FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 01 okt 2012, 20:33

Baloteli je napisao/la: PA trebali bi se zamisliti...
Pokloni djeci u Konjicu, pa kradja djece u Zenici...
Jel to nestalo djete u Zenici :lol:
Cuvajte se i ja sam cuo da tamo ima svega!!! :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 okt 2012, 20:36

Baloteli je napisao/la: PA trebali bi se zamisliti...

Pokloni djeci u Konjicu, pa kradja djece u Zenici...
Mozda mi ne simpatisemo zenicu :mrgreen:

P.S. Ovo je genijalno.. Marketing nam nista ne radi a opet nam je klub ubjedljivo najpopularnija tema u citavoj drzavi :lol:
BUDI ŽELJO !!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 01 okt 2012, 20:47

Ljudi dragi sj...li ste temu skroz sa ovim prepucavanjima,ovako mozemo do vijeka svako ce braniti svoje misljenje.
Pise se o svemu a najmanje o onome sto treba,molio bi navijace drugih klubova da nase rezultate i nacin na koji su postignuti kritikuju tek onda kada smognu snage da progovore i o cudnim pobjedama svojih klubova,ne desavaju se sudijske greske samo u nasu korist htjeli vi to priznati ili ne.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 01 okt 2012, 20:50

ima li iko da postavi tu video analizu ili kakvu sliku o tom famoznom ofsajdu.da mi je samo vidjeti koji to trenutak akcije kaze da je bio ofsajd.
Zadnja izmjena: reks, dana/u 01 okt 2012, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 01 okt 2012, 20:51

Ne znam šta raspravljate sa insanom čiji nick dovoljno govori o njegovom intelektu, čuj Baloteli :lol: :lol: :lol: Uspjeh pohledati samo drugo poluvrijeme i znam da me iz cipela izbacivalo što sudija nije davao žute kartone za njihove krvničke startove.Ne znam ima li ko da to sve snimi, ono je bilo za zatvora. A za ostalo, davno je pjesnik spjevao pjesmu:

Šta bi dao da si na mom mjestu,
da te mrze,a da ti se dive.
Šta bi dao za veliku gestu
mjesto svoga da tvoj život žive....

Tako divno pristaje našem Želji, a ljubomorne duše....zna se šta ;)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 okt 2012, 20:57

mamaSmurf je napisao/la:Ne znam šta raspravljate sa insanom čiji nick dovoljno govori o njegovom intelektu, čuj Baloteli :lol: :lol: :lol: Uspjeh pohledati samo drugo poluvrijeme i znam da me iz cipela izbacivalo što sudija nije davao žute kartone za njihove krvničke startove.Ne znam ima li ko da to sve snimi, ono je bilo za zatvora. A za ostalo, davno je pjesnik spjevao pjesmu:

**** majku, zesko si a kontas se bolje u fudbal od svih ovih likova.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 okt 2012, 21:00

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Dok je Adilovic bio u Celiku sudija mu nije dopustao da da gol pa cak ni iz penala..
Sve su nam ovo sudije i Babo nastimali..

Edit: A jeste li vidjeli u ovom finalu kako sudija nisani umjesto Zebe.. Inace nema sanse da je Zaja onako precizan..
BUDI ŽELJO !!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 01 okt 2012, 21:08

bosnaaaaa je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Ne znam šta raspravljate sa insanom čiji nick dovoljno govori o njegovom intelektu, čuj Baloteli :lol: :lol: :lol: Uspjeh pohledati samo drugo poluvrijeme i znam da me iz cipela izbacivalo što sudija nije davao žute kartone za njihove krvničke startove.Ne znam ima li ko da to sve snimi, ono je bilo za zatvora. A za ostalo, davno je pjesnik spjevao pjesmu:

taj baloteli je skuplji od citavog tvog zelje zajedno sa grbavicom :lol:
Ja,iiiiii ? To bi trebao biti argument u njegovu korist? Grohotom se smijem :lol:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 01 okt 2012, 21:18

champions1921 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Vi ste pravi Srbi. Od lazi uvijek napravite istinu.
Jeli vam i protiv Travnika, Borca, Zvijezde Vukasovic sudio :?: :?:
tu se nije niko ni zalio na sudjenje :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 01 okt 2012, 21:19

