P.S. Sjetih se sada jos jedne utakmice po nenormalnim uslovima a tu smo remizirali

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Slazem se sa tobom.tm87gigo je napisao/la:ovo samo moze kod nas, eto to je cinjenica ko vodi fudbal, ko opdlucuje pa nemamo mi na stadionima grijanje trave i nemamo krov na tribinama i nemamo uslove da mozemo obezbjediti odigravanje utakmice...SVAKA CAST SAVEZU PO.SEREM IM SE U USTA
Sto nisi uzeo tad lopatu i ocistio snijeg kako mene savjetujes i pomogao svom klubu, mozda ne bi izgubili. To sad treba da se desi i drugim klubovima jer se desilo Sarajevu, a zna se ko je kriv i sad ko ce biti kriv zbog takvih desavanja.Dirk je napisao/la:Ma Sarajevo je dva puta igralo na Kosevu i po vecem snijegu pa se nismo zalili jos smo dobro izgubili te utakmicu a posti si ti vidiovit trebao bi znati o cemu se radi
Tada su navijaci i ocistili terener, a niko ne kaze da smo zbog loseg terena izgubili utakmicu jer je isto i nama i gostima ... Usput ti ne ides na utakmice tako da sa tobom