PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
@Senaid
Fenerbahce smo morali izbaciti, jer su preslabi za prve lige (izbaceni iz LP, prodali vecinu vaznih igraca), tako da mu je dodjeljena Valencia.
Evo jos jednom obavjestenje:
Vazno obavjestenje za sve igrace lige !
Sljedeci igraci su izbaceni iz lige:
- _Lham (Prije dva dana sam mu poslao poruku, nesto je govorio da je banovan, moze se jos javiti, ako je sve sredio).
- Schweinsteiger (Poslao mu poruku, procitao, nije odgovorio)
- Ever (Poslao mu prije 8 dana poruku)
- Fanatic (Polsao mu poruku, procitao, nije odgovorio)
Nisu se javili na vrijeme, stoga, morali smo ih izbaciti, jer nemozemo vise cekati na njih.
Start 1. Lige je zakazan u Ponedjeljak, 14.11.2011.
Start 2. Lige je zakazan u Cetvrtak, 17.11.2011, zato sto moramo promjeniti raspored igranja, naci jos jednog igraca, tako da ce to malo potrajati.
Fenerbahce smo morali izbaciti, jer su preslabi za prve lige (izbaceni iz LP, prodali vecinu vaznih igraca), tako da mu je dodjeljena Valencia.
Evo jos jednom obavjestenje:
Vazno obavjestenje za sve igrace lige !
Sljedeci igraci su izbaceni iz lige:
- _Lham (Prije dva dana sam mu poslao poruku, nesto je govorio da je banovan, moze se jos javiti, ako je sve sredio).
- Schweinsteiger (Poslao mu poruku, procitao, nije odgovorio)
- Ever (Poslao mu prije 8 dana poruku)
- Fanatic (Polsao mu poruku, procitao, nije odgovorio)
Nisu se javili na vrijeme, stoga, morali smo ih izbaciti, jer nemozemo vise cekati na njih.
Start 1. Lige je zakazan u Ponedjeljak, 14.11.2011.
Start 2. Lige je zakazan u Cetvrtak, 17.11.2011, zato sto moramo promjeniti raspored igranja, naci jos jednog igraca, tako da ce to malo potrajati.
Ubacio sam ovaj novi deemaz patch i kad ulazim u pes bude mi crn ekran. Zna li neko kako rijesiti taj problem?
-FK Sarajevo
-FC Arsenal
-FC Arsenal
Evo da udjem na Pes6J pise da sam banovan zasto ???,,sta sad da radim ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Samo jos nesto.Nemojte ovdje prozivati druge igrace i traziti da igrate.Lijepo posaljite privatnu poruku,ili msn kao sto Jasko radi.Ako ne odgovori na poruku,na kraju kola pokazite poruku ovdje i ide 3:0 u vasu korist .
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
moze li ko na pes6j suport poslati poruku da nas vrate banovali su mene i RiNo jer mi je namjestao patch i probavao moze li uci i banovali su nas????
Joj što nas ljudi provališe: cospy89, rino1707 = multiaccountsCospy89 je napisao/la:moze li ko na pes6j suport poslati poruku da nas vrate banovali su mene i RiNo jer mi je namjestao patch i probavao moze li uci i banovali su nas????
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma nek samo neko na Support na pes6J stranici napise da nemamo muliaccount i da nas vrate
hajd ako je neko voljan da pomogne neka mi pomogne
problem je sljedeci.
jednostavno nece mi da udje u pes
samo ono malo ceka kao da ce uci, a ne udje. zna li iko do cega je. da ne skidam pes ponovo
a ako ipak nema "lijeka" neka mi neko posalje link od onog pes RIP 
jednostavno nece mi da udje u pes
- Goalgetter
- Kontakt:
Napisao sam supportu poruku
.
Ja se javljam ako moze za bilo kakvu ligu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mocex, kad dodjem iz skole, tamo oko 6, poslat cu ti poruku, bices primljen u ligu
.
Pocela je prva liga, pazite kod postavljana SS-ova, Slika ne smije biti veca od 640x480, i morate uslikati rezultat i strijelce !!
Evo i oficijelne teme 1. Lige za postavljanje SS-ova:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5248" onclick="window.open(this.href);return false;
Pocela je prva liga, pazite kod postavljana SS-ova, Slika ne smije biti veca od 640x480, i morate uslikati rezultat i strijelce !!
Evo i oficijelne teme 1. Lige za postavljanje SS-ova:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5248" onclick="window.open(this.href);return false;
ok super :)cekam poruku u 6 xD poz svima 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hoce neko jednu (ne)prijateljsku? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hajd ja cu jednu ako si jos tu na brzaka
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
evo me... hocemo li?dziza_23 je napisao/la:hajd ja cu jednu ako si jos tu na brzaka
- Goalgetter
- Kontakt:
Mocex je novi vlasnik Hoffenheima, i start 2. Lige ce po planu krenuti u cetvrtak. Parovi ce biti objavljeni u srijedu. Ovim imamo ukupno 16 ucesnika u 2. ligi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neko, bilo ko? 
ocel ko?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajmoo kreiraj?Arminn je napisao/la:ocel ko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.