FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 22 jan 2015, 22:13

Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Prvo: nije neznam, nego ne znam.
Drugo: na njegovoj poziciji smo imali samo Kovacevica i uopste se nije forsirao, nego je igrao bolji.
Trece: momak ima 19 godina i jedan je od najvecih talenata BH fudbala.
Cetvrto: nece neko uzeti pare, nego FK Sarajevo

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 jan 2015, 22:16

mirzatele je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Neznam sta svi forsiraju Radovca, pa Dulja i Cimi su bolji od njega za klasu. Neko ce debele pare uzet na njemu...
Drugo: na njegovoj poziciji smo imali samo Kovacevica i uopste se nije forsirao, nego je igrao bolji.
Peto :D ni Cimirot ni Radovac ne igraju poziciju defanzivnog veznog, vec centralnog a Radovac nekad i ofanzivnog veznog
Pyro is not a crime !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 jan 2015, 22:18

Sesto: "Ali ne moze izmedju tri igraca". :njanjanja:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 jan 2015, 22:21

Moja zamjerka Samiru što je tanak u duelima jedan na jedan, ali je zato jedan na tri fenomenalan :) :D

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 22 jan 2015, 22:26

mirzatele je napisao/la:
Vidis ja nisam znao, da se ˝neznam˝ pise ˝ne znam˝......nemoj da trazim tvoje postove i pravopisne greske. Ovo je forum i treba o svemu da diskutujemo, postujem tvoje misljenje i komentar ti je na mjestu, meni je samo to zasmetalo sto uvijek se neko nadje koga forsiraju, a bilo je deset puta boljih talenata pa sad rade kao konobari...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 jan 2015, 22:29

Cuj forsira se? Pa ovakvog talenta odavno nismo imali ba.i boljih talenata sto je bilo su bili ludi u glavi nisu htjeli raditi na sebi, kod samira to nije slucaj :kafa:
OD 16 godine u prvoj ekipi, i to na terenu ne na klupi, 3-4 trenera su prosla kroz klub a kod sviju je igrao.
Ne mozes ocekivati da bude na nivou CImirota odma.
Ono sto Samir sa svoji 18-19 pruza je VRH! A ove sezone je napredak najveci, zadnjih 5-6 kola je nas igrac u najboljoj formi.Usudio bi se reci da je i bolje od Gojka odigrao zadnje tekme (ne shvatite pogresno, Gojkara je nas prvi milioncek :mrgreen: )

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 jan 2015, 22:31

Amca007 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Vidis ja nisam znao, da se ˝neznam˝ pise ˝ne znam˝......nemoj da trazim tvoje postove i pravopisne greske. Ovo je forum i treba o svemu da diskutujemo, postujem tvoje misljenje i komentar ti je na mjestu, meni je samo to zasmetalo sto uvijek se neko nadje koga forsiraju, a bilo je deset puta boljih talenata pa sad rade kao konobari...
Nadji druze slobodno, morat ces se bas potrudit, ali ok. Svako ko je "talenat" ce dobiti priliku da se pokaze, da li ce on nakon prve zaradjene plate otici nadrogirati se i napiti ili ce nastaviti trenirati pa da mu ta plata za par godina bude smijesna, to je vec do karaktera igraca

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 jan 2015, 22:31

@samosarajevo
U zadnjim utakmicama se na Gojku primjetio umor zato je bio ispod nivoa na koji nas je navikao.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 22 jan 2015, 22:34

samosarajvo je napisao/la:Cuj forsira se? Pa ovakvog talenta odavno nismo imali ba.i boljih talenata sto je bilo su bili ludi u glavi nisu htjeli raditi na sebi, kod samira to nije slucaj :kafa:
OD 16 godine u prvoj ekipi, i to na terenu ne na klupi, 3-4 trenera su prosla kroz klub a kod sviju je igrao.
Ne mozes ocekivati da bude na nivou CImirota odma.
Ono sto Samir sa svoji 18-19 pruza je VRH! A ove sezone je napredak najveci, zadnjih 5-6 kola je nas igrac u najboljoj formi.Usudio bi se reci da je i bolje od Gojka odigrao zadnje tekme (ne shvatite pogresno, Gojkara je nas prvi milioncek :mrgreen: )
Svaka ti je na mjestu. Mozda ja jos ne mogu da shvatim da imamo normalnu upravu, pa mi krivo sto su propadali razni talenti i sto nisu imali ovakvu podrsku. I ja sam navijac Sarajeva kao i ti, imamo istu zelju, da haramo uvijek....aBd...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 jan 2015, 22:36

hilmo je napisao/la:@samosarajevo
U zadnjim utakmicama se na Gojku primjetio umor zato je bio ispod nivoa na koji nas je navikao.
Svjestan sam toga, to i jeste razlog ;) GOjko i umoran je opet bio vrlo dobar :tokralju:
Samo samo htio reci da je samir za svoje godine odlican, mozda ce cak biti i bolji od ovog Cimirota kad bude imao godina kao on.Sto opet ne znaci da Cimirot nece za to vrijeme biti u Realu :mrgreen: :D

