FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao sto sam vec rekao, nismo dosli ni do dvocifrenog broja kola a svi nas vec otpisali sto se tice titule.. Babo, zacepi im usta sviju ti 

Ljudi pa fudbal je samo sport i sasvim je normalno da u njemu postoje periodi lose igre i rezultata pa takve periode moramo imati i mi kao i svi ostali.Prosle godine smo i losije stajali i igrali(komsije su nam bjezale 8 bodova) pa smo bili sampioni i nije mi jasno cemu ovoliki pesimizam pa tek je sedmo kolo.Pa ljudi dragi pogledajte gdje su trenutno Milan,Inter,Real,Liverpul ili Stutgart u svojim prvenstvima.Niko ne moze unaprijed govoriti o tituli a sto su je pojedini nasi i navijaci komsija vec kaparisali za svoje klubove i unaprijed otpisali druge to je cista glupost.Dugo do Maja u igri je jos 69 bodova i bit ce puno preokreta i ko ce osvojiti prvenstvo to niko sa sigurnoscu ne moze tvrditi.Ovaj remi je dosao u pravo vrijeme da se u klubu svi opamete,mislim da je za nase lose igre najveci krivac neka netrpeljivost i prezasicenost medju igracima i licno mislim da smo pojedince trebali prodati dok je bilo prilike i ponuda(poslije ovakvih igara bit ce ih sve manje) i da smo tim trebali osvjeziti svjezom krvlju i nekim novim igracima.
Sto se tice navijaca komsija koji dolaze na nasu temu i koji se sa sportskog aspekta raduju nasem kiksu njima svaka cast i o njima ne treba nista lose reci jer je normalno da kiks direktnog konkurenta odgovara njima kao i njihov nama.
A sto se tice ovih njihovih provokatora i njihovih imbecilnih postova njima cu samo reci ovo.
FK ZELJEZNICAR JE ZVANICNI SAMPION BOSNE I HERCEGOVINE I TO JE SIGURNO DO MAJA 2013(DA LI CE BITI I POSLIJE NE ZNAM ALI VJERUJEM I NADAN SE DA HOCE) I DOK SE TO NE PROMJENI SLOBODNO I DALJE PISITE NA TEMI SAMPIONA JER JE CAST ZA VAS KOMENTARISATI DESAVANJA U NAJVECEM I NAJTROFEJNIJEM BH-A KLUBU.
Sto se tice navijaca komsija koji dolaze na nasu temu i koji se sa sportskog aspekta raduju nasem kiksu njima svaka cast i o njima ne treba nista lose reci jer je normalno da kiks direktnog konkurenta odgovara njima kao i njihov nama.
A sto se tice ovih njihovih provokatora i njihovih imbecilnih postova njima cu samo reci ovo.
FK ZELJEZNICAR JE ZVANICNI SAMPION BOSNE I HERCEGOVINE I TO JE SIGURNO DO MAJA 2013(DA LI CE BITI I POSLIJE NE ZNAM ALI VJERUJEM I NADAN SE DA HOCE) I DOK SE TO NE PROMJENI SLOBODNO I DALJE PISITE NA TEMI SAMPIONA JER JE CAST ZA VAS KOMENTARISATI DESAVANJA U NAJVECEM I NAJTROFEJNIJEM BH-A KLUBU.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Razumijem ove miseve sto izlaze iz jazbine svake cetiri godine, samo ne kontam ove navijace Zelje.
Sta vam je ba koji kur*ac? Izgubilo smo tekmu, nismo bili na nivou, Boze moj. Idemo dalje ima se jos bruku utakmica igrati.
Najgore sto ce sad krenuti teorije zavjere nema se para, klanovi u svlacionici, Bekric nece da igra bez para bla bla bla a nista od tog nije tacno.
Sabura samo. Mi navijaci smo najvise krivi za ovo. Ne treba se dijeliti svi smo krivi. Ali Boze moj desava se. Ovo je dokaz kao i proslih godina da Zeljo nikad nije nista stimao. Nosili su bodove s Grbavice i losiji od Radnika. Drugi nek kupuju a mi cemo posteno, pa dokle stignemo.
Vjerujem u Osima i nase momke vec iduce kolo.
Sta vam je ba koji kur*ac? Izgubilo smo tekmu, nismo bili na nivou, Boze moj. Idemo dalje ima se jos bruku utakmica igrati.
Najgore sto ce sad krenuti teorije zavjere nema se para, klanovi u svlacionici, Bekric nece da igra bez para bla bla bla a nista od tog nije tacno.
Sabura samo. Mi navijaci smo najvise krivi za ovo. Ne treba se dijeliti svi smo krivi. Ali Boze moj desava se. Ovo je dokaz kao i proslih godina da Zeljo nikad nije nista stimao. Nosili su bodove s Grbavice i losiji od Radnika. Drugi nek kupuju a mi cemo posteno, pa dokle stignemo.

