Ja ipak mislim da je online skola bila pogubna za hnk

Niste vi nista izborili, Seranic i Vico vam dalisvrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 09:47Jel ovo mi izborismo Europu
Opet Europa ma mojoj voljenoj Grbavici
Samo dvije utakmice i to mi je dovoljno
I to vecernji termin
Rucak kod kuce
Lagana setnja do slasticarne Palma
U slasticarmoj Palma-velika s mlijekom i kolac tiramisu
A ja cijelo vrijeme u ljetnim eccovkama svijetlo plave boje-u farmericama Tom Teilor tamno plave boje i u dresu voljenog kluba firme Umbro
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
Kako nismoDenchi je napisao/la: ↑31 maj 2020, 09:50Niste vi nista izborili, Seranic i Vico vam dalisvrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 09:47Jel ovo mi izborismo Europu
I to vecernji termin
Rucak kod kuce
A ja cijelo vrijeme u ljetnim eccovkama svijetlo plave boje-u farmericama Tom Teilor tamno plave boje i u dresu voljenog kluba firme Umbro
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
Denchi je napisao/la: ↑31 maj 2020, 09:48Pa slatko je bilo iskreno
Nisi moj istancani smisao za pravopis povrijedio, nego onaj standardni, osnovni...
Da te nisam ismijao, jos bi koristio izraze pogresno i ja se zbilja ne bi zadnji smijao nego mnogi, ni krivi ni duzni, sto posjecuju ovaj forum...
Nema na cemu i drugi put!
Ma najbolje ti je popij tu veliku sa mlijekom, pojedi tiramisu i razguli ciKu...svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 09:47Jel ovo mi izborismo Europu
I to vecernji termin
Rucak kod kuce
NEPROCJENJIVO
![]()
![]()
Ustedili i pare i vrijeme cijeloj ligi
Dokazite.Alipasino je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:01Ponizili ih 2 puta i ono nesto slavi sto je prekinuto radi tamo nekog treceg. Taj isti im otpjevo pjesmicu na kraju ali mrznja prema Zelji je jaca od svega. Zakljucak je da mi vise volimo svoj klub nego vi a da manje mrzimo vas nego vi nas. Ako nije tako nek se umjesaju i ovi neutralni volio bi cut malo misljenje sa strane. Po onom sta se pise nema sanse da nije tako sto dovoljno govori o samim navijacima i klubu. Dakle mi svoj klub vise volimo a manje vas mrzimo ja licno nimalo.
Pa evo razmisli kad pravis greske u skoli, jel ti uciteljica pukne keca da naucis drugi put il te milki po glavi i pjevusi na uho nema veze bebo moja mala....SaMoVelez je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:01Denchi je napisao/la: ↑31 maj 2020, 09:48Pa slatko je bilo iskreno
Nisi moj istancani smisao za pravopis povrijedio, nego onaj standardni, osnovni...
Da te nisam ismijao, jos bi koristio izraze pogresno i ja se zbilja ne bi zadnji smijao nego mnogi, ni krivi ni duzni, sto posjecuju ovaj forum...
Nema na cemu i drugi put!
E vidiš tu je razlika između tebe i mene. Kažeš da si me ismijao, čak i da je to tačno s tim se normalan momak ne bi hvalio. Ismijavati nekoga nije lijepo. Ako misliš da si mangup pa misliš da je ismijavanje mangupluk, opet griješiš.
Uglavnom neka si ti meni živ i zdrav a vremenom ćeš vjerovatno naučiti osnove kućnog odgoja i promjeniti manire sa papanskih u gospodske.
Ni kup necete da igrate, jer se bojite da ce vas izbacit, samo u Vicu se kunete....nijednog saopstenja, nijednog testa, samo tisina....svrakino1921 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:03Ustedili i pare i vrijeme cijeloj ligi
A ti nama pichke
I to je hvala
A najvise bi nam trebali zahvalit klubovi koji zavise od transkcija iz inostranstva
Koji daju kvartalne plate
Tako nas malo mrzite da ste i dresove napravili sa rezultatom nakon derbija na grbavici...Alipasino je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:01Ponizili ih 2 puta i ono nesto slavi sto je prekinuto radi tamo nekog treceg. Taj isti im otpjevo pjesmicu na kraju ali mrznja prema Zelji je jaca od svega. Zakljucak je da mi vise volimo svoj klub nego vi a da manje mrzimo vas nego vi nas. Ako nije tako nek se umjesaju i ovi neutralni volio bi cut malo misljenje sa strane. Po onom sta se pise nema sanse da nije tako sto dovoljno govori o samim navijacima i klubu. Dakle mi svoj klub vise volimo a manje vas mrzimo ja licno nimalo.
Apsolutno suprotno, vi ste opterećeni Sarajevom. Da niste ne bi toliko notornih lažih izmišljali samo da opravdate postupke svog kluba. Čak vam i delegati u klubu govore da je bolje da Zrinjski osvoji nego ''cigani'', pravite specijalne dresove radi jedne pobjede nad gradskim rivalom i slično.Alipasino je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:01Ponizili ih 2 puta i ono nesto slavi sto je prekinuto radi tamo nekog treceg. Taj isti im otpjevo pjesmicu na kraju ali mrznja prema Zelji je jaca od svega. Zakljucak je da mi vise volimo svoj klub nego vi a da manje mrzimo vas nego vi nas. Ako nije tako nek se umjesaju i ovi neutralni volio bi cut malo misljenje sa strane. Po onom sta se pise nema sanse da nije tako sto dovoljno govori o samim navijacima i klubu. Dakle mi svoj klub vise volimo a manje vas mrzimo ja licno nimalo.
Ocekujem da klubovi koji tvrde da su protiv prekida to i dokazu odbijanjem mjesta koja vode u evropu...tcity055 je napisao/la: ↑31 maj 2020, 10:10Prepucavanja između dva sarajevska kluba stavljaju u drugi plan ubijanje bh fudbala. Konačno valjda sutra dobijemo tu odluku koja je donijeta nesportski još prije dva mjeseca i svo ovo vrijeme se traže mehanizmi kako da se potvrdi. Dvije strane koje su je kreirale su jasne ali je bez treće strane nisu mogle donijeti. Nažalost Dodik - Čovićevom (Borac - Zrinjski) planu priključio se treći partner Savez koji predstavlja grupu ljudi kaoja zastupa navodno interese FK Sarajevo. Međutim, ta grupa čini nesagledive posljedice cijelom fudbalu pa i FK Sarajevu koje je realno najjače i koje bi ionako vjerovatno osvojilo titulu.
Prebacivanje loptice Saveza na odluke entiteta da se ne igra do 1. jula se mogu riješit jednom odlukom. Nema fudbala nema niko u Evropu sve se poništava. Pa nećemo valjda zbog 1-2 milonana KM ugasiti ligu.
Slijedi težak period prepucavanja, razmimoilaženja i sudskih sporova - koje u konačnici vode gašenju lige.