Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Suvorov je napisao/la: ↑17 nov 2023, 11:36Nisam nesto detaljno pratio, ali mislim da ste tog Peteva dobro pljuvali. I kad je dolazio i kad je bio selektor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 nov 2023, 09:22greska je bila Peteva sutnuti. To je to. Drugo, i ovi igraci igraju u ok ili top klubovima?Suvorov je napisao/la: ↑17 nov 2023, 00:03
BiH je tad imala vrhunske igrace u top klubovima i ligama, nije ih stvorio savez, nego je jednostavno postojala super generacija igraca. Zato su se i plasirali na SP.
Sad BiH i Bugarska, koju spominjes, zajedno nemaju 5 igraca u ligama petice i to u nekim nebitnim ulogama.
jednom kuharu daj brasno, vodu, meso, krompir, zacine i napravi ti perfektan burek.
drugom kuharu to isto, lik napravi nedefinisano geometrijsko tijelo bez ukusa i plana, sve nagurano u jedno.. Eto da ti slikovito opisem.
igraci ubijeni u pojam. Savo je uzasan sastav izveo FUj.
Tek kad je otisao poceli ste ga praviti od blata.
Zeljkovićeva štetočina Ivaylo Petev najgori je selektor u historiji BiH
https://bh-vijesti.com/covjek-koji-je-d ... bio-zivce/
Nezadovoljni radom bh. selektora
BHFanaticosi poslali poruku Petevu, spominjali mu ime tokom utakmice, pa izašli s tribine
https://sportsport.ba/fudbal/bhfanatico ... kot/427361
Bas je to problem. Sto nema moodunje da nesto odluci i stane iza toga.
Kao rezultat se svaka odluka preispituje i po defaultu nece ici ka pozitivi.
Jer se ovdje procita 10 komentara i uzmu kao relevantni.
Dobro Peljto kaze, likovi s druge strane monitora zaduzenhamburger i kolu i ozezi.
Bas zato smo mi, vracam se na FK Sarajevo, trpili odluku prvog covjeka iako je bila glupa do bola.
Neko mora preuzeti krizno odlucivanje!
Opet ponavljam, moodunje ni na vidiku.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Iskreno me zabole patka za bih repkom, ali ono sto hocu da kazem jeste da ovdje nema kvaliteta i da se narod dzaba lozi. Mundijal je izboren u prime time-u 80 posto tadasnjih igraca i to je to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 11:40Tek cemo da ga jasemo,sta inace tebe boli briga za to?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 nov 2023, 00:40Fino je Ogi rekao, nece Bosna nidje dugooo.
I sjasite sa Vice, je.bo vas Vico, pa nije on igrao u Luxemburgu veceras. Ovo je domet repke, uz rotaciju 2-3 igraca koja fale, vise od ovoga ne moze. I taj baraz je produzenje agonije samo. Budite realni malo misa mu je.bem.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
imas pozdrav od sinocnjeg kapitenaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:22Iskreno me zabole patka za bih repkom, ali ono sto hocu da kazem jeste da ovdje nema kvaliteta i da se narod dzaba lozi. Mundijal je izboren u prime time-u 80 posto tadasnjih igraca i to je to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 11:40Tek cemo da ga jasemo,sta inace tebe boli briga za to?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 nov 2023, 00:40Fino je Ogi rekao, nece Bosna nidje dugooo.
I sjasite sa Vice, je.bo vas Vico, pa nije on igrao u Luxemburgu veceras. Ovo je domet repke, uz rotaciju 2-3 igraca koja fale, vise od ovoga ne moze. I taj baraz je produzenje agonije samo. Budite realni malo misa mu je.bem.

- 1 9 4 6 -
Taj je bio direktor Borca od 2014. do 2015.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:26Ma gdje ce tu interes biti,gdje ce interes na celo komisije za sudjenje lik iz uprave Borca,prvi put vidjeno od postoji savezSuvorov je napisao/la: ↑17 nov 2023, 13:17Sve je legalno tu. Ako je dao otkaz ranije (kao sto kazes 2 dana) onda nema sukoba interesa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 12:47
Mijesanje politike,postavljanje na celo saveza predsjednika Borca tj sukob interesa,komplet liga nije regularna,politika se mjesa tj Dodik javnim istupima itd itd
Ne znam po kojem propisu je to zabranjeno.
