FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 02 feb 2017, 17:01

http://****/ko-je-ismara-hairlah ... u-slobodu/

Ispostovo je :salut: :opaopa: ako je istina , samo jos da se pokaze na terenu to je glavno mjerilo svega :)

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 02 feb 2017, 17:07

“Sloboda je veliki klub u BiH i na Balkanu. Ima fantastične navijače, velika historija i mislim da imam veliki prostor za napredak. Očekujem da ću se nametnuti treneru Jagodiću i da ćemo si skupa ispuniti zacrtane ciljeve”, dodao je Ismar Hairlahović koji je stigao iz Hajduka.
“Moji prvi utisci su odlični i prezadovoljan sam što sam došao u ovako veliki i organizovan klub. Biće ovo jedna fina priča i mislim da ćemo svi na kraju biti zadovoljni”, istakao je Miloš Kalezić, crnogorski internacionalac, koji je jedno vrijeme nastupao za podgoričku Budućnost.
“Oduševljen sam. Meni ovo ništa nije nepoznato jer Tuzla ima tu vrelu krv kao mi Pazarci. Jedva čekam da izađem na teren, da se predstavim navijačima u pravom svjetlu. Ušao sam na mala vrata, a volio bi da izađem na velika iz Slobode, da u ovom klubu ostavim pravi pečat”, izjavio je Dino Zilkić.
Zilkiću legendo

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 feb 2017, 17:45

Mustafa10 je napisao/la:http://****/ko-je-ismara-hairlahovica-nagovorio-da-dode-u-slobodu/

Ispostovo je :salut: :opaopa: ako je istina , samo jos da se pokaze na terenu to je glavno mjerilo svega :)
Nalica trebamo postovati, klub treba imati kontakt s njim kao i ''koristiti'' jer nemamo puno ovakvih ljudi u fudbalu koji istinski vole Slobodu, a smatram da je on takav
Nad tobom sunce najljepše sja

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 feb 2017, 17:59

Ovo nama treba objavljeno na crveno crni.
slika
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 feb 2017, 18:04

Skojevska je napisao/la:Ovo nama treba objavljeno na crveno crni.
slika
Gdje objavljeno nema nista
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 feb 2017, 18:25

@solinas na fejsbuku Crveno Crni.
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 02 feb 2017, 19:19

Ma dzaba ova objavljivanja po fb kada tu nema kluba.
Pa jedini znacajan iznos su dobili od Vlade jer su politicka kuravela.
Odbij taj iznos, koji naravno nece biti uplacen svaki mjesec, nego jednom godisnje, i imas klub koji posluje u dubokom minusu.
Sto moze to pomoci klubu, sto znam da je zaduzen?
Ne moze i sa ovim ne mozes privuci niti sponzora niti igraca, jer svako normalan vidi da tu nema para.
Nije Azmir nikada objavio koliko je para zaradjeno od "prodaje zeljeza", ali 95% igraca iz lige bi u njegovo vrijeme na jedan poziv preslo u Slobodu, ostalih 5% nakon par dana "pregovora".
A sponzori izbjegavaju ovakvo sta jer znaju da tu nema buducnosti nikakve nego je zivotarenje, i to puko.
Edit:
Osim toga, drugi najveci iznos je pozajmica, koja je 25000, fakticki ta njihova " najbolja uprava" je u klub uvukla 30 hiljada a iz kluba isplatila 110000.
Strasan posao, svaka cast.
Zadnja izmjena: carapa, dana/u 02 feb 2017, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 feb 2017, 19:21

Hajd Govedarica, pa i Ðidić (mada oko njeg ništa novo nema), al što Kariću dadoše papire? Zar ne bi rečeno da će njeg sačuvat kako-tako, jer je pod ugovorom dobrim?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 02 feb 2017, 20:24

Ma igrači su kurve samo takve. Karić se na nešto žali ahahah. Treba mu **** mater
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2017, 20:25

slika
Ova slika moze biti dobar meme ako nas Husara i roditelji opet naguze kada se ovaj afirmise :urnebes:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 02 feb 2017, 22:02

Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 feb 2017, 22:07

xeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.
Sulejman Znaci Krpic. :!: :kafa: Bogotac.
Cicak hoce kopirat bogaotaca :nene:
Sta je Chinaglijom ljudi fali mi taj picic da se nije sta naljutila :cry:

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 feb 2017, 22:23

upravo na pinku za zabranjeni forum Mujkanovic prica oko novog zakona i dugovima...
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2017, 23:07

Sladjan Ilic kaze da su mu iz uprave rekli da ce sto prije sklopiti sporazum za reprogram.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 feb 2017, 23:44

tuzlak1987 je napisao/la:Sladjan Ilic kaze da su mu iz uprave rekli da ce sto prije sklopiti sporazum za reprogram.
Ako se ne varam imaju 40 dana za podnosenje zahtjeva,ili.....

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 feb 2017, 23:56

xeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
Ja sam imao cast da dijelim razred sa cickovim uljem.... Cijelu godinu...Znaci, propao, dosao u moj razred, propao,mi otišli on ostao :urnebes: :rol: ....Ko dijete je bio namazan i prgav... Vrhunac karijere zeljescar prema kojem gaji simpatije.... Znate onu pricu, nase dijete :urnebes: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 feb 2017, 00:01

Želio bih da pohvalim ovu današnju press konferenciju... Zaista lijepo je viditi da smo ovako lijepo predstavili igrace, djeluje mi organizovano... Nadam se da će nastaviti ovako raditi, transparentno, bez ikakvih nabijanja dugova klubu :salut:

Samo me zanima u kojim dresovima cemo mi sada igrati? Objave da smo potpisali sa Ardu sportom, pa onda ne sa njima vec sa Patrickom, a ove prijateljske igramo u Arduovim dresovima i danas na predstavljanju ti dresovi
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 feb 2017, 00:02

Patrick za domaće tekme a Ardu za gostujuće ,Smajli je umiješao prste :mrgreen: .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2017, 00:11

Dobro nam izgleda ovaj gostujuci pravo, kada bi se imao gdje kupiti :pray:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 feb 2017, 12:59

solinas je napisao/la:
Sulejman Znaci Krpic. :!: :kafa: Bogotac.
Cicak hoce kopirat bogaotaca :nene:
Sta je Chinaglijom ljudi fali mi taj picic da se nije sta naljutila :cry:
iso chini malo na pivu...
:lol: :beba:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.