FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 11:23

bparena je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:@Otnys-ynwa Kakav Paja kakvi bakraci, sta vam je on samo u mislima :mrgreen:
Sta sam je za drugom Pajom "veliki vodja" :mrgreen: :mrgreen: :?
Covjece idi spamaj forum svog kluba. Malo po wiki pa procitaj ko je Franko. Nazalost i mi u BiH imamo jednog takvog.
Eto reci mi ti koje Franco :mrgreen: :mrgreen: dijeco draga nasli se pravi o Francu :mrgreen:
et na temi RM nema katalunjara da navale... ma kakvi :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 nov 2010, 11:30

Franco je bio navijac Patetica, ne znam zasto neznalice poput bparene sto kace neke slike sa nekakvim poluigracima kao dokaz njihove pameti malo se ne informisu...
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 11:33

-Paja je napisao/la:Franco je bio navijac Patetica, ne znam zasto neznalice poput bparene sto kace neke slike sa nekakvim poluigracima kao dokaz njihove pameti malo se ne informisu...
reci im @paja, takodjer u vrijeme vladavine Franca, Barca je imala vise titula od RM u Ligi ;)
trebaju ljudi bar na google da se info, a ne rekla kazala komsinica iz mog sela :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 nov 2010, 11:35

Andres je napisao/la:Portillo aj mi reci kolika je tvoja dob , i koliki ti je IQ ! Ti si retrad sine dragi....Znas li ti sta pises??? Pa ti si toliko ocaran Barcom i toliko ih smatras mocnim da trazis svaku dlaku u jajetu svakom njihovom igracu i golu....Stid te reci nesta Messiju ili nekom drugom,ti sto igraju u Barci , su nesto najkvalitetnije na svijetu sto se moze imati , uz jos par pojedinaca , i nesta imas rec na njih ... Sjeti se tih momaka kako u sred Madrida se šale sa igracima Reala... Nebudi smjesan , ja da sam navijac Reala nebi imo obraz nesta pricat protiv Barce i nejnih igraca, previse su vas digle pobjede nad Malagom , Zaragozom , Santanderom ...cekam jaci ispit na strani pa da vidimo gdje ste.... Barca sto je na strani igrala to je i pomela, vi do sad niste imali ozbiljnog protivnika niti u LP niti u La ligi!
Barca je jos uvjek mnogo mnogo dominantniji tim nad Realom!
PLs . Ne seri vise po ovoj temi , ne **** se nama u Madrid , a tako nek se ni tebi ne **** , Veceras mi igramo utakmicu i de pls nemoj sta pisat , jer dosadan si covjece !
Fino bgm, fino, majka je sigurno ponosna sto je odgojila jednog takvog stasitog momka, sklonog nomralnoj komunikaciji koji pritom uvazuje tudje mislenje. Ajmo ljudi, dajte kakve lopate da pokupimo ovog Andresa. Et nek mi ti znas sta e IQ, a sto se tice dobi, nogomet sam za razliku od tebe poceo pratiti pa mozda od 98-2000 ne 2004-05 i vremena Ronaldinha, kojemu je danas stomak ko u matere sedam Jugovica. Zasto bi mene bilo stid pricati ruzno o Barci?! Sudije su vas prosle sezone izvukle bar 15x, penal nad Xavijem protiv Espanyola je vidio samo Iturralde, Pinokiov gol iz ofsajda Realu (...) i mnostvo drugih faula, ofsajda i crvenih kartona na racun protivnika. Pobjede?! Ja ne znam od kad je Milan mali klub, de me prosvjetli molim te. I te carsijske prodane fazone prodaji djeci ispred zgrade, meni neces.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 nov 2010, 12:03

-Paja je napisao/la:Franco je bio navijac Patetica, ne znam zasto neznalice poput bparene sto kace neke slike sa nekakvim poluigracima kao dokaz njihove pameti malo se ne informisu...
sto te volim takvog malog :mrgreen: upada u oci i boli...

a i znam zasto boli - samo nemogu vjerovat ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 nov 2010, 14:44

Ocekujem veceras da Barca demolira Dance ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 nov 2010, 14:48

eh pocelo zanimanje za bale-a... odmah 40M bez razmisljanja nek ponude ;) ;) ;) ...il nam je vazniji avion da nabavimo :? :?
ser del barça es el millor que hi ha !

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 02 nov 2010, 14:52

Los_Blanos2 je napisao/la:takodjer u vrijeme vladavine Franca, Barca je imala vise titula od RM u Ligi
Sto svi pisete o tim titulama za vrijeme Franca , taj Franco je osigurao Real Madridu novac koji on danas ima , bi li Real Madrid imao taj novac i bi li se smatrao najvecim da nije Franca , bi li se zvao kraljevski klub da nije bilo Franca?

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 nov 2010, 15:14

arcin sportski direktor, Andoni Zubizarreta, rekao je kako Katalonci imaju želju dovesti "interesantnog fudbalera" iz Totthenhama, Garetha Balea.