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Potpis !Paranoja je napisao/la:Razumijem ove miseve sto izlaze iz jazbine svake cetiri godine, samo ne kontam ove navijace Zelje.
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
aBd protiv Olimpica (nek me isprave ako grijesim) napravit spektakl,raja ce se zazelit tekmi,nase je da navijamo 90.minuta kao nikad do sad ,nalozit raju jer fakat ce se pozelit,covjece malo fali anlozit raju sjetite se protiv Travnika ...MORAMO !!!!!!
Željeznicar za život cijeli !
Pobijediti Čelika za motivaciju i onda 3 lagane tekme, Rudar, Gradina i OlimpiC, na derbi otići i preuzeti prvo mjesto. Ne bi bilo loše i bod uzeti u Zeniici, samo da se igra popravi koliko-toliko !
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kod mene se radi o onom trenutačnom hiru, bijesu, gorčini i nezadovoljstvu. Vala priznajte da ste se svi tako osjećali kad je utakmica završila, jer ipak svi smo već unaprijed upisali 3 boda.
Sad već pozitivnije razmišljam. Izgubljene bodove od večeras moramo nadoknaditi na nekom teškom gostovanju, već sljedeću subotu imamo priliku za to.
Kao i svake sezone, evo i na početku ove smo pokazali solidarnot prema udbaškom klubu i dali im neku prednost, nadoknadit ćemo mi to do kraja.

Sad već pozitivnije razmišljam. Izgubljene bodove od večeras moramo nadoknaditi na nekom teškom gostovanju, već sljedeću subotu imamo priliku za to.
Kao i svake sezone, evo i na početku ove smo pokazali solidarnot prema udbaškom klubu i dali im neku prednost, nadoknadit ćemo mi to do kraja.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ovakvi mečevi se dešavaju i neka se dešavaju, eto izazova za ekipu da se iskupi protiv Zeničana. Ne znam zašto dižete toliku buku, daj bože da je ekipa jedini i najveći problem, ali puno toga ne funkcioniše u i oko kluba pa ne dižete galamu.
NAPRIJED NARODE!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa dobro, ne znam sta se neki bezveze pale, kada je svaka kritika dobra, ako je neko zna protumatici u svoju korist. Ja sam siguran da Amar to veoma dobro zna. Ocigledno je da u mecu protiv Zrinjskog, pa protiv Radnika igraci ama bas nikakvu borbenost nisu pokazali. Znaci nesto se dogada? Kada nemas borbenosti, zalaganja, zelje, nemas ni nikakve taktike koju su predhodno zamislio, pa makar i Ferguson sjedio na klupi. Sta se dogada sa igracima?, da li je zasicenost u pitaju?, ili maksimalno opustanje.
Opet sa druge strane, pad forme se svima mora desiti samo je pitanje vremena. Ja opet gledam ovo na drugi nacin, i mislim da pad forme u ranom dijelu prvenstva nesto najbolje sto nam se moglo desiti, za nas nastavak.
Znamo svi dobro kako je prosla sezona zavrsila, rani pad forme, sto je na kraju uzrokovalo duplu krunu. Na greskama se uci...
Opet sa druge strane, pad forme se svima mora desiti samo je pitanje vremena. Ja opet gledam ovo na drugi nacin, i mislim da pad forme u ranom dijelu prvenstva nesto najbolje sto nam se moglo desiti, za nas nastavak.