@amca
sve udure :) malo ti je raja zamjerila jer si rekao da se Radovac forsira a Dulja i Gojko bolji i da ce "Neko" pare.
Taj neko ce biti FK Sarajevo (uz mali procenat za menadzera slazem se) a Samir po talentu ne zaostaje za gore pomenutim dvojcem.Mlađi jeste ;)

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 22 jan 2015, 22:43

Za koliko ode ovaj Aganspahic u Osijek???????????
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 22 jan 2015, 22:46

sve udure :) malo ti je raja zamjerila jer si rekao da se Radovac forsira a Dulja i Gojko bolji i da ce "Neko" pare.
Taj neko ce biti FK Sarajevo (uz mali procenat za menadzera slazem se) a Samir po talentu ne zaostaje za gore pomenutim dvojcem.Mlađi jeste ;)[/quote]

:thumbup: :thumbup: :salut: :salut: :bih: :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2015, 22:50

pepgvardiola je napisao/la:Za koliko ode ovaj Aganspahic u Osijek???????????
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Djaba najvjerovatnije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jan 2015, 22:53

Mi njima trebamo platiti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 22 jan 2015, 22:56

Vidis ja nisam znao, da se ˝neznam˝ pise ˝ne znam˝......nemoj da trazim tvoje postove i pravopisne greske. Ovo je forum i treba o svemu da diskutujemo, postujem tvoje misljenje i komentar ti je na mjestu, meni je samo to zasmetalo sto uvijek se neko nadje koga forsiraju, a bilo je deset puta boljih talenata pa sad rade kao konobari...[/quote]

Dobro je neko gore napisao da ima neke zlobe u tvojim komentarima (hebi ga tako si ih predocio).
Nekad je bilo nekad, a sada je sada i vidis da se radi maximalno profesionalno sto je nesvativo za nase uslove i prilike tako da Samir nece raditi kao konobar, niti ga ko forsira bespotrebno ili nepravedno jer decko malo je reci da ima talenta i volje sto je u ostalom i pokazao!!!

Nemoj ti samo da se sekiras za to :thumbup: :thumbup: :thumbup:

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 22 jan 2015, 22:59

Pisu da je drugi ostvareni transfer iz akademije od kako je osnovana (Varesanovic i Aganspahic) znaci ako je transfer onda je prodat vjerovatno!!!

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 22 jan 2015, 23:05

aganspahic je takva krampa da ako za njega uzmemo 10 maraka ja bi ibraku dao orden časti :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2015, 23:22

Benko je napisao/la:aganspahic je takva krampa da ako za njega uzmemo 10 maraka ja bi ibraku dao orden časti :mrgreen:
Upravo hzahah :nedam:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 22 jan 2015, 23:33

Ne volim ovu nasu nerealnost.. Isto ko neki nasi kad ej Gojak otisao ma krampa , ma pojma on nema a decko majstor bio.. evo sad i u vas momak je pravo dobar spic velik korpulentan. Ja znam da su ga dosta cijenili medjutim i upravu je pitaj boga pored silnih spiceva kad bi dosao na red. Istekao mu ugovor i otisao dobit cete naknadu za trening i to je to... Gledao sam ga vise puta Za FKS juniore i za U19 repku pravo dobar spic malo se fura na dzeku al ok bitno je da su lopte prema njemu uvijek jako opasne!

Gledajuci sa strane dosta dobar potez prije ce zaigrati u Osijeku nego u Sarajevu a momak hoce da igra i nemojte sad price krampa , sljivotres vako nako jer znate da to jako brzo se odbije od glavu!! pozzz

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2015, 23:43

Momak je prije svega otis'o jer mu je mentor Irfan Redzepagic, a znamo kakvo misljenje imaju u i oko kluba o Irfinim igracima.

Jesmo sta dobili love ili nismo, zbilja ne znam ali ako nista imat cemo onu naknadu za treniranje kako god...
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Hajdeee, JavierBosnia, Rajvosa4ever, senad82, Varijantas8 i 79 gostiju.