće biti jasno kako i zašto smo prešutili onu krađu titule iz Bijeljine. Da se niko nije pobunio, neki dopis napisao UEFi, bilo šta. Pa ta krađa je veća od svih krađa od rata pa do danas. Znači direktno oteta titula. I taj šugavac i dan danas sudi. Da mu niki nije bar noge polomio, nešto.
Dobio godinu suspenzije kao i opet nedavno sudio pa ovo nema u africi ahhaahhaahahha, cuj hrvat iz gruda zrinjskom za titulu da sudi isto sad gigovic 15 min od banjaluke zivi sudi borcu a nama svaku petrovic il neki hrvat svasta....
Ja saveza i balijskih govana pa ako mrze zelju ne mora protiv sebe radit i krast i ponizavat se naravno moralne vertikale fks na to nijemo sute a sto ne bi kad i oni koristi tu imaju poserem im se na lavor onaj binde pitarske odvratne

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 okt 2020, 23:56

Balijska ****. Murtati i izdajnici. Tako su i u ratu dezertirali, krali, pljačkali i otimali. Niko nama nije kriv, među našim redovima su bijednici, izdajnici svog naroda i svoje države. A predvodnici su elvedin begić i njegova klapa. Zlo, da nema većeg na dunjaluku.

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 06 okt 2020, 23:58

06 okt 2020, 23:56
Balijska ****. Murtati i izdajnici. Tako su i u ratu dezertirali, krali, pljačkali i otimali. Niko nama nije kriv, među našim redovima su bijednici, izdajnici svog naroda i svoje države. A predvodnici su elvedin begić i njegova klapa. Zlo, da nema većeg na dunjaluku.
Zamisli dzemidzic u upravi fks i glavni u savezu to isto ferguson trenira man utd i u savezu engleske ahahahahahhaha cirkus smo kompletni jos glume neke akademike begic samoizabrani pocasni predsjednik saveza bahahahaha po cemu je on pocastvovan?

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 07 okt 2020, 00:05

Machak je napisao/la:
06 okt 2020, 15:57
Virtu4l je napisao/la:
06 okt 2020, 15:38
666 stranica

Pišite da je što prije preskočimo
Uprava napolje !

Sto se tice rasporeda pobjeda na gostavnju Olimpiku i kod kuce Zrinjski, Gorazde ne treba da dođe u pitanje, bice teze sa Zrinjskim a derbi sa konama je posebna utakmica tu je sve moguce.
PIS!!!
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 07 okt 2020, 01:08

Machak je napisao/la:
06 okt 2020, 16:42
Bezobraznici prave se ludi.

Olimpik - Zeljo 0:2
Zeljo - Zrisnjski 2:1
Zeljo - Gorazde 3:1

Eto vam par dojava, ovo ostalo ne znam kad odem kod veterianara on ce mi reci jer njemu jave a on meni prenese.
Znaci ne samo da znas pobjednika, nego i rezultat. **** te, taj veterinar kida.

Sukija
Kontakt:

Post Postao/la Sukija » 07 okt 2020, 04:28

Saul737 je napisao/la:
06 okt 2020, 23:58
Zamisli dzemidzic u upravi fks i glavni u savezu to isto ferguson trenira man utd i u savezu engleske ahahahahahhaha cirkus smo kompletni jos glume neke akademike begic samoizabrani pocasni predsjednik saveza bahahahaha po cemu je on pocastvovan?
za sve ste u pravu. samo da dodam, po mom skromnom mišljenju najveća krađa se desila ove godine kad nisu nastavljeni kup i prvenstvo, jer je Željo imao veliku šansu da osvoji oba trofeja. znamo svi šta se dešavalo, ne smijemo to nikad zaboravit. i još ovo, eno neki dan Jagodić otvoreno govori (prijeti?) da će borac opet bit prvak. možete mi se smijat itd. al meni je to sumnjivo. ako se opet sprema neka pljačka može li to iko spriječiti, i kako? mislim, što je previše previše je, ***** i fudbal i državu.
30.6.1946. Borac (BL) - Željezničar 0:2

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 07 okt 2020, 08:19

Sukija je napisao/la:
07 okt 2020, 04:28
Saul737 je napisao/la:
06 okt 2020, 23:58
za sve ste u pravu. samo da dodam, po mom skromnom mišljenju najveća krađa se desila ove godine kad nisu nastavljeni kup i prvenstvo, jer je Željo imao veliku šansu da osvoji oba trofeja. znamo svi šta se dešavalo, ne smijemo to nikad zaboravit. i još ovo, eno neki dan Jagodić otvoreno govori (prijeti?) da će borac opet bit prvak. možete mi se smijat itd. al meni je to sumnjivo. ako se opet sprema neka pljačka može li to iko spriječiti, i kako? mislim, što je previše previše je, ***** i fudbal i državu.
Ja želim da se prekine čim Borac zasjedne na prvo mjesto, samo zbog Vicinih pushikithica s Lavora.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 07 okt 2020, 08:50

ono što su uradili iz UG Rođeni u vezi sudije Gligovića odnosno kompliacije lopovluka je lijepo i pohvalno ali za javnost i nabijanje klikova.Vjerujte da će ih ovo koštati jer će im se tek sada sudije i Savez natovariti na kosti.Savez je kriminalna organizacija koja štiti svoje pijune/sudije tako da je se bolje boriti nekim drugim sredstvima nego dizati galamu.Bitnije je ubaciti par svojih ljudi u Savez koji ce sprijeciti da te oštete kroz izbore nego dizati halabuke preko društvenih mreža.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 07 okt 2020, 08:57

Velež će sahraniti kad im najviše bude trebalo. Živi bili pa vidjeli.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 07 okt 2020, 09:17

Svi kod veterinara!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 okt 2020, 09:32

Zato, što smo ****. Da smo mi izašli pred savez, da smo sudijama auta polupali i noge polomili, digli halabuku, proteste, 20.000 Željinih navijača ispred zgrade, vidio bi ti šta je strah. Ovo je kriminalna organizacija i tu nema finjaka. Danas valjaju karinašima, jučer mađarima, sada će i četnicima, a mi **** jedemo ii guze nas kako stignu. **** KOJE ŠUTE!!

Najgore mi je ovo: "E sad' će ih tek uništavati." Ja se nadam da će ova Veležova inicijativa uroditi plodom na bilo koji način, da se možda pokrenu i drugi klubovi.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 07 okt 2020, 09:40

Sudo to što pričaš je pluskvamperfekt. Osvrni se oko sebe, sami vrh države korumpiran do kosti, gdje su te hiljade da ih ruše. Na žalost tako nam je.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 okt 2020, 09:43

Bbake je napisao/la:
07 okt 2020, 09:40
Sudo to što pričaš je pluskvamperfekt. Osvrni se oko sebe, sami vrh države korumpiran do kosti, gdje su te hiljade da ih ruše. Na žalost tako nam je.

Na žalost, ispada da je tako. Nemamo mi tu odlučnost. Mi smo preokupirani sobom godinama i zamišljamo da napravimo nadmoćnu ekipu kojoj ni mafijaška organizacije ništa ne može. Možda smo i imali takvu ekipu, pa nas povališe. Nepojmljivo mi je da smo prešutili onakve krađe i da se ništa adekvatno nije poduzelo osim piskaranja po forumima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.