Znamo svi dobro kako je prosla sezona zavrsila, rani pad forme, sto je na kraju uzrokovalo duplu krunu. Na greskama se uci...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 sep 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
loše loše...
Poslije 6. kola prosle sezone :
Sarajevo 16 bodova
Zeljeznicar 8 bodova
Poslije 30. kola prosle sezone :
Sarajevo 54 boda
Zeljeznicar 71 bod
Poslije 6. kola prosle sezone :
Sarajevo 16 bodova
Zeljeznicar 8 bodova
Poslije 30. kola prosle sezone :
Sarajevo 54 boda
Zeljeznicar 71 bod
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Užas, kiksali smo kad nam je navise trebalo! Svi govore svakim kolom, ma nije ovo kraj i sl. a komsije sve dalje i dalje, jos pritom naredno kolo igraju na Kosevu a mi na strani, i zbog neozbiljnih pojedinaca necemo imati podrsku ni narednu domacu utakmicu! Sjetite se prosle sezone kad se Željo odlijepio 5-6 bodova (doduse, pred kraj sezone), sve je bilo gotovo! Svi su se predali! U ovoj nasoj smetljarskoj ligi, 5 bodova prednosti nije malo! Svi znate gdje igramo sljedecu tekmu, ne zbog Zenice, vec zbog toga sto su u krizi i imaju ogroman motiv, mimo onog redovnog motiva tj. Želje! Ginut ce na terenu za 3 boda! Dok su ovi nasi, izgubljeni u vremenu i prostoru. Necemo se lagati, cijele sezone igramo lose! Sve je to nesto nazor (sto se kaze), i ako ih Amar ne uspije malo probuditi, bojim se da ce nam ove godine mrtva Zenica "presuditi".
Mozemo to pokusati promjeniti masovnim odlaskom u Zenicu, i pruziti im podrsku sad kad je najpotrebnije ali ko ce navijace razbuditi!? Zato ne zalite nista, SVI U ZENICU! Sad kad Želji najvise treba, mi cemo kao i uvijek biti tu!
[youtube][/youtube]
Pozdrav, plavoj braci!
Mozemo to pokusati promjeniti masovnim odlaskom u Zenicu, i pruziti im podrsku sad kad je najpotrebnije ali ko ce navijace razbuditi!? Zato ne zalite nista, SVI U ZENICU! Sad kad Želji najvise treba, mi cemo kao i uvijek biti tu!
[youtube][/youtube]
Pozdrav, plavoj braci!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 24 sep 2012, 01:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Joj šta vam je ba. Jedan loš rezultat odma' pljujete po Amaru i igracima. Prosle sezone u 7 odigranih kola smo imali 11 bodova i bili 5 na tabeli, a komšin'ce bile prve sa istom bodovnom razlikom kao i sad +5. Pogledajte nam raspored 7 tekmi 4 na strani 3 kuci. Jeste da smo danas kiksali bezveze al šta je tu je. U Zenicu po 3 boda aBd. 

Mozda zvuci glupo, al na zelju je porasla kvota na kladionici sa 1.05 na 1.20. Nije puno,alii 

ovako po meni veoma zabrinjavajuce stanje u odbrani , bogicevic ponovo ocajan vidi se da nije rascistio covjek sa sobom psihicki , kvesic sta god je pokusao nije mu proslo danas takodje los , colic solidan , jamak i svraka ispod nivoa , zola po meni odigrao solidno stalno je bio blizu lopte , selimovic takodje ispod svojih mogucnosti , zeba moze bolje al po meni nas najbolji danas , adil nista nije napravio al nije ni imao korisnih lopti , beslija i brkovic su unijeli malo svjezine i to je to , stanic meni je komican igrac al danas je pokazao nesto za ono malo vremena odma asistiro po ulasku , ugl il je bio los dan za citavu ekipu ili je imao uticaj i nedostatak navijaca ne znam ali danas jako lose izdanje protiv ekipe koja je prvi pu postigla go na strani sto dovoljno govori ko nam bod uze , ja se ne brinem tolko za nastvak poslozice se to , ali podhitno moramo nesto mjenjat u odbrani pa ono sto bogy ponavlja iz utakmice u utakmicu je amaterski 

ne brini mama sve je uredu
Još veća podrška Amaru i igračima, a "društvo s plakata" bi podhitno trebalo natjerati da se bar malo zamisli. Al' kako kad su navijači i gori u zadnje vrijeme (na Grbavici)?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
ma ja sam miran uvijek kad kone najavljuju titulu nakon 7 kola
doci ce sve na svoje polahko 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Momci ba samo opusteno...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.