Kad sam procitao taj post, bio sam ubijedjen da ce se neko upecati na njega.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ma ja nek Prevljak sisa motku na klupi poslije dva gola u subotumrAdislic je napisao/la: ↑12 okt 2021, 15:47Steta za Cimija jedan od najstandardnijih, bez obzira sto se sere po njemu odigra uvijek solidno sto je dovoljno da bude poslije Pjanketa najbolji u vezi, sto se tice trke i uspije nesto u defanzivi zatvorit.
Njegova najpristojnija zamjena Prcic je zadnji put prije 3g upisao 12min. i trkacki je losiji koliko ga se sjecam.
Ozbiljno smo desetkovani u vezi tako da bi bilo pametnije poceti sa Nalicem umjesto Prevljaka..jer plus njima treba pobjeda vise nego nama, mi imamo i Finsku jos da skupimo bodove, a oni samo jos nas kuci.
Odigrati kao i protiv Francuza cvrsto nazad i disciplinovano, doce i sanse, ali samo da se ne izgubi.
Seha
Anel Dennis Kovacevic
Stevanovic Prcic Hadziahmetovic Gojak Kolasinac
Nalic
Dzeko
Eh bas onako. Zamisli to auh
Ovdje yebe lud zbunjenog
Ja se nadam da cemo mi mlatnuti Ukrajinu ( barem jednom ) i Finsku u Zenici. Pa da ne razmisljamo o ovome uopste
Neka ga za jokera.Konzerva je napisao/la: ↑12 okt 2021, 16:00ma ja nek Prevljak sisa motku na klupi poslije dva gola u subotumrAdislic je napisao/la: ↑12 okt 2021, 15:47Steta za Cimija jedan od najstandardnijih, bez obzira sto se sere po njemu odigra uvijek solidno sto je dovoljno da bude poslije Pjanketa najbolji u vezi, sto se tice trke i uspije nesto u defanzivi zatvorit.
Njegova najpristojnija zamjena Prcic je zadnji put prije 3g upisao 12min. i trkacki je losiji koliko ga se sjecam.
Ozbiljno smo desetkovani u vezi tako da bi bilo pametnije poceti sa Nalicem umjesto Prevljaka..jer plus njima treba pobjeda vise nego nama, mi imamo i Finsku jos da skupimo bodove, a oni samo jos nas kuci.
Odigrati kao i protiv Francuza cvrsto nazad i disciplinovano, doce i sanse, ali samo da se ne izgubi.
Seha
Anel Dennis Kovacevic
Stevanovic Prcic Hadziahmetovic Gojak Kolasinac
Nalic
Dzeko![]()
![]()
![]()
Anemičan lik totalno... Loša Finska...
Kazem sreca pa nisi selektor.
Slažem se ali su opet iznad nas a igraju kući. Nije problem Ukrajina već mi sami, jednostavno nemamo taj kvalitet.forgempp je napisao/la: ↑12 okt 2021, 16:06Pa nije ni Ukrajina A klasa reprezentacija, ovi sto su igrali protiv Finske, samo 3 igraca su izvan Ukrajinske lige, Yaremchuk, Yarmolenko i lijevi bek Sobol koji igra za Club Brugge.
Stoperi Matviienko, Kryvtsov, Zabarnyi, igraju za Šahtar/D. Kijev.
Sredina također Kijev/Sahtar kombinacija.
Svi se uhvatili za Yaremchuka i Yarmolenka, a treba obratiti paznju na ovog Tsygankova, brzonogog lijevog krila iz Kijeva, opasan je bas.
Sve u svemu, limitirana ekipa bez Malinovskog i Zincenka, narocito kada su u pitanju prekidi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.