EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja EP?

Anketa je završila: 27 jan 2016, 01:38.

Francuska
44
41%
Danska
18
17%
Španija
3
3%
Poljska
10
9%
Hrvatska
14
13%
Njemačka (da ljevak ima za koga glasati)
12
11%
Neko drugi
6
6%

Ukupno glasova: 107

SiamoNoi
Kontakt:

Re: EP u rukometu za muskarce - Poljska 2016

Post Postao/la SiamoNoi » 28 jan 2016, 19:28

Lillard je napisao/la:I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira. Francuzi nas razbiju, klasa su za nas, prejaki. Mi razbijemo Poljake, oni su bili loši, uzeli smo pnuđeno, pa ajde ne brukaj se.
Od čovjeka koji podržava 10+ godina pljačke nekad velikog kluba te ne treba ništa čudit,a još manje se zbog njih treba nervirat.Samo sprdanje.Svi su na isti kalup što si se i sam mogao već masu puta uvjeriti.

Za izvlacenje onih informacija o golmanima :thumbup:
FaustinoAsprilla je napisao/la:hrvatska da nije taoc menadzerskih mucki i manipulacija one spodobe gobca mogla je bit jos uspjesnija ali sta je tu je.
Imam informacije da Ivic nije otpao zbog ozljede nego ovako nekih mucki.Alilović je kao siguran broj 1,a ovaj je trebao biti broj 2,ali je upao Stevanovic jer ga pojedini više vole.Istina na kraju ovaj opravdava izbor,ali lijepo bi bilo da je Ivic isao umjesto Alilovića za kojeg ne znam kad je zadnji put nesto posteno odigrao.

Inače,jučerašnji susret nije prošao bez huliganskog ispada za kojeg se pobrinula instalirana ovca poletjevši nakon utakmice na teren.Mogu mislit reakcije da je slučajno koji "običan navijac" isto napravio,a ovako vjerojatno nema nikih problema.

Izbori :kafa:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 28 jan 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jan 2016, 20:04

Unofficialpage je napisao/la:
Lillard je napisao/la:I mogu sa svima korektno raspravljat, ali kad mi neko omalovažava uspjeh kao virtual ili onaj unoficiall onda me to strašno živcira. Francuzi nas razbiju, klasa su za nas, prejaki. Mi razbijemo Poljake, oni su bili loši, uzeli smo pnuđeno, pa ajde ne brukaj se.
Izvinit ćeš ali ja ne omalovažavam uspjeh Hrvatske. Meni je stvarno žao ako si stekao taj utisak ali ako kažem da niste na nivou Francuske, već za jednu stepenicu niže nije omalovažavanje. Svakako da ste TOP 8 ekipa svijeta, što je sami vrh rukometa. :D
Moj je utisak da je tebi i virtualu krivo jer smo u polufinale, a znamo šta to znači ;)
Pusti me neke druge priče, kroz postove se sve skonta.

Izgleda je je došlo do malih "potresa" u Francuskoj reprezentaciji, mediji pišu o svađi Oneste i Dinarta :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 jan 2016, 20:16

Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jan 2016, 20:31

Lillard je napisao/la:
Izvinit ćeš ali ja ne omalovažavam uspjeh Hrvatske. Meni je stvarno žao ako si stekao taj utisak ali ako kažem da niste na nivou Francuske, već za jednu stepenicu niže nije omalovažavanje. Svakako da ste TOP 8 ekipa svijeta, što je sami vrh rukometa. :D
Moj je utisak da je tebi i virtualu krivo jer smo u polufinale, a znamo šta to znači ;)
Pusti me neke druge priče, kroz postove se sve skonta.

Izgleda je je došlo do malih "potresa" u Francuskoj reprezentaciji, mediji pišu o svađi Oneste i Dinarta :kafa:
Žao mi je što imaš takav utisak.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2016, 20:34

Unofficialpage je napisao/la:Žao mi je što imaš takav utisak.
Vidiš da je najbolje kad rano ispadnu, mir i tišina na forumu, dobre diskusije, do jučer nisu ostavili deset postova na ovoj temi, a sada imamo kamenolom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jan 2016, 20:38

Virtu4l je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Žao mi je što imaš takav utisak.
Vidiš da je najbolje kad rano ispadnu, mir i tišina na forumu, dobre diskusije, do jučer nisu ostavili deset postova na ovoj temi, a sada imamo kamenolom.
Niđe veze ako napišem da nisu u rangu Francuske, Danske odmah znači da sam protiv njih i da mi je krivo. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 28 jan 2016, 20:44

