Valjda ćeš iz trećeg puta pravilno napisati.tik-tak je napisao/la:ja sam najčjepsi stvor na dunjaluku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije. 
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 21 okt 2010, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
tik-tak je napisao/la:ja sam najčjepsi stvor na dunjaluku

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
nisam iso dole, al znam da u prosjeku ljudi cekaju oko 8 sati, moja nana ide svaki dan, ne znam kako mozeOTNYS_YNWA je napisao/la:Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
pa jbt 4 sata proveo džabaOTNYS_YNWA je napisao/la:Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije.
Valjda ćeš iz trećeg puta pravilno napisati.tik-tak je napisao/la:ja sam najčjepsi stvor na dunjaluku
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
@NoName
hvala za Misketa, ne dirajte Ajle
hvala za Misketa, ne dirajte Ajle
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- adnan_nanda
- Kontakt:
jeste zagrizli
dodje jedna cura i posjecenost foruma veca za 80%
polako, pun joj inbox vec 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- legenda reala
- Kontakt:
u pravu si ,u ovo doba nikog nema na forumu a vidi sad šta ih je ,budu u ovo doba ,Brazoo,nevjernik i OTNYS_YNWA i još po neko ,haj te postavite kakvo pitanje na sportsko znanjeNoName je napisao/la:ovo mi liči na moje radnike iz proizvodnjeNikad nema nikoga da utovari robu a kad žensko dođe, skupi ih se odmah po 20 da utovara.
Ajla, nedaj se!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bezveze se razbolih u redu. Navuko` s noga.
@brazzo Sada mi je baš potrebno liječenje.
@legendo Ima postavljeno.
@brazzo Sada mi je baš potrebno liječenje.
@legendo Ima postavljeno.
Očekujem sada one teorije zavjere ajla je neki dosaadašnji član foruma samo nas zajeebava ili nešto tako slično
Eh da promjenim temu evo otjerali smo je.Šta da radim sutra test iz matematike di je onaj najpametniji čojk na svijetu
Eh da promjenim temu evo otjerali smo je.Šta da radim sutra test iz matematike di je onaj najpametniji čojk na svijetu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adnan_nanda
- Kontakt:
pa radi test iz matematikeLBJ MVP je napisao/la:Očekujem sada one teorije zavjere ajla je neki dosaadašnji član foruma samo nas zajeebava ili nešto tako slično![]()
![]()
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- legenda reala
- Kontakt:
ma išla u mene tetka i donjela one vode ja pio i ništanevjernik je napisao/la:nisam iso dole, al znam da u prosjeku ljudi cekaju oko 8 sati, moja nana ide svaki dan, ne znam kako mozeOTNYS_YNWA je napisao/la:Da vam se požalim. Odem kod Torabija u 16:00. Red ogroman, 10 000 duša stoji u redu da ih čovjek pomiluje za ruku. U redu provedem nešto više od 4 sata i vratim se kući, nisam više mogao čekati a i liga prvaka je nešto najbitnije.
prepiši zadatke ,predaj test i idi napolje tako sam ja radio ,ima nešto dobro u tome nemaš časa
otnys ynwa ,đeš ono odgovoriti ,postavite vi šta drugo
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 okt 2010, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NoName
- Kontakt:
Ma izgubiše se i ona i hodža, meni je tu sumnjivo, ipak je odlučila da joj se prouči šta. Nije mala stvar navijati za Real, to su šejtanska posla, treba to podhitno rješavatilegenda reala je napisao/la:u pravu si ,u ovo doba nikog nema na forumu a vidi sad šta ih je ,budu u ovo doba ,Brazoo,nevjernik i OTNYS_YNWA i još po neko ,haj te postavite kakvo pitanje na sportsko znanjeNoName je napisao/la:ovo mi liči na moje radnike iz proizvodnjeNikad nema nikoga da utovari robu a kad žensko dođe, skupi ih se odmah po 20 da utovara.
Ajla, nedaj se!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
E ja se ponadao sada ćeš reć pobjegni i kako to da kulturno odradimadnan_nanda je napisao/la:pa radi test iz matematikeLBJ MVP je napisao/la:Očekujem sada one teorije zavjere ajla je neki dosaadašnji član foruma samo nas zajeebava ili nešto tako slično![]()
![]()
EDIT:Sada i ja stavljam Misketa na avatar da an karju jednog dana svi budemo klonovi
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 21 okt 2010, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@LBJ. Ako slabo znaš nemoj ni ići. Uvijek je lakše pred tablom. Ako se još ispituje na taj način. 
Vidi nas koji smo cim se neka cura pojavila,ili nas neki od forumasa levati posteno 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma stvarno sam nova tu,al' vidim da je bolje da nisam ni dolazila
salim se naravno,lagano momci pa nisam ja jedina cura na forumu sta ste odmah se uzrujali
@brazzo
hvala za to,sutra cu pogledat da stavim tu animaciju ronaldovo,sad odoh spavat,zz svima
salim se naravno,lagano momci pa nisam ja jedina cura na forumu sta ste odmah se uzrujali
@brazzo
hvala za to,sutra cu pogledat da stavim tu animaciju ronaldovo,sad odoh spavat,zz svima
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Voli Cristiana i Fabregasa. Ima simptoma da je cura a ne @Magpies. 
Ma meni je problem do sada sam bio najbolji iz matematike,ali uvijem mi bilo mrsko da radim.No sada radimo neke gluposti po pola sata jedan zadatak ja to znam,ali mrsko mi pisat tako kad sam na tabli odgovarao radio sam 90 minuta jedan zadatak i nisam ga završio znam ja njega,ali sporo radimOTNYS_YNWA je napisao/la:@LBJ. Ako slabo znaš nemoj ni ići. Uvijek je lakše pred tablom. Ako se još ispituje na taj način.
Mislim da si prva pametna koja za Real navija najviše ima Liverpool ženskih fanovaAjla-CR7 je napisao/la:ma stvarno sam nova tu,al' vidim da je bolje da nisam ni dolazila![]()
salim se naravno,lagano momci pa nisam ja jedina cura na forumu sta ste odmah se uzrujali![]()
![]()
@brazzo
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja sam mu dao najbolji savjetOTNYS_YNWA je napisao/la:@LBJ. Ako slabo znaš nemoj ni ići. Uvijek je lakše pred tablom. Ako se još ispituje na taj način.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Faraon iz Visokog i 22 gosta.