Ispostovo je

ako je istina , samo jos da se pokaze na terenu to je glavno mjerilo svega
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Nalica trebamo postovati, klub treba imati kontakt s njim kao i ''koristiti'' jer nemamo puno ovakvih ljudi u fudbalu koji istinski vole Slobodu, a smatram da je on takavMustafa10 je napisao/la:http://****/ko-je-ismara-hairlahovica-nagovorio-da-dode-u-slobodu/
Ispostovo je

Gdje objavljeno nema nistaSkojevska je napisao/la:Ovo nama treba objavljeno na crveno crni.

Sulejman Znaci Krpic.xeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.

Bogotac.
 Bogotac. 

Ako se ne varam imaju 40 dana za podnosenje zahtjeva,ili.....tuzlak1987 je napisao/la:Sladjan Ilic kaze da su mu iz uprave rekli da ce sto prije sklopiti sporazum za reprogram.
Ja sam imao cast da dijelim razred sa cickovim uljem.... Cijelu godinu...Znaci, propao, dosao u moj razred, propao,mi otišli on ostaoxeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
E sad ljepsa strana istine. Danas nam predsjednik u više navrata onu čičkavu spodobu nazva sportskim direktorom, a to niko ne zna osim njega, a kad cojek na presuu poče pričat, to jest znači, znači znači eto to znači, jebote kralj da mu nije bilo slobode i rata nebi on vidio mašinske skole. Senad je za njega mufid memija.

....Ko dijete je bio namazan i prgav... Vrhunac karijere zeljescar prema kojem gaji simpatije.... Znate onu pricu, nase dijete
 ....Ko dijete je bio namazan i prgav... Vrhunac karijere zeljescar prema kojem gaji simpatije.... Znate onu pricu, nase dijete  

.
 .
iso chini malo na pivu...solinas je napisao/la:Sulejman Znaci Krpic.xeksor je napisao/la:Čestitke upravi na potpisivanju ugovorima sa novim igračima a njima da opravdaju ukazano povjerenje.
Bogotac.
Cicak hoce kopirat bogaotaca
Sta je Chinaglijom ljudi fali mi taj picic da se nije sta naljutila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.