FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omark
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omark » 07 okt 2020, 18:53

Pravda za Ljozeeea!

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 07 okt 2020, 18:55

slika
Željezničar za život cijeli!

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 07 okt 2020, 19:11

Omark je napisao/la:
07 okt 2020, 18:53
Uprava napolje !
:shock:
Mjau !

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 okt 2020, 19:19

Machak je napisao/la:
07 okt 2020, 19:11
Omark je napisao/la:
Uprava napolje !
:o :o uuuuuuuuu ovo je nisko cak i za mjau standarde :urnebes:

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 07 okt 2020, 19:40

Robust je napisao/la:
07 okt 2020, 19:19
Machak je napisao/la:
07 okt 2020, 19:11
Omark je napisao/la:
Uprava napolje !
:o :o uuuuuuuuu ovo je nisko cak i za mjau standarde :urnebes:
:o :o :o :o

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 07 okt 2020, 22:06

LjoZee je napisao/la:
07 okt 2020, 17:41
Machak je napisao/la:
07 okt 2020, 17:37
Fakat zasto brisete normalnu diksusiju, sta je problem da se pise o tome ko nam dolazi u klub ? Pa ti nam ljudi odlucuju za klub.
Ti ljudi nece uci u klub prije Skupstine. I da je tacno za taj sastanak ne znaci da ce se ista desiti isto kao kad je bio sastanak UO. Cekali, gadjali se informacijama i na kraju nista. Da je zakazana Skusptina ok da razgovaramo, a ovako gadjati se imenima beze nema potrebe.
Pa forum je, gadjamo se godinama polu informacijama, ako ovo zabranis onda lagano spremi se i za brisanje svakog posta gdje se neko pojacanje spominje ili se daju "insajderske" informacije o novim igracima

Mislim ovo sto je bilo napisano vecina ako nije bila, u iducih par dana ce saznati, ne znam sto ne bi ostalo napisano na forumu ;)
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 okt 2020, 22:18

Ovo su ipak puno delikatnije stvari od laprdanja hoće li doći crnac ili mulat ili kinez na krilo.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 07 okt 2020, 22:39

SudoHusika je napisao/la:
07 okt 2020, 22:18
Ovo su ipak puno delikatnije stvari od laprdanja hoće li doći crnac ili mulat ili kinez na krilo.
Nastavi, pratim :mrgreen:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 07 okt 2020, 22:47

Ma ja ti garantujem da se sad izvuku neka imena da bi se za sat popljuvali, za dva sata bi izaso tekst kod Sinana, krenula bi hajka po drustvenim mrezama, a do kraja dana bi za neki portal ti ljudi rekli nismo u nikakvim kombinacijama sa Zeljom i rekli sta ce mi ovo u zivotu.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 07 okt 2020, 22:49

Kakvo je ovo sprdanje sa mackom ?
23

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 okt 2020, 22:51

Dejan1921 je napisao/la:
07 okt 2020, 22:47
Ma ja ti garantujem da se sad izvuku neka imena da bi se za sat popljuvali, za dva sata bi izaso tekst kod Sinana, krenula bi hajka po drustvenim mrezama, a do kraja dana bi za neki portal ti ljudi rekli nismo u nikakvim kombinacijama sa Zeljom i rekli sta ce mi ovo u zivotu.
E najbolje si opisao situaciju. Ali ne kontaju to pojedinci. Daj da ja ispadnem baja i iNsAJdEr, **** to što klubu mogu naštetiti.

@brko
Ne nadaj se, ovo je samo bio primjer.
Ima ona "This time, next year..." :urnebes:

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 07 okt 2020, 23:32

Dobio sam dojavu:
Olimpik - FKŽ 0:5
FKŽ - hšk 3:1
FKŽ - Goražde 7:2

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 08 okt 2020, 00:11

Olimpik : Zeljeznicar 0-2
Fkz - Hsk 2:1
Fkz - gorazde 3-0

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 08 okt 2020, 00:12

Sretan rodjendan velikom kapitenu!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 08 okt 2020, 00:16

Svi u Goražde!!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 okt 2020, 00:21

slika
slika

Sretan rodjendan, Kapitenu!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 08 okt 2020, 00:27

Sretan rođendan Kapitenu. Povedi nas!!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 08 okt 2020, 00:57

Sretan rodjendan maestru, Stilicu. Povedi nas kapitenu :cool:

1:27

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 08 okt 2020, 01:10

Korner-Fudbalski magazin:

"Znam da mnogi ne vjeruju u magiju. Ni šarlatane koji prodaju maglu lakomislenim masama. Čarobne štapiče i zečeve iz šešira, tarot karte i proricanje preko telefona. Pravo da ti kažem, i sam sam isti.

Iako, pomalo se divim čovjeku na sceni sa asistentom koji zagonetnim osmijehom ostavi publiku bez daha. Trikovima koji danima poslije budu tema razgovora i raskrinkavanja. Ipak, oni se ponavljaju prilikom svakog izvođenja predstave i ponovo izazivaju žudnju za još. A raja ko raja, kao da želi biti prevarena, jer ipak, sve su to samo trikovi.

