Amel Avdic (17) po prvi put bio na klupi RB Salzburg U19 u omladinskoj ligi prvaka
Znaci da bi moglo nesto biti od njega

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
prosli mjesec na utakmici Red Bull-a u18 ga je cak dolazio gledati Ralf Rangnick...
S dvoje djece*muharemovicdzelo je napisao/la: ↑17 dec 2024, 10:45Možda mu je žena otišla u Dubai, a on ostao kući sa dijetom?
bavariapivo je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:53prosli mjesec na utakmici Red Bull-a u18 ga je cak dolazio gledati Ralf Rangnick...
Ko te Unban (?) da Bog da mu se ruke osusile...NoDi80 je napisao/la: ↑17 dec 2024, 18:45bavariapivo je napisao/la: ↑17 dec 2024, 13:53prosli mjesec na utakmici Red Bull-a u18 ga je cak dolazio gledati Ralf Rangnick...
Nadamo se najboljem![]()
Kad si poceo zene pratiti? Ja ne znam ni da imamo zensku repku al nadam se da ce Ena biti dobra.
Pratim zene duze vremena ima i u Servette Amina Muratovic stopera igra (18 godina)
Otkako je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez, za nju su debitovali mnogi igrači. Uskoro bismo mogli vidjeti još jednog novog, nezvanično saznaje SportSport. Riječ je o Amaru Memiću.
Ovako kad napravis neki sažetak zadnjih 5 godina, dvije stvari su daleko ispred ostalih, a to su porazi i navodno dobijanje igraca za buducnost ili ti ga isprobavanje, volio bih vidjeti koliko igraca je proslo u ovom periodu, a mi opet ne znamo ni blizu prvih XI.
Nadam se da ce prestati sa novim igracima svako okupljanje. Dosad je trebao da iskristalise otprilike spisak od otprilike 20 igraca koji bi trebali obicno biti na spisku...Sheyi je napisao/la: ↑18 dec 2024, 21:16Ovako kad napravis neki sažetak zadnjih 5 godina, dvije stvari su daleko ispred ostalih, a to su porazi i navodno dobijanje igraca za buducnost ili ti ga isprobavanje, volio bih vidjeti koliko igraca je proslo u ovom periodu, a mi opet ne znamo ni blizu prvih XI.lijepa ona vremena kada si uvijek znao 10 igraca u prvih, i bar prve 2 izmjene
![]()
Upravu si, trebalo je da ostanemo na Ćivićima, Gojacima, Miličevićima, Duljevićima, Mešanovićima i sličnim, da ne nabrajamDamirT je napisao/la: ↑18 dec 2024, 21:26Nadam se da ce prestati sa novim igracima svako okupljanje. Dosad je trebao da iskristalise otprilike spisak od otprilike 20 igraca koji bi trebali obicno biti na spisku...Sheyi je napisao/la: ↑18 dec 2024, 21:16Ovako kad napravis neki sažetak zadnjih 5 godina, dvije stvari su daleko ispred ostalih, a to su porazi i navodno dobijanje igraca za buducnost ili ti ga isprobavanje, volio bih vidjeti koliko igraca je proslo u ovom periodu, a mi opet ne znamo ni blizu prvih XI.lijepa ona vremena kada si uvijek znao 10 igraca u prvih, i bar prve 2 izmjene
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.