Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

diplomatija
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la diplomatija » 12 mar 2017, 21:46

Ima li neko raspolozen iz hrvtaske da mi kupi paysafe, a da ja njemu uplatim na premier ako ima racun kod njih? Moze pp ako je neko raspolozen

adidas12
Kontakt:

Post Postao/la adidas12 » 13 mar 2017, 12:50

Effenberg ajde daj nesto tenisa za danas da dignemo lovu :salut:

kiki26
Kontakt:

Post Postao/la kiki26 » 13 mar 2017, 13:23

Granger 8.5+
Žižić 10.5+
Green 9,5+
Lazio 10.5+kornera
Celzi9.5+ kornera
tanka ponuda tudej :rol:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 14 mar 2017, 09:55

Za danas po meni jedan par sa velikom sigurnošću i fulana margina je B.Dubljević 14.5 under.Zašto?
Pa mislim da je glavni razlog Amare Stodoumaire centar Hapoela kojeg svi dobro znamo, Dubljević većinu svojih poena bi uzimao na snagu u reketu jer je dominantan, ali Amare je NBA centar mobilan izlazi i pokriva veći dio terena i u reketu teško da mu Dubljević šta može. Protiv Khimkija koji je taraba u reketu je u 2 utakmice je jedva dolazio, dok su tako startni centri Gran Kanarije u prošle dvije utakmice protiv Hapoela kombinovano dali 13, odnosno 8 poena.

Mislim ja ću ovaj par vezati sa još 3-4 para na max uplatu do 10 KM. Također i L.Kuban bi trebao da dobije Unicaju, zbog kvalitetnije igra u odbrani dok su rosterom tu negdje i tu očekujem utakmicu sa manje poena mada ovu premierovu marginu od 146,5 ne bi baš smio uzeti, ali ispod 150 bi trebali doći.

I jedna činjenica kad god napišem na forumu nešto dođe kontra, pa slobodno kontru uzmite :lol:.
Tako blizu, a tako daleko.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 14 mar 2017, 10:07

slika

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 mar 2017, 11:48

kiki26
Kontakt:

Post Postao/la kiki26 » 14 mar 2017, 14:41

Lester 4.5+ žuti
Nirnberg 5+
Gap 5+
Dyson 13.5+
Juventus 9.5+ kornera
Ko hoće neka igra ja sam na 7km odigrao
( premier kladionica ) :kafa:

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 14 mar 2017, 15:39

Još vagam Dubljević manje ili Janning više, ali kvota je ista pa eto.

slika

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 mar 2017, 15:47

slika

Ovako danas bez puno komplikacija:

Objasnjenje: Juve kec, zato sto je bolji, zato sto ima karakter, zato sto je kvota ok, bolju ne smiju dati a dovoljno visoka da se isplati na nju i pasti ako treba i nije pretrpana. Ne treba im pobjeda i cesto uhakaju u takvim situacijama, ali danas pokazuju karakter i zasto su najbolji u Italiji i idu na pobjedu i radi koeficijenta lige. Ko ce ako nece Juve, nece valjda Napoli ih spasavat? :D

Sevilla, zato sto je hendikep trebao biti i u Spaniji i zato sto ce se svi zalijetati na Leicestera, i zato sto je i ta Sevilla kao i Barsa neka produzena ruka UEFE, ovdje ce se njima i navuci ako bude trebalo, tako da bolje ici krmku niz dlaku nego uz dlaku.

Cibulkova bi trebala dobiti osim ako ne bude preumorna radi prethodnog dugog meca, imala je doduse juce slobodan dan tako da to ne bi trebao biti problem. Motivacija je tu, borba i zelja to kod nje nikada nije upitno, na nju kad se stavi lova, bar znas da ce se boriti da pobjedi, lavica je to, a i bolja je od Pavluyuchenkove koja igra visoko iznad svojih mogucnosti i zato i jesu ovakve kvote. Realno trebale bi biti kvote 1.5 - 2.5 pretegnute u korist Dominike.

Kerber igra sugavo ali pobjedjuje, uvjereniji sam da ce ovako sad dobiti kad su kritike tu zato jer se bori i ne predaje i igra iz inata a tad je mozda i najjaca. Vesnina nije njen kalibar, Nadal sa Verdascom osim ako ne bude pustanja trebalo bi ici ko halva 2:0.

Zadnji tip Svitolina - Muguruza uzeo sam kontrahendikep kao sigurniju varijantu. Svitolina jeste favorit radi forme, sve u svemu tu su negdje njih dvije, Muguruza je bolja igracica da zna i hoce igrati kako najbolje zna ali to dugo nije slucaj. Kladiti se na Svitolinu na onako malu kvotu isto nije pametno, kako god mislim da Garbine nece ovdje dozvoliti joj neko gazenje i da ce ovo biti mec u 1-2 gema razlike ko god da dobije. Vrhunski takmicarski mec sto se kaze. Hendi bi stoga +4.5 na outsiderku trebao uz manje ili vise komplikacija biti pokriven, nedaj Boze samo 6:3 6:4 gdje ne bi bio.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2017, 15:58

Ja ću ganjati Del Potra protiv Đokovića. Primamljiva kvota, vjerujem da Novak u svakom slučaju neće pokriti veliki hendikep, al' vrijedi pokušati i iznenađenje na Argentinca. Svakako smo u ovih nekoliko dana vid'li nekoliko iznenađenja, zašto ne bismo danas ugledali još jedno?! Također, pokušat ću na baš manje novce i na Verdasca protiv Nadala. Znam da ima užasan omjer protiv Rafe, al' Verdasco ima udarce da dobije Rafu (doduše, može se i raspasti nakon prvog gamea). Kao u Novak - Del Potro slučaju, vjerujem da će Verdasco ostati unutar hendikepa, pa vrlo je moguće da odvede meč i u tri seta, a za one hrabrije pokušati sa dvojkom.

