šta je bilo? neko na spottedu objavio sliku koju je on dao, raja našla ko je, ispostavilo se da cura ima dugo momka, nekakvog iz jablanice (ćemina raja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
joj jarane nebitno, fkt nebitna tema, nebitan lik
šta je bilo? neko na spottedu objavio sliku koju je on dao, raja našla ko je, ispostavilo se da cura ima dugo momka, nekakvog iz jablanice (ćemina raja
) i eto.. kasnije ga svi ovdje "izgazali", jer nije mali broj onih kojima je "prodao" priču, a mi se solidarisali s njim određeno vrijeme..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja sam se najvise solidarisao
Mislim frajer fakat postoji to sam saznao sve, e sad da li je lagao za djevojku to ne znam. Ostalo nije lagao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma znam i ja da postoji, al' pitaj sve gojzericu, uostalom, eno lik napisa na onoj tamo temi, da priča liči iz lektire za engleski jezik, a ako znaš neke stvari o njemu, skontat ćeš
Ima jedna mala caka..piše kao ima fizičke poteškoće, ne može svezati pertle (gluho bilo nije se s tim zaje*avat), a onda kaže da ima se's 5 puta sedmično
Pa toliko ne bi izdrž'o u dugoj vezi ni jedan poprilično fizički nadmoćan lik
(em dosadi rutina, em nema se volje vazda)
Ima jedna mala caka..piše kao ima fizičke poteškoće, ne može svezati pertle (gluho bilo nije se s tim zaje*avat), a onda kaže da ima se's 5 puta sedmično
Pa toliko ne bi izdrž'o u dugoj vezi ni jedan poprilično fizički nadmoćan lik
Ma ima onaj jedan kosarkas, lik igrao u NBA-u a nije pertle znao svezati. Tako da je moguce imati ses i ne znati vezati pertle.ZahaKING je napisao/la:Ma znam i ja da postoji, al' pitaj sve gojzericu, uostalom, eno lik napisa na onoj tamo temi, da priča liči iz lektire za engleski jezik, a ako znaš neke stvari o njemu, skontat ćeš![]()
Ima jedna mala caka..piše kao ima fizičke poteškoće, ne može svezati pertle (gluho bilo nije se s tim zaje*avat), a onda kaže da ima se's 5 puta sedmično![]()
Pa toliko ne bi izdrž'o u dugoj vezi ni jedan poprilično fizički nadmoćan lik(em dosadi rutina, em nema se volje vazda)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
znati i moći

Pa nije mogao, isti problem valjda, samo sam se ja pogresno izrazioZahaKING je napisao/la:znati i moći![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam njemu dao i broj mob. i on mi poslao jednom poslao poruku (bajram čestitao) i ja mu nisam nikad odgovorio, nisam imao kredita. 
Bio je fina raja, to sad šta je radio ne znam. Znam da me je tsd njegova cura molila da oca zamolim da uči da se probudi.
Bio je fina raja, to sad šta je radio ne znam. Znam da me je tsd njegova cura molila da oca zamolim da uči da se probudi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
s njegovog profila ili s njenogUnofficialpage je napisao/la:Ja sam njemu dao i broj mob. i on mi poslao jednom poslao poruku (bajram čestitao) i ja mu nisam nikad odgovorio, nisam imao kredita.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
S njegovogZahaKING je napisao/la:s njegovog profila ili s njenogUnofficialpage je napisao/la:Ja sam njemu dao i broj mob. i on mi poslao jednom poslao poruku (bajram čestitao) i ja mu nisam nikad odgovorio, nisam imao kredita.
Bio je fina raja, to sad šta je radio ne znam. Znam da me je tsd njegova cura molila da oca zamolim da uči da se probudi.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ovo se malo kurc.is da si otisao tamoTribalian je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Gdje je drustvo za pjesme ?
Gdje je drustvo za pjesme ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj gdje ces mi tu, uvijek sam je njoj slao

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
[youtube][/youtube]
Klasik

Klasik
Jel se kazne placaju u posti na blagajni il onde gdje sam uzeo vozacku i trebam li cuvat onaj prekrsajni nalog kad i uplatnicu nakon sto platim. Cilj mi je inace da otac ne sazna 
u posti.ahmad_tz je napisao/la:Jel se kazne placaju u posti na blagajni il onde gdje sam uzeo vozacku i trebam li cuvat onaj prekrsajni nalog kad i uplatnicu nakon sto platim. Cilj mi je inace da otac ne sazna
1946
od druga do druga,od drage do drage,od grada do grada provodim vijek,rasut u komade,vezan samo pjesmom,sebi i zivotu,trazim smisao i lijekkkk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.