Jel to nestalo djete u ZeniciBaloteli je napisao/la: PA trebali bi se zamisliti...
Pokloni djeci u Konjicu, pa kradja djece u Zenici...

Cuvajte se i ja sam cuo da tamo ima svega!!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel to nestalo djete u ZeniciBaloteli je napisao/la: PA trebali bi se zamisliti...
Mozda mi ne simpatisemo zenicuBaloteli je napisao/la: PA trebali bi se zamisliti...
**** majku, zesko si a kontas se bolje u fudbal od svih ovih likova.mamaSmurf je napisao/la:Ne znam šta raspravljate sa insanom čiji nick dovoljno govori o njegovom intelektu, čuj Baloteli![]()
![]()
Uspjeh pohledati samo drugo poluvrijeme i znam da me iz cipela izbacivalo što sudija nije davao žute kartone za njihove krvničke startove.Ne znam ima li ko da to sve snimi, ono je bilo za zatvora. A za ostalo, davno je pjesnik spjevao pjesmu:
Šta bi dao da si na mom mjestu,
da te mrze,a da ti se dive.
Šta bi dao za veliku gestu
mjesto svoga da tvoj život žive....
Tako divno pristaje našem Želji, a ljubomorne duše....zna se šta
Ja,iiiiii ? To bi trebao biti argument u njegovu korist? Grohotom se smijembosnaaaaa je napisao/la:taj baloteli je skuplji od citavog tvog zelje zajedno sa grbavicommamaSmurf je napisao/la:Ne znam šta raspravljate sa insanom čiji nick dovoljno govori o njegovom intelektu, čuj Baloteli![]()
![]()
Uspjeh pohledati samo drugo poluvrijeme i znam da me iz cipela izbacivalo što sudija nije davao žute kartone za njihove krvničke startove.Ne znam ima li ko da to sve snimi, ono je bilo za zatvora. A za ostalo, davno je pjesnik spjevao pjesmu:
Šta bi dao da si na mom mjestu,
da te mrze,a da ti se dive.
Šta bi dao za veliku gestu
mjesto svoga da tvoj život žive....
Tako divno pristaje našem Želji, a ljubomorne duše....zna se šta
tu se nije niko ni zalio na sudjenjechampions1921 je napisao/la:Jeli vam i protiv Travnika, Borca, Zvijezde Vukasovic sudioAllGunsBlazing je napisao/la:Vi ste pravi Srbi. Od lazi uvijek napravite istinu.![]()
odlicna vijest znaci za derbi bi trebao bit na raspolaganjuellaxaz je napisao/la:Sulejman Smajić bi mogao na teren u naredna 2-3 kola, sudeći po današnjem treningu.
Dje odlicna ba. Ja konto da ce protiv Zrinje uci sa klupeljozeTM je napisao/la:odlicna vijest znaci za derbi bi trebao bit na raspolaganjuellaxaz je napisao/la:Sulejman Smajić bi mogao na teren u naredna 2-3 kola, sudeći po današnjem treningu.
ma bolje da se potpuno oporaviUltras1921 je napisao/la:Dje odlicna ba. Ja konto da ce protiv Zrinje uci sa klupeljozeTM je napisao/la:odlicna vijest znaci za derbi bi trebao bit na raspolaganjuellaxaz je napisao/la:Sulejman Smajić bi mogao na teren u naredna 2-3 kola, sudeći po današnjem treningu.
Ja sam se ovdje raspitivao, neko mi rece da ima jos festivala po kojma ide pa da ce tek onda izaci na DVDUnKnownBA je napisao/la:Imal ko kakvih informacija o onom dokumentarcu Legenda sa Juga!? Jel moguce da ga niko nema!? Davno je bio SFF, ne mogu da vjerujem da ga jos uvijek niko nigdje nije postavio. Citao sam na jednom od portala da su toku pregovori sa FANSHOP-om i da se je trebao prodavati tamo!?
Normala, hvala!Ultras1921 je napisao/la:Ja sam se ovdje raspitivao, neko mi rece da ima jos festivala po kojma ide pa da ce tek onda izaci na DVDUnKnownBA je napisao/la:Imal ko kakvih informacija o onom dokumentarcu Legenda sa Juga!? Jel moguce da ga niko nema!? Davno je bio SFF, ne mogu da vjerujem da ga jos uvijek niko nigdje nije postavio. Citao sam na jednom od portala da su toku pregovori sa FANSHOP-om i da se je trebao prodavati tamo!?
Ako se zanemare činenice onda svako može napraviti budala i pametovati kako mu padne na pamet.PL BiH -1 je napisao/la:
Sta bi zelio da ja to tebi napisem? Ako imas kakvu zelju reci evo na raspolaganju sam ti.
Ja pisem cinjenice. Za Borca sam rekao velikan jer tako ga njegovi navijaci nazivaju a za Sarajevo div jer sam tako procitao na vasem dijelu foruma. Eh sad da sam ja brzobrazan mogao sam odma reci velikan a igrao vise u drugoj nego u PL i uzeo titula koliko i Modrica koje nema, i takvima kao tebi mogao sam napisati div zadnji put pehar vidio 2007 godine. Eh to je bezobrazno. Ako hoces bezobrazno i tako se moze.
Od pozitivnih utakmica ako ih mozemo nazivati uspjesima su po 2-3 izleta Zelje i Sarajeva. Nije to daleko od uspijeha to je predaleko. A sta mislis da ti krenem nabrajati od koga je Siroki gubio pa Zrinjski, pa Borac, pa Modrica, itd.
Ne pravi se pita od govana. Mislim moze, ali ja takvu ne bih jeo i uvjeren sam da ni ti ne bi istu jeo pa sto onda trazis da se pravi? Hoces da kazes da smo uspjesni a drugi sa odzada u Evropi. Nas drugi najveci tim izbaci ekipa iz Golubovica. Ekipa koja dolazi iz mijesne zajednice koja nema 1000 navijaca, ekipa koja je na samom dnu tabele, ekipa koja je primila poslije toga 30 golova u dvije utakmice. I hoces da ti kazem da nam je fudbal na dobrom putu? Tebi izgleda smeta sto ja ne velicam Sarajevo a ne sto navodim cinjenicu da nam je kompletan nogomet u sranju.
Znam ja sto ti tako razmisljas jer je Sarajevo povezalo par pobjeda i zanimljivih utakmica i Said je zanimljiv igrac. Eh moj divu. Tako su se digli i navijaci Zeljeznicara, uze se titula pa Zeba najbolji igrac lige pa po usima u evropi. Pa se uze dupla kruna pa opet. U tri godine izbacili Serifa i to zahvaljujuci Amarovom mozgu a ne kvaliteti igraca.
Brzo ce vrijeme doci da ces ti drugacije pricati. Ti si u jednoj velikoj zabludi. I veoma je upitno da ce Sarajevo do titule a vec vam igraci i trener daju te izjave. A preko 20 kola ostalo do kraja. De ti sad meni reci sta bi zelio da ti napisem?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Paromlinac i 7 gostiju.