Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zrinjski, Sarajevo,Zrinjski, Zrinjski ,Zrinjski ,Sarajevo , Sarajevo
Klubovi koje simpatiziram suha dominacija
A i jos bolja teza fuckin Marinović , covjek je kao kombajn gdje god dođe počini žetvu trofeja
Klubovi koje simpatiziram suha dominacija
A i jos bolja teza fuckin Marinović , covjek je kao kombajn gdje god dođe počini žetvu trofeja
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije to njima nikakva uvreda nego traže i najmanju sitnicu da se prave žrtve, valjda im sve ovo lakše pada. I ako kontaju metaforu, napraviće se da ne kontaju. Ovo će se radilo i radiće se, nije bila nikakva dženaza i klanjanje, već čista zaebancija.
Isto ovi hajvani što pričaju o nekakvim kompleksima, a uvijek se pjevalo i pjevaće, spominjalo i spominjaće se, kako mi njih tako i oni nas. Pjevali su milion puta o nama u toku nekih tekmi, a sad se kao prave i spominju nekakve komplekse.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Svi na proteste

TOBE JEL SE SLAVI U KALIFORNIJI!!!!!!
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
- ImperiaUzvracaUdarac
- Kontakt:
E ova slika najbolje pokazuje kakav ste šljam i jedni i drugi. Prvi (manijaci) što vas prozivaju za ovo danas a oni istu stvar radili prije par godina. Drugi (horde zla) što vam je smisao za humor na nivou zauvjek susjeda. Toliko manjka kreativnosti da kopiraš najveceg rivala. Ja bi barem na Španskom ukucao proslava titule u Argentini pa pokupio od njih neku foru.
Nemoj da se gasiraš, nemoj da se loziš
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
Da ne bi morao u gepeku da se voziš !
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja Pitara sinoc
Sta je ono onako

Sta je ono onako
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jel to ona ista SDA sto te zaposli da budes asistent dugogodisnjem SDA kadru kojeg nikad nema na faxu a ti radis njegov posao !?
Ne udaraj ruku koja te hrani
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Krepo zeljo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- samoOlimpick
- Kontakt:
Način proslave navijača FK Sarajevo je samo dokaz više koliko se seljačina naselilo u glavni grad !
Pa istu stvar su npr uradili navijaci Boce kada je River ispao u drugu ligu.ImperiaUzvracaUdarac je napisao/la: ↑02 jun 2020, 03:47E ova slika najbolje pokazuje kakav ste šljam i jedni i drugi. Prvi (manijaci) što vas prozivaju za ovo danas a oni istu stvar radili prije par godina. Drugi (horde zla) što vam je smisao za humor na nivou zauvjek susjeda. Toliko manjka kreativnosti da kopiraš najveceg rivala. Ja bi barem na Španskom ukucao proslava titule u Argentini pa pokupio od njih neku foru.
Ja ove sto znam nesto ni neslave kako to ovdje izgleda. Normala to su stare kuke koje nece sebi dozvolit ovako nesto. Jeli bila proslava ili dzenaza sami presudite. Kad se nekad derbiji zajedno gledali sa kolutom sudzuke i cokaljicem i znalo se zajebavat i vrjedilo je. Nakon ovog ce biti samo jos gore dali je vrjedno.Razmislie i jedni i drugi sta ce bit nakon ovog i jeli vrjedilo tolike paznje.
Bit ce 8.Alipasino je napisao/la: ↑02 jun 2020, 07:22Ja ove sto znam nesto ni neslave kako to ovdje izgleda. Normala to su stare kuke koje nece sebi dozvolit ovako nesto. Jeli bila proslava ili dzenaza sami presudite. Kad se nekad derbiji zajedno gledali sa kolutom sudzuke i cokaljicem i znalo se zajebavat i vrjedilo je. Nakon ovog ce biti samo jos gore dali je vrjedno.Razmislie i jedni i drugi sta ce bit nakon ovog i jeli vrjedilo tolike paznje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni ovo sve nije normalno za nasu ligu da ostane na ovome. Nekako mi previse jednostavno zavrseno, mora tu biti jos nekih skandala. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.