Ali, Zubi je također dodao da je za sada sve ostalo na interesovanju te da još nisu vršeni nikakvi pregovori između ova dva kluba.

Velšanin igra na lijevoj strani za Spurse, i nema premca. Jednostavno je "ubitačan". Dokazao je to i prošli mjesec kada je u utakmici sa Interom u Ligi prvaka, na San Siru, protivnicima zabio hat-trick.

"On je interesantan fudbaler sa drugačijim stilom igre i kao takav brzo bi se snašao u Primeri. Ali, morate imati na umu da još nisam razgovarao sa nekim od predstavnika kluba, kao ni igrača, na temu njegovog prelaska u Barcelonu," rekao je Zubi za COM Radio.

Šef Totthenhama, Harry Redknapp, za sada je mišljenja da Bale nije na prodaju, ali kada dođe vrijeme transfera, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 02 nov 2010, 15:17

Furymaker je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:takodjer u vrijeme vladavine Franca, Barca je imala vise titula od RM u Ligi
Sto svi pisete o tim titulama za vrijeme Franca , taj Franco je osigurao Real Madridu novac koji on danas ima , bi li Real Madrid imao taj novac i bi li se smatrao najvecim da nije Franca , bi li se zvao kraljevski klub da nije bilo Franca?
Jesi me nasmijao..kakvi sve na ovom forumu ima likova..al et nije cudo pa je navijac Barce :mrgreen: :mrgreen:
odakle si ti majketi :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 02 nov 2010, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 nov 2010, 15:18

Eh kako bi nam ovaj Bale sjeo ko kec na desetku, daj boze da bude od ovoga sta. Ja nekako mislim da je sledece ljeto vrijeme za kupovinu tako nekog mladjeg lijevog beka, ali da je sjajan i u ofanzivi, a Bale je tu sjajan, Pored njega dobro bi nam na toj poziciji dosao i Bastos iz Lyona, isto tako sjajan u ofanzivi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 nov 2010, 15:36

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 nov 2010, 17:15

Furymaker je napisao/la:
Pa je li Franko osnovao Real i kakve veze ima to kraljevski klub sa njim kad on cak nije ni bio kralj? Kakve gluposti i neznanje mozes vidjeti na forumu...Franko ako je obebjedio novac Realu i Barceloni su ga obezbjedili vase katalonske verzije Franka pa tako oba kluba uzivaju u blagodetima drzavnih banki i beskamatnih kredita ali za to se vidim ne bunis...
Dio Arsenala

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 nov 2010, 17:30

Neznam sta Alves ceka s potpisom ??? :?
Jel mu poravnata plata s ostalima ? cuo sam da je to razlog sto jos ne potpisuje ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 nov 2010, 19:02

Ukoliko večeras postigne barem jedan pogodak, Messi će postaviti dva nova rekorda, jedan individualni i jedan klupski. Naime, ukoliko se večeras upiše u listu strijelaca Messi će dostići brojku od 100 golova za Barcelonu otkako na klupi sjedi Pep Guardiola. Osim toga, on bi sa ovim golom postao najbolji strijelac Barcelone u međunarodnim takmičenjima. Za sada je na diobi prvog mjesta sa Brazilcem Rivaldom, a obojica su se u listu strijelaca upisali 31 put.

S obzirom na njegove 23 godine postavlja se pitanje koliko će ovaj čovjek ili vanzemaljac još postaviti rekorda do kraja svoje karijere.

Idemo Messi, sruši i ove rekorde!

I ja kažem, idemooo, igro sam tri plus veceras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 nov 2010, 20:47

evo link http://atdhe.net/27261/watch-fc-copenha ... celona,ako ima jos ko ima jos koji link ima moje odobrenje da ga postavi :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 nov 2010, 20:52

Romariooo je napisao/la:Ukoliko večeras postigne barem jedan pogodak, Messi će postaviti dva nova rekorda, jedan individualni i jedan klupski. Naime, ukoliko se večeras upiše u listu strijelaca Messi će dostići brojku od 100 golova za Barcelonu otkako na klupi sjedi Pep Guardiola. Osim toga, on bi sa ovim golom postao najbolji strijelac Barcelone u međunarodnim takmičenjima. Za sada je na diobi prvog mjesta sa Brazilcem Rivaldom, a obojica su se u listu strijelaca upisali 31 put.

S obzirom na njegove 23 godine postavlja se pitanje koliko će ovaj čovjek ili vanzemaljac još postaviti rekorda do kraja svoje karijere.

Idemo Messi, sruši i ove rekorde!

I ja kažem, idemooo, igro sam tri plus veceras
Mali zeleni je san :mrgreen:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 nov 2010, 20:54

ima li ljudi ko kakav drugi link atdhe me zajebava :(
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 nov 2010, 21:01

Kopenhagen hrabro kreno - ali mislim da ce sve doci na svoje mjesto :mrgreen:

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 nov 2010, 21:06

-Barcelona- je napisao/la:ima li ljudi ko kakav drugi link atdhe me zajebava :(
http://www.iilemi.com/11574/2/Watch-FC- ... Barcelona/
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.