RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
AVDO ODLAZI------
UMRI VISE LOPOVE.
sd treba RA da malo pritisan napravi da se napokon napravi rez u omladinskoj skoli.......
kad vidis ko djecu trenira ne znaju hodat sminkeri a ne loptu pepnut.
upoznat sam i mogu reci da od pionira pa do juniora ni jedan trener nije za blagaja a ne za veleza.....
od sice,sunje,pa da ne nabrajam dalje...
toliko
Hocemo zaimovica,obada,i ostale stare igrace da prenose znanje koje posjeduju nasoj djeci,a ne ovi manekeni i radnici s tepe da ih treniraju na celu sa avdom kriminalcom!
UMRI VISE LOPOVE.
sd treba RA da malo pritisan napravi da se napokon napravi rez u omladinskoj skoli.......
kad vidis ko djecu trenira ne znaju hodat sminkeri a ne loptu pepnut.
upoznat sam i mogu reci da od pionira pa do juniora ni jedan trener nije za blagaja a ne za veleza.....
od sice,sunje,pa da ne nabrajam dalje...
toliko
Hocemo zaimovica,obada,i ostale stare igrace da prenose znanje koje posjeduju nasoj djeci,a ne ovi manekeni i radnici s tepe da ih treniraju na celu sa avdom kriminalcom!
- Dolina Grka !
- Kontakt:
Vazno je da avdo ima mercedes 
letit će i on i njegova mečka iz Veleža, nisu rođeni ničije privatno vlasništvo, ali je sigurno, da odlaze ljudi koji su svih ovih godina unazadili naše rođene...
Sto se tice mene , a ima nas dosta, ako uprava ne rijesi ovo stanje oko juniorskih pogona VOZDRA do daljnjeg ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Dobar?
odlicno jbtmandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
- Titova-Juga
- Kontakt:
edinko je napisao/la:Ma svaka cast ahbabu;)
Selam Stocu i RA!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:edinko je napisao/la:Ma svaka cast ahbabu;)
Selam Stocu i RA!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu
Velež je okupirao cijelu Hercegovinu, neka, tako i trebaVFCB je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu
fino ovo,a onako me zanima kakve veze ima Velež i RA sa Vinetuom? i indijancima?AlemC85 je napisao/la:Velež je okupirao cijelu Hercegovinu, neka, tako i trebaVFCB je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
vfcmostar je napisao/la:Titova-Juga, mnogo ti nesto smjesan Edinkov selam,a majstore? Mozda ti bodu oci i ljiljani od RA Stolac? E pa ovako tutkume, postujem Jugu, naravno i Tita kao dio nase lijepe proslosti ali bi nekako trebao shvatiti da je Velez iz Mostara, da nam je domovina jedna i jedina BiH i da su ljiljani u ovom ratu kao i petokraka u 2.svjetskom ratu odbranili i Velez i Mostar. Takodjer ispadas veliki papak kada se smijes pozdravu sellam (mir s tobom). Medju Velezovim navijacima ima i muslimana, katolika, ateista, budista... tako dati ne be trebao smetati niti jedan od ovih pozdrava. Isto kao sto meni ne smeta, smatram to pozitivnim, multietnicnim, da se Perica Ivetic krsti kada ulazi i izlazi iz igre, ne bi ni tebi trebali smetati islamski orijentisani navijaci Veleza, a ima nas masallah dosta!
Velez je nastao kao radnicki klub i ima navijace svih konfesija i uvjerenja.
Jos jednom ispao si velika papcina, cisto dobronamjerno da ti kazem, ako treba mogu i uzivo!
istina , najnormalnije vas pitam čega se stidite više pa ne priznate mi smo bošnjački - muslimanski klub i kraj priče, stidit se svoga je u najmanju ruku smiješno
lp
Zelim da vas dodje 1000 na Koševo, da mi pobjedimo, da mi osvojimo titulu i da vi budete drugi. 
ma pustite se pozdrava, nego dokle se došlo s pomoćnim terenom? to je bitno. 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja bola. Pusti momka na miru. Šta ima novo s trenerom omladinaca. Raja sve nešto u rukavicama.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:evo napokon nova pjesam
petokrako zvijezdo mila vjecno sijaj ti
" onclick="window.open(this.href);return false;
text pravi mostarsko najezio sam se.....
svak cast
BRAVO !!!!!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
[youtube][/youtube]
da se prisjetimo, kako je to nekada bilo...
da se prisjetimo, kako je to nekada bilo...
je li istina, da je u Veležu 03.08., bio na probi neki Liridon Imeri koji je došao iz njemačke druge lige?
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 17 avg 2011, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Taj je na probi bio za vrijeme mandata Demira Hotica.AlemC85 je napisao/la:je li istina, da je u Veležu 03.08.2011., bio na probi neki Liridon Imeri koji je došao iz njemačke druge lige?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.