Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Dobro jutro svima, ako neko ima budan zabolio bih ga da mi samo pomogne i odgovori na pitanje.? Igrao sam hendikep 16.0 kosarka, i moji su tacno 16 razlike pobjedili, da li je tip prolazan ili nazalost gubitan. Ja koliko znam trebalo bi da je dobitan, posto se stvarno nisam susretao sa ovakvim tipom hendikepa u kosarci. Lijep pozdrav =)
ja bas nisam siguran jer je tacno 16 nadam se da ces dobiti ili da li je moguce da je kvota 1 nisam siguranADIER je napisao/la:Dobro jutro svima, ako neko ima budan zabolio bih ga da mi samo pomogne i odgovori na pitanje.? Igrao sam hendikep 16.0 kosarka, i moji su tacno 16 razlike pobjedili, da li je tip prolazan ili nazalost gubitan. Ja koliko znam trebalo bi da je dobitan, posto se stvarno nisam susretao sa ovakvim tipom hendikepa u kosarci. Lijep pozdrav =)
A i ja se nadam, dobar je dobitak u pitanju, nadam se i ja da je tako, u svakom slucaj hvala i svako dobro -)Struya je napisao/la:ja bas nisam siguran jer je tacno 16 nadam se da ces dobiti ili da li je moguce da je kvota 1 nisam siguranADIER je napisao/la:Dobro jutro svima, ako neko ima budan zabolio bih ga da mi samo pomogne i odgovori na pitanje.? Igrao sam hendikep 16.0 kosarka, i moji su tacno 16 razlike pobjedili, da li je tip prolazan ili nazalost gubitan. Ja koliko znam trebalo bi da je dobitan, posto se stvarno nisam susretao sa ovakvim tipom hendikepa u kosarci. Lijep pozdrav =)
pa gdje si igrao ? provjeri pravila na kladionici. Jesi samo to igrao ili je to bilo zadnje ?ADIER je napisao/la:A i ja se nadam, dobar je dobitak u pitanju, nadam se i ja da je tako, u svakom slucaj hvala i svako dobro -)Struya je napisao/la:ja bas nisam siguran jer je tacno 16 nadam se da ces dobiti ili da li je moguce da je kvota 1 nisam siguranADIER je napisao/la:Dobro jutro svima, ako neko ima budan zabolio bih ga da mi samo pomogne i odgovori na pitanje.? Igrao sam hendikep 16.0 kosarka, i moji su tacno 16 razlike pobjedili, da li je tip prolazan ili nazalost gubitan. Ja koliko znam trebalo bi da je dobitan, posto se stvarno nisam susretao sa ovakvim tipom hendikepa u kosarci. Lijep pozdrav =)
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma igrao ncaa koledž kosarku =)), na bet 365, samo mi jos to ostalo, a nisu upisali jos rezultat : / Trazio sam i pravila, ali nista konkretno. Stvarno nikad se sa ovim hendikepom nisam susretao, pa i ne znam kako i sta ide. Mislim da bi trebalo biti kv 1Struya je napisao/la:pa gdje si igrao ? provjeri pravila na kladionici. Jesi samo to igrao ili je to bilo zadnje ?ADIER je napisao/la:A i ja se nadam, dobar je dobitak u pitanju, nadam se i ja da je tako, u svakom slucaj hvala i svako dobro -)Struya je napisao/la: ja bas nisam siguran jer je tacno 16 nadam se da ces dobiti ili da li je moguce da je kvota 1 nisam siguran
- TheTruth34
- Kontakt:
Cisto da bude zanimljivije na poslu
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- Stone Island
- Kontakt:
ADIER je napisao/la:Dobro jutro svima, ako neko ima budan zabolio bih ga da mi samo pomogne i odgovori na pitanje.? Igrao sam hendikep 16.0 kosarka, i moji su tacno 16 razlike pobjedili, da li je tip prolazan ili nazalost gubitan. Ja koliko znam trebalo bi da je dobitan, posto se stvarno nisam susretao sa ovakvim tipom hendikepa u kosarci. Lijep pozdrav =)

Ako se radi o ovome, pao si druže.

bit ce jos jedan kasnije
zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
-
- Kontakt:
Daj jos jedan nemam Lekaviciusakakanj84 je napisao/la:
bit ce jos jedan kasnije
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
ufff probaj Rudda iz makabija 12.5+Wandelanoite je napisao/la:Daj jos jedan nemam Lekaviciusakakanj84 je napisao/la:
bit ce jos jedan kasnije

sretno svima!
ovo sam licno odigrao a vi možete izmiksat ili sta već.
Sretno

- Sarajevo29
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/efh6vh za danas pocetak
odma na prvom kad padnem

Leipzig,Lyon+3,Korona+3,Unicaja,Darrusafaka
Jel ovo tvoj kanal?krmpotich je napisao/la:
moze li neko komentar baciti na NBA? sta odigrati?
Rose 17,5 preko, otpustili su Jenningsa pa je Rose prakticno jedini play u NY
Porzingis 17,5 preko, ako ne moze natrpati Okafora nek se okane kosarke
Saric 17,5 preko, ruki mjeseca na istoku igrat ce preko 30 minuta
Bazemore 11,5 preko, u posljednje vrijeme usao u formu mislim da bi na poluvremenu trebao proci
James 27,5 ISPOD, u posljednjih 10 utakmica prosjek 25 poena. Puno igra i puno se trosi, mislim da ga moze Sefolosha spusiti ispod 27 poena
Ono sto svi igraju:
Cleveland 2
New York 2
San Antonio 2
Lakers-Boston 2
Rose 17,5 preko, otpustili su Jenningsa pa je Rose prakticno jedini play u NY
Porzingis 17,5 preko, ako ne moze natrpati Okafora nek se okane kosarke
Saric 17,5 preko, ruki mjeseca na istoku igrat ce preko 30 minuta
Bazemore 11,5 preko, u posljednje vrijeme usao u formu mislim da bi na poluvremenu trebao proci
James 27,5 ISPOD, u posljednjih 10 utakmica prosjek 25 poena. Puno igra i puno se trosi, mislim da ga moze Sefolosha spusiti ispod 27 poena
Ono sto svi igraju:
Cleveland 2
New York 2
San Antonio 2
Lakers-Boston 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.