Kvota na čiste pobjede Verdasca i Del Potra je preko 11.

Da Novak neće dobiti sa više od 4 game razlike i Nadal da neće dobiti sa više od 5 gameova razlike = kvota je 2.

Sretno onim najluđim koji odluče ispratiti. :wave:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 14 mar 2017, 16:01

Juve ZK 8,5+
Leicester ZK 8,5+
Leicester broj kartona 4,5+
Brentford 1,5+
Accrington 1,5+
Portsmouth 1,5 +
Northampton 1,5+
N. Nedović - (UNI) 10.5 +
T. Kinsey - (HAP) 8,5+

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 14 mar 2017, 17:46

slika

Sretno ko isprati...ja cu na cenera :salut:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 14 mar 2017, 23:36

Civa je napisao/la:Za danas po meni jedan par sa velikom sigurnošću i fulana margina je B.Dubljević 14.5 under.Zašto?
Pa mislim da je glavni razlog Amare Stodoumaire centar Hapoela kojeg svi dobro znamo, Dubljević većinu svojih poena bi uzimao na snagu u reketu jer je dominantan, ali Amare je NBA centar mobilan izlazi i pokriva veći dio terena i u reketu teško da mu Dubljević šta može. Protiv Khimkija koji je taraba u reketu je u 2 utakmice je jedva dolazio, dok su tako startni centri Gran Kanarije u prošle dvije utakmice protiv Hapoela kombinovano dali 13, odnosno 8 poena.

Mislim ja ću ovaj par vezati sa još 3-4 para na max uplatu do 10 KM. Također i L.Kuban bi trebao da dobije Unicaju, zbog kvalitetnije igra u odbrani dok su rosterom tu negdje i tu očekujem utakmicu sa manje poena mada ovu premierovu marginu od 146,5 ne bi baš smio uzeti, ali ispod 150 bi trebali doći.

I jedna činjenica kad god napišem na forumu nešto dođe kontra, pa slobodno kontru uzmite :lol:.
Dođe sve, ali Sevilja ps1 :sick: :sick: :sick:
Tako blizu, a tako daleko.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 14 mar 2017, 23:48

krmpotich je napisao/la:
Taj lik kojeg postavis ovdje najbolje mu u kontru ici. Presmjesno kako igra. On igra Wallsalla staru underasku ekipu zadnjih kola overa i to 2.3 kvotu koju englez nikad nece pustiti! :facepalm: :facepalm:

Kartone Leicester - Sevilja to je svako znao i bez da se govori. Neki dan preporucuje Juan Monaca da se igra, lik povrijedjen bio po godine a i da i nije voda od tenisera. Ne bi me cudio da ovaj namjerno trola da raja pada! :D

Mani ga se ziv bio. Ili stavljaj ga da mu kontre pucamo! :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 15 mar 2017, 11:39

slika

Sarajevo29
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo29 » 15 mar 2017, 12:32

Effenberg je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:
Taj lik kojeg postavis ovdje najbolje mu u kontru ici. Presmjesno kako igra. On igra Wallsalla staru underasku ekipu zadnjih kola overa i to 2.3 kvotu koju englez nikad nece pustiti! :facepalm: :facepalm:

Kartone Leicester - Sevilja to je svako znao i bez da se govori. Neki dan preporucuje Juan Monaca da se igra, lik povrijedjen bio po godine a i da i nije voda od tenisera. Ne bi me cudio da ovaj namjerno trola da raja pada! :D

Mani ga se ziv bio. Ili stavljaj ga da mu kontre pucamo! :D

Fake vidi se iz aviona da radi za kladionicu , prvo je bio wwin a sad formula .
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 15 mar 2017, 13:46

Zašto ga se ne banuje?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 mar 2017, 15:17

Jel pogadja frajer ista? Ne znam jesam li skontao dobro, ali lik kao ima bankroll 1000E ili tako nesto. Ne znam sta je tu cudno, to je neki normalan bankroll ako covjek hoce da se ozbiljno kladi i nije bas da se moze uplacivati po 100E tek tako, lagano se ta milja istopi za 2-3 dana ako dodje do lose serije.

Krmpoticha ne treba banovat', treba ga upozoriti ako krsi pravila foruma.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 mar 2017, 15:27

KingJamesMVP je napisao/la:Zašto ga se ne banuje?
Po kojoj osnovi ?

Momak svaki dan postavlja video sa prijedlozima. Potpuno druga stvar je to što čovjek nije neki strašan tipser pa da pogađa redom sve.
Ti biraš da li ćeš ga pratiti ili ne.

@Krmpotich ne krši ovim nikakva pravila foruma koliko sam ja upozznat sa njima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.