odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Je li ovo velur koristen na gazellama? Ma jest sigurno.
I ja sam kontao kupiti ali posto je velur odustao sam.Tesko se odrzava,dodir sa vodom je "pisi propalo".
I ja sam kontao kupiti ali posto je velur odustao sam.Tesko se odrzava,dodir sa vodom je "pisi propalo".
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ima li negdje u Tuzli da se kupi hummel ruksak?
yebote kako je taj velur ruzan materijalsamo_lijevo je napisao/la:Je li ovo velur koristen na gazellama? Ma jest sigurno.

Hajde za one iz grada i nije ako cuvas, nema toliko blatnjavih sokaka, ali za mene koji zivim u ruralnom podrucju je ubistvo, pa jebote dok dodjem do stanice ko da sam kroz oranje prosao, a sto je jos gore, ne mozes oprat da si illabilla
naprijed rejal
Hummel jedino u Mercatoru starom imas proizvoda, preko puta Springfielda ona radnjakobac je napisao/la:Ima li negdje u Tuzli da se kupi hummel ruksak?

- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Beton je čudo!Sveti je napisao/la:yebote kako je taj velur ruzan materijalsamo_lijevo je napisao/la:Je li ovo velur koristen na gazellama? Ma jest sigurno.
Hajde za one iz grada i nije ako cuvas, nema toliko blatnjavih sokaka, ali za mene koji zivim u ruralnom podrucju je ubistvo, pa jebote dok dodjem do stanice ko da sam kroz oranje prosao, a sto je jos gore, ne mozes oprat da si illabilla
Mene je od tih Gazelle tena (makar plavih) odbilo to što im se boja promijeni nakon par mjeseci nošenja (bar kako sam vidio na ljudima
), pa od solidne plave dođe do pravo svijetle nijanse, postanu tad tene pravo ružne (makar meni)... Inače, vidjeh neki dan Beckenbauer tene snižene na 126 KM u Juventi, imaju plave od brušene kože i bijele od prave, pa ako kome trebaju kvalitetne tene, a da izgledaju dobro, eto prilike 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nije samo kod Gazzelle, kod svih tena sto imaju brusenu kozu. Zayebo sam se gadno, na prvi pogled, djeluju yebacki, ali bas moras pazit, nikad u zivotu nisam ovoliko cistio teneanonimni je napisao/la:Mene je od tih Gazelle tena (makar plavih) odbilo to što im se boja promijeni nakon par mjeseci nošenja (bar kako sam vidio na ljudima), pa od solidne plave dođe do pravo svijetle nijanse, postanu tad tene pravo ružne (makar meni)... Inače, vidjeh neki dan Beckenbauer tene snižene na 126 KM u Juventi, imaju plave od brušene kože i bijele od prave, pa ako kome trebaju kvalitetne tene, a da izgledaju dobro, eto prilike

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Kako su to močne patike!anonimni je napisao/la:Mene je od tih Gazelle tena (makar plavih) odbilo to što im se boja promijeni nakon par mjeseci nošenja (bar kako sam vidio na ljudima), pa od solidne plave dođe do pravo svijetle nijanse, postanu tad tene pravo ružne (makar meni)... Inače, vidjeh neki dan Beckenbauer tene snižene na 126 KM u Juventi, imaju plave od brušene kože i bijele od prave, pa ako kome trebaju kvalitetne tene, a da izgledaju dobro, eto prilike
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja sam trazio tu "iglu" za kravatu, al ne nadjoh je
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma mora biti u Granoffu. Ako nema, onda naruči preko neta. Samo pazi, dobro pogledaj širinu kravate i po njoj gledaj dimenzije "šnale".QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam trazio tu "iglu" za kravatu, al ne nadjoh je
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jao kakvih sam kosulja nakupov'o u europarku u salzburgu, sve po 5 eura :O
naprijed rejal
- firefirefirely
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Eto vam idealne kombinacije za matursko veče. Ili za bilo koju svečanost.

E ovo je vrh! Naravno za svecanost neku kao sto si napisao

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- ultrassa1921
- Kontakt:
odgovor za ovog sto je pitao za gazelle,imas u skenderiji,ne znam kako se radnja zove,nije sportlife ugl.,a i naci ces,imas plave i druge su ovako nesto,idu na crveno ili bordo uglavnom tuda negdje,ja sam uzeo plave i tene su stvarno vrh ,a cijena je ngdje oko 160,ali kao imas neke popuste nesto i izadje ti 140ak KM 

Manijaci Zeljini
Da li se ima negdje kupiti neki lijep zenski lančici ili narukvica do jedno 80 ili 90 km ?. 

Visca el Barça ! Mes que un club !
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
ZlataraDesimaL je napisao/la:Da li se ima negdje kupiti neki lijep zenski lančici ili narukvica do jedno 80 ili 90 km ?.

Kako se zovu ove patike sa slike, i koja im je cijena otprilike?
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vansice ako se ne varam, ne bi trebalo da su nešto posebno skupe 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
e to to. Majku mu yebem prevrno sam net ne mogu da ih nadjem nigdje. Hvala burazrio_Ferdy88 je napisao/la:Vansice ako se ne varam, ne bi trebalo da su nešto posebno skupe
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], enobarca, Jabroni, kraljttbvb i 10 gostiju.