Sulejman Smajić bi mogao na teren u naredna 2-3 kola, sudeći po današnjem treningu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 01 okt 2012, 21:27

ellaxaz je napisao/la:Sulejman Smajić bi mogao na teren u naredna 2-3 kola, sudeći po današnjem treningu.
odlicna vijest znaci za derbi bi trebao bit na raspolaganju
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 01 okt 2012, 21:31

ljozeTM je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Sulejman Smajić bi mogao na teren u naredna 2-3 kola, sudeći po današnjem treningu.
Dje odlicna ba. Ja konto da ce protiv Zrinje uci sa klupe :roll:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 01 okt 2012, 21:42

Ultras1921 je napisao/la:
ljozeTM je napisao/la:
Dje odlicna ba. Ja konto da ce protiv Zrinje uci sa klupe :roll:
ma bolje da se potpuno oporavi
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 01 okt 2012, 21:54

Imal ko kakvih informacija o onom dokumentarcu Legenda sa Juga!? Jel moguce da ga niko nema!? Davno je bio SFF, ne mogu da vjerujem da ga jos uvijek niko nigdje nije postavio. Citao sam na jednom od portala da su toku pregovori sa FANSHOP-om i da se je trebao prodavati tamo!?

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 01 okt 2012, 22:11

UnKnownBA je napisao/la:Imal ko kakvih informacija o onom dokumentarcu Legenda sa Juga!? Jel moguce da ga niko nema!? Davno je bio SFF, ne mogu da vjerujem da ga jos uvijek niko nigdje nije postavio. Citao sam na jednom od portala da su toku pregovori sa FANSHOP-om i da se je trebao prodavati tamo!?
Ja sam se ovdje raspitivao, neko mi rece da ima jos festivala po kojma ide pa da ce tek onda izaci na DVD :)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 01 okt 2012, 22:16

Ultras1921 je napisao/la:
UnKnownBA je napisao/la:Imal ko kakvih informacija o onom dokumentarcu Legenda sa Juga!? Jel moguce da ga niko nema!? Davno je bio SFF, ne mogu da vjerujem da ga jos uvijek niko nigdje nije postavio. Citao sam na jednom od portala da su toku pregovori sa FANSHOP-om i da se je trebao prodavati tamo!?
Ja sam se ovdje raspitivao, neko mi rece da ima jos festivala po kojma ide pa da ce tek onda izaci na DVD :)
Normala, hvala!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 okt 2012, 00:18

@PL BiH -1 - Kralju stvarno kapa dole za one objekivne postove. Istina zna da boli, samo sto na drugoj strani Miljacke bas kao sto ti kazes vecina njih zivi u zabludi, a nakon sto spoznaju pravu istinu, onda dolazi prica liga ne valja kurcu, a do tada je najbolja na svijetu... ;)

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 02 okt 2012, 00:30

Neki se ovdje možda sjećaju da sam prije par mjeseci spominjao momka po imenu Senad Kašić, mog jarana iz osnovne, '95 godište.

E sad imam i nešto konkretnije:

[youtube][/youtube]

EDIT:

Da ne bude zabune, ovaj gol na početku videa je njegov... :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 okt 2012, 01:11

PL BiH -1 je napisao/la:
Sta bi zelio da ja to tebi napisem? Ako imas kakvu zelju reci evo na raspolaganju sam ti.

Ja pisem cinjenice. Za Borca sam rekao velikan jer tako ga njegovi navijaci nazivaju a za Sarajevo div jer sam tako procitao na vasem dijelu foruma. Eh sad da sam ja brzobrazan mogao sam odma reci velikan a igrao vise u drugoj nego u PL i uzeo titula koliko i Modrica koje nema, i takvima kao tebi mogao sam napisati div zadnji put pehar vidio 2007 godine. Eh to je bezobrazno. Ako hoces bezobrazno i tako se moze.

Od pozitivnih utakmica ako ih mozemo nazivati uspjesima su po 2-3 izleta Zelje i Sarajeva. Nije to daleko od uspijeha to je predaleko. A sta mislis da ti krenem nabrajati od koga je Siroki gubio pa Zrinjski, pa Borac, pa Modrica, itd.