A Kozina koji je jučer odigrao prvu tekmu na prvenstvu igra za Flensburg, Brozović za HSV (prešao u Kiel sada), Stevanović, Šebetić i Kovačević u Zagrebu, Mamić u Švicarskoj. Još nema Stepančića.
Njega sam skroz zaboravio. Znam da još neko fali, ali nikako se nisam sjetio Stepančića.
Šta je sa njim, što nije na prvenstvu?
''Neka me mrze samo da me se boje''

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jan 2016, 20:46

Povreda, mislim da su ligamenti, nema ga do ljeta. A inače, potpisao za PSG nedavno.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 28 jan 2016, 20:49

Šteta. Znam da je dobar pucač, u Zagrebu je bio odličan. Dobro, mlad je doći će to na svoje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2016, 20:59

EHF EURO 2016 breaks spectator record
“The record of 316,000 set in Denmark in 2014 has been surpassed – before the final weekend – with 342,115 spectators following the action in all four venues.”

http://pol2016.ehf-euro.com/news/single ... 5d38fd7799
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jan 2016, 21:14

puno veći je hendikep izostanak Domagoja Pavlovića i Sandra Obranovića nego Stepančića ;)
#SuningOUT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jan 2016, 21:25

Jericho je napisao/la:puno veći je hendikep izostanak Domagoja Pavlovića i Sandra Obranovića nego Stepančića ;)
Pavlovića da, ali Obranović li-la.. Cindrić nije lošiji igrač od njega.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 28 jan 2016, 21:26

Sandro Obranović je srednji vanjski, a tu su već Duvnjak i Karačić, ali super je igrač, nema priče. Ma svi oni fale, ekipa bi sigurno bila dosta jača sa Ivićem, Pavlovićem, Obranovićem i Stepančićem. Ja bih dodao i Renata Sulića..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jan 2016, 21:41

Obranovic ima velika damu sto cesto Hrvatima zna zafaliti kad se odlucuje za medalje i titule
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 jan 2016, 21:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:Obranovic ima velika damu sto cesto Hrvatima zna zafaliti kad se odlucuje za medalje i titule
ali i velik potrošač lopti...
ako se ne varam, došao je iz Nexe-a gdje je dugo vremena igrao, da bi se u Zagrebu preporodio...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 28 jan 2016, 23:04

Čestitam svim Hrvatima na forumu. Jedna od najvećih pobeda, ne samo u rukometu, nego i u istoriji sporta. Jedan od najvećih ''preokreta''. Imate jednog navijača više protiv Španije sutra, a takođe i u finalu ako protivnik bude Nemačka. Ako to budu Norvežani, onda ipak ne.

Neviđena prilika da se konačno osvoji jedino zlato koje nedostaje i to kad skoro niko nije očekivao. Ponovo Francuzi loši na EP u olimpijskoj godini, ali ovaj put Danci to nisu iskoristili kao u prethodne dve situacije. Na putu do zlata Španci koji itekako ''leže'', Nemci ''preko'' kojih je osvojeno svetsko i olimpijsko zlato i Norvežani koji će možda morati dva puta savladati Hrvatsku za zlato.

Idealno. E sad, pred nama je, videćemo...
I think I'm a pussy one.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 29 jan 2016, 09:04

Jesu li Dissinger i Weinhold izgubljeni u za polufinale?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 jan 2016, 10:25

Veceras neka prodju Hrvatska i Norveska, neka pobijedi rukomet...

Nikad zanimljivije i borbenije finale ne bi gledali.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 29 jan 2016, 10:57

Top4, stvarno je retkost da izvise za polufinale i to su bile posebne okolnosti kada se to desi.2011 nisu igrali zbog domacina Svedske, dok jedino prosla godina moze da se smatra malo vecim kiksom zato sto su ispali od Poljaka koji su opet zavrsili kao treci.Svake cetvrte godine oni ne igraju polufinale i ti rezultati su za respekt.Reci da spadaju u top8 je zestoko potcenjivanje.Jedino Spanci, Danci i naravno Francuzi imaju jace rezultate od njih.Samo pogledaj koliko su drugi igrali polufinala i sve ce ti biti jasno.Jedne godine sto ne igraju polufinale pre ce za njih da predstavlja izuzetak nego pravilo.Ne moze se samo zbog jedne godine da se zanemari koliko su oni dobri i neke druge repke stavljati ispred njih.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 jan 2016, 10:59

kopljar ispod
duvnjak iznad
krila ispod

mislim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Anglo_Bosnian i 2 gosta.