NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Kako se LBJ vratio tako je i krenuo sunovrat LaL, jbg kad ne ide vise ne ide. Ovako ako nastave top6 mogu zaboraviti, a bice i grcevita borba i za play in.
- BosniaBoston
- Kontakt:
James bi mogao, i trebao propustiti AS utakmicu ove godine
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa za sada nema mnogo glasova, mislim da je po glasovima na 16-17 mjestu. Al sam siguran da ce biti na AS utakmici iako sto kazes trebao bi propustiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:04James bi mogao, i trebao propustiti AS utakmicu ove godine
Al kao da je taj AS vise bitan , nije to ni blizu kao nekad.
Bitan je zbog CV-a.ronaldo99 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:28Pa za sada nema mnogo glasova, mislim da je po glasovima na 16-17 mjestu. Al sam siguran da ce biti na AS utakmici iako sto kazes trebao bi propustiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:04James bi mogao, i trebao propustiti AS utakmicu ove godine
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zato necete napredovati dok vam je on na platnoj listi, jer bitan je CV, jbg.jose je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:48Bitan je zbog CV-a.ronaldo99 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:28Pa za sada nema mnogo glasova, mislim da je po glasovima na 16-17 mjestu. Al sam siguran da ce biti na AS utakmici iako sto kazes trebao bi propustiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:04James bi mogao, i trebao propustiti AS utakmicu ove godine
Da je Bogdo meni na plati, značilo bi da sam suvlasnik Lakersa.
A ta platna lista i AS game nisu ista tema. O tome šta ja mislim o njegovom ugovoru sam pisao više puta na ovoj temi, čak i jutros pomalo.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa po trenutnim rezultatima glasanja, on nece biti na ASu.Ne vidim razloga zasto bi ga birali mediji i igraci kad ga ne biraju ni fanovi.Apsolutno nije zasluzio biti tamo.ronaldo99 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:28Pa za sada nema mnogo glasova, mislim da je po glasovima na 16-17 mjestu. Al sam siguran da ce biti na AS utakmici iako sto kazes trebao bi propustiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:04James bi mogao, i trebao propustiti AS utakmicu ove godine
Igrate li vi ovdje sa foruma fantasy nba ligu na sleeperu,espnu itd?
FC Barcelona
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
Arsenal FC
New England Patriots
Oklahoma City Thunder
7 blokada sinoć je imao White
ma bice sigurno. ako ne bude izabran ide objava neka da je ovo mozda zadnja sezona i liga ce ga ubaciti njega i CPa npr ko onda Wadea i Dirka jel onoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 dec 2025, 16:25Pa po trenutnim rezultatima glasanja, on nece biti na ASu.Ne vidim razloga zasto bi ga birali mediji i igraci kad ga ne biraju ni fanovi.Apsolutno nije zasluzio biti tamo.ronaldo99 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:28Pa za sada nema mnogo glasova, mislim da je po glasovima na 16-17 mjestu. Al sam siguran da ce biti na AS utakmici iako sto kazes trebao bi propustiti.BosniaBoston je napisao/la: ↑31 dec 2025, 12:04James bi mogao, i trebao propustiti AS utakmicu ove godine
-
TripleThreat
- Kontakt:
@Nezalaganje gledaš li večeras aBd?
Šteta jedino što će dosta ključnih igrača faliti. Hart, Robinson, Shamet, Vassell i možda i Castle.
Šteta jedino što će dosta ključnih igrača faliti. Hart, Robinson, Shamet, Vassell i možda i Castle.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma naravno da se gleda.TripleThreat je napisao/la: ↑31 dec 2025, 21:10@Nezalaganje gledaš li večeras aBd?
@JHam Drugaciji je sistem glasanja tad bio.Starter nece biti sigurno, tako da 1.opcija poziva za AS otpada.Biranje od strane trenera, kao rezerva? Dosta upitno.Moguce da ce ga liga ubaciti, ali to nije isto kao za tu dvojicu sto si naveo.Oni su bili u zadnjoj sezoni, a ovom nema oprastanja dok mu svi ne budu pljeskali.Ego je to.Uostalom, sta je problem propustiti AS? Pa kad nisi na nivou, to je bilo nesto najnormalnije prije, kako god da si se zvao.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nadam se da nije ništa ozbiljno Wembyu.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Dobra utakmica. Noć karijere Champagniea i ofanzivni skok Spursa je jednostavno bio prejak za Knickse. Tu se najviše osjetilo odsustvo Robinsona i Harta, KAT je hronično premehak u građenju lopte.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tekma vrijedna ekipa koje zauzimaju 2.mjesta u konferencijama.TripleThreat je napisao/la: ↑01 jan 2026, 03:55Dobra utakmica. Noć karijere Champagniea i ofanzivni skok Spursa je jednostavno bio prejak za Knickse. Tu se najviše osjetilo odsustvo Robinsona i Harta, KAT je hronično premehak u građenju lopte.
Svega je ovdje bilo.Mislim da je NY izgubio dobijenu tekmu.Isto kao mi u Vegasu.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Tako nekako. Još se Wemby povrijedi. Mada iskreno, pitanje je kakav bi bio ishod da se nije povrijedio, jer je baš nakon toga počela ona ludorija Champagneija. 11 trica, rekord Spursa, a kakvih je sve igrača i šutera bilo u dresu Spursa kroz historijuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jan 2026, 04:00Tekma vrijedna ekipa koje zauzimaju 2.mjesta u konferencijama.TripleThreat je napisao/la: ↑01 jan 2026, 03:55Dobra utakmica. Noć karijere Champagniea i ofanzivni skok Spursa je jednostavno bio prejak za Knickse. Tu se najviše osjetilo odsustvo Robinsona i Harta, KAT je hronično premehak u građenju lopte.
Svega je ovdje bilo.Mislim da je NY izgubio dobijenu tekmu.Isto kao mi u Vegasu.
i tako denver ostade bez centarske linije 
tako to bude kad ekipa ima dva centra u ekipi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.