- feniksptica
- Kontakt:
E Hasic je profi
Vjerojatno on navija za Zelju al poso odradi kako treba i poslije opet isto. Da je takvih vise s obje strane.
Vjerojatno on navija za Zelju al poso odradi kako treba i poslije opet isto. Da je takvih vise s obje strane.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Samo je navijao nije igrao,dok kod gurbeta igraju nasi bivsi igraci i bez imalo obraza mastaju i prizivaju sve nase bivse igrace.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:03E Hasic je profi
- feniksptica
- Kontakt:
A ljudi zato smo tu gdje jesmo. Nema sentimentalnosti, i da je igro. Sad si tu gdje jesi to ti je poso i radis ga najbolje sto znas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
a kone se lizu s igracima koji javno odbiju BiH i jos s njim prave posalice, citaj vukoticmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:07Samo je navijao nije igrao,dok kod gurbeta igraju nasi bivsi igraci i bez imalo obraza mastaju i prizivaju sve nase bivse igrace.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:03E Hasic je profi
- 1 9 4 6 -
Da li Vladan Kovačević treba ikada vise do kraja karijere biti i spomenut u kontekstu reprezentacije Bosne i Hercegovine i eventualnog poziva ?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:14a kone se lizu s igracima koji javno odbiju BiH i jos s njim prave posalice, citaj vukoticmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:07Samo je navijao nije igrao,dok kod gurbeta igraju nasi bivsi igraci i bez imalo obraza mastaju i prizivaju sve nase bivse igrace.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:03E Hasic je profi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nije usporedivo uopste. Vladan je bio reprezentativac a x je razloga sto vise nije.avenija je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:19Da li Vladan Kovačević treba ikada vise do kraja karijere biti i spomenut u kontekstu reprezentacije Bosne i Hercegovine i eventualnog poziva ?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:14a kone se lizu s igracima koji javno odbiju BiH i jos s njim prave posalice, citaj vukoticmosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:07
Samo je navijao nije igrao,dok kod gurbeta igraju nasi bivsi igraci i bez imalo obraza mastaju i prizivaju sve nase bivse igrace.
- 1 9 4 6 -
Nisi odgovorio na jasno postavljeno pitanje...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Željezničar je isnstitucija.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Amoah slobodan od januara navodno. Sve mi mirise da bi mogao ostati u nekom od PL klubova
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Mislim da je predugovor sa tuzlom city potpisan vec.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:55Amoah slobodan od januara navodno. Sve mi mirise da bi mogao ostati u nekom od PL klubova
NEMA NAZAD
Meni ko igrac nikad nije legao. Isto muha bez glave.5 levela ispod Santosa.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:55Amoah slobodan od januara navodno. Sve mi mirise da bi mogao ostati u nekom od PL klubova
19V22
-
- Kontakt:
Nisam upratio, ko je bio?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:42imas pozdrav od sinocnjeg kapitenaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 nov 2023, 15:22Iskreno me zabole patka za bih repkom, ali ono sto hocu da kazem jeste da ovdje nema kvaliteta i da se narod dzaba lozi. Mundijal je izboren u prime time-u 80 posto tadasnjih igraca i to je to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 11:40
Tek cemo da ga jasemo,sta inace tebe boli briga za to?![]()
-
- Kontakt:
Zrinjski ima 1 stranca po TM i to onog Izraelca golmana. Ne bih se cudio ni da u njih zavrsiholyman je napisao/la: ↑17 nov 2023, 17:03Mislim da je predugovor sa tuzlom city potpisan vec.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 nov 2023, 16:55Amoah slobodan od januara navodno. Sve mi mirise da bi mogao ostati u nekom od PL klubova
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!