Ne pravi se pita od govana. Mislim moze, ali ja takvu ne bih jeo i uvjeren sam da ni ti ne bi istu jeo pa sto onda trazis da se pravi? Hoces da kazes da smo uspjesni a drugi sa odzada u Evropi. Nas drugi najveci tim izbaci ekipa iz Golubovica. Ekipa koja dolazi iz mijesne zajednice koja nema 1000 navijaca, ekipa koja je na samom dnu tabele, ekipa koja je primila poslije toga 30 golova u dvije utakmice. I hoces da ti kazem da nam je fudbal na dobrom putu? Tebi izgleda smeta sto ja ne velicam Sarajevo a ne sto navodim cinjenicu da nam je kompletan nogomet u sranju.

Znam ja sto ti tako razmisljas jer je Sarajevo povezalo par pobjeda i zanimljivih utakmica i Said je zanimljiv igrac. Eh moj divu. Tako su se digli i navijaci Zeljeznicara, uze se titula pa Zeba najbolji igrac lige pa po usima u evropi. Pa se uze dupla kruna pa opet. U tri godine izbacili Serifa i to zahvaljujuci Amarovom mozgu a ne kvaliteti igraca.

Brzo ce vrijeme doci da ces ti drugacije pricati. Ti si u jednoj velikoj zabludi. I veoma je upitno da ce Sarajevo do titule a vec vam igraci i trener daju te izjave. A preko 20 kola ostalo do kraja. De ti sad meni reci sta bi zelio da ti napisem?
Ako se zanemare činenice onda svako može napraviti budala i pametovati kako mu padne na pamet.

Svaka čast tebi na postovima.

Što neko spomenu, sad se može zažmiriti na činjenicu da je Čelik još od 60. minute trebao igrati sa igračem manje ( a možda i dva) zbog raznoraznih stvari (a mene najviše bole oni startovi nad Zolotićem, juniorskim i mladim reprezentativcem, baš kod Jagodića; nabrojao sam 5 takvih startova za žuti karton, ni jedan sudija nije dao) i naravno odvojeno analizirati naš drugi gol i reći da je sudija opljačkao Čelika.

To mogu shvatiti da neki jadni huligan liječi svoje komplekse, ali kad to radi neko ko je tu u službenoj dužnosti, te uz to i selektor mladih fudbalera, budućih nosioca našeg fudbala, onda se ja dobro zabrinem.

Mi volimo te glupe priče kako smo veliki, talentovani, pametni, lijepi...a nikako da vidimo realnost koja nas demantira u svemu i to po jednom jedinom i u svijetu važećem parametru - rezultatom!

Al jbga, seljacima je važnije biti prvi u selu nego treći u gradu (ovdje se nerijetko i mi sami možemo ubrojati; ali opet dosta rijeđe nego drugi, što nam i rezultati pokazuju). Amar Osim je ta naša prevaga u odnosu na ostale, pa sada možemo vidjeti kako se drugi lože i vrte u krug sa istim ložionama svake godine. On je nas izvukao iz toga, pa što je rekao nedavno, napredujemo, istina sporo, po 3-5% godišnje. Malo se to vidi, al sam ja zadovoljan i važno je da se napreduje, dok čitava država stagnira.

Što se tiče Čelika, trebali bi se svojim problemima zabaviti, a manje nasjedati na ložionu kako ih sarajlije pljačkaju. Mi nismo ništa specijalno odigrali, da je Čelik imao snage da hoda duže od jednog sata, mi bi teško zabili drugi gol. Umjesto pucanja po novinama po nama, bolje bi im bilo da malo dovedu igrače koji će ostati poslije treninga i utakmice, pa istrčati dodatno par krugova oko terena. Koristiće i nama, a još više sebi.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 okt 2012, 01:31

Realno je trebalo ostati 1:1 ali vi ko vi - ako ne moze korektno kao u kupu kad ste ljudski nadigrali Celik sad ovako nekorektnim golom do tri boda... Evo vam sudija koji je za vasa 3 boda dobio planiranu kaznu od koje samo vi imate koristi, a on lovu koju je sigurno dobio. Znate i sami da ste nas pokrali ovaj put - ali eto mi ce mo se potruditi da nam ne smjestite ko sto ste korektno smjestili Tuzlanskoj Slobodi prosle godine. Skupite pare pa castite ovo smece od covjeka a ne sudiju..........

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukasovi ... u-ne/88924" onclick="window.open(this.href);return false;

Vase foluske o kaznjavanju od kojeg samo vi imate koristi... fujjjjjjjj
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 7 gostiju.