Vjerujem u emociju. U delirij mase koja hukom ledi krv u žilama i naježi čitavo tijelo. Vjerujem u fudbal. Semira sam prvi put gledao kao dijete. Baš nakon što sam pregledao prvu školsku mađioničarsku predstavu i danima se pitao kako je to moguće, u istom emotivnom stanju posmatrao sam slalom između igrača praćen uzvicima malobrojne publike na omladinskoj utakmici. Ponovo pitanje, kako je to moguće, i ponovo, kada ti na tren sve postane logično i realno, lob udarac koji u glavi samo ima onaj na sceni. Onaj sa čarobnim štapićem, u ovom slučaju sa loptom. Jer, kao što mađioničar jedini u glavi ima svaki svoj trik, pa ponekad u čudu ostavi i vlastitog asistenta, tako je i ovaj postigao gol koji je u čudu ostavio saigrače, trenera, publiku, a mene najviše. Zagonetni osmijeh, i idemo dalje.

Siguran sa loptom kao što je da će prva riječ koju dijete izgovori biti mama, utabao je korake na Dolini Ćupova i postao miljenik mase. Nisu to bili zečevi iz šešira, ni kilometarske maramice u boji, bili su to driblinzi, zamahivanja, asistencije i golovi. I dok su drugi radosno proslavljali skačući u masi, ja sam vidio cilindar, zagonetni osmijeh i namigivanje prema masi. On je mađioničar.

Ali, kao što trik iščezne, tako su i njegovi koraci iščeznuli sa Grbavice. Otišao je u bijeli svijet, nastupao po Poljskoj, Turskoj, Kipru. Sve češće sam viđao šarlatane, prevarante, a sve rjeđe pravi pravcati trik i gotovo prestao da vjerujem u bilo kakvu magiju. Tek kad sam na televiziji ugledao Roberta Lewandowskog kako trpa četiri gola velikom Realu, sjetio sam se da su djelili svlačionicu.

A onda sam jednog dana vidio običnog čovjeka na ulici. Kažem običnog, jer savršeno se uklapao u masu koja je u rijeci tekla za svakodnevnim obavezama. Ipak, nešto mi se učinilo poznatim kod tog čovjeka. Zastao je ispred jedne trafike gdje je stajalo dijete sa majkom. Vještim pokretima prstiju izvukao joj novčić iza uha. Dječiji iskreni osmijeh zasijao je poput sunca, a ja sam shvatio da je to onaj iz školske predstave. Sasvim slučajno oči su mi se fiksirale na naslovu iz novina na trafici. Semir Štilić potpisao za Željezničar. Kako mi je to promaklo?

Ponovo su krenuli koraci po Dolini Ćupova i ostalim terenima, ponovo su krenuli golovi i asistencije. I kada su drugi to posmatrali očima mase koja kao da želi biti prevarena, ja sam ponovo vidio one pokrete iz djetinjstva, i onaj momenat kada samo onaj na sceni zna šta će sa štapićem, u ovom slučaju sa loptom. Savršen udarac i masa u čudu, saigrači, protivnici, ljudi po tribinama.

Ali ja sam znao. To je magija u koju vjerujem."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 08 okt 2020, 08:14

bhsport je napisao/la:
07 okt 2020, 10:13
07 okt 2020, 09:43
Bbake je napisao/la:
07 okt 2020, 09:40
Sudo to što pričaš je pluskvamperfekt. Osvrni se oko sebe, sami vrh države korumpiran do kosti, gdje su te hiljade da ih ruše. Na žalost tako nam je.

Na žalost, ispada da je tako. Nemamo mi tu odlučnost. Mi smo preokupirani sobom godinama i zamišljamo da napravimo nadmoćnu ekipu kojoj ni mafijaška organizacije ništa ne može. Možda smo i imali takvu ekipu, pa nas povališe. Nepojmljivo mi je da smo prešutili onakve krađe i da se ništa adekvatno nije poduzelo osim piskaranja po forumima.
Rezultati u evropi sve pokazuju. Sarajevo je u Bjelorusiji pokazalo da ovo sto rade i namjestaju po nasoj ligi, ne prolazi u evropi.
Udaranja Rahmanovica, simuliranje penala, padanje na svaku sitnicu.
Velezov potez u normalnom, nekorumpiranom drustvu bi naisao na veliko odobravanje. U nekim zemljama koje su razvijene mozda i tuzba protiv sudije koji je svojim sudjenjem ostetio ekipu na terenu.
Ali u trenutnoj situaciji u savezu, drzavi i okruzenju Velez je potoplljen isto kao i mi nakon crtanja linija u Sirokom, da postoje iole neko razumijevanje ili udruzenje prvoligasa, velika vecina klubova bi Velezovom aktu trebala dati potpis i podrzati ih u naporima da se rijesi kancer BH fudbala na duge staze.
Sve dok pojedini klubovi to ne shvate, nikom nece biti bolje.
Meni kao navijacu Zeljeznicara je drago sto gosti na Grbavici imaju domacinsko sudjenje, da se jednoj Zvijezdi, Gosku, Celiku, Tuzli, Sirokom moze svirati penal u zadnjih 20 minuta kod nerijesenog rezultata, da nas igrac moze dobiti crveni koji je zasluzio.
Kada to bude praksa na svim stadionima tada ce nas fudbal (uz uslovne terene) steci uslove da se dostojno predstavi u evropi.
Do tada, sutnjom na hrabri Velezov pokusaj ukazivanja na lose stvari postajemo svi zajedno saucesnici u ovome sto se desava u nasoj ligi.
Formirati udruzenje prvoligasa cim prije, te u savez postaviti ljude koji su strucni, ostvareni i nekorumpirani te finansijski neovisni(najbolje bi bilo ganjati bivse fudbalere).
:salut:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic i 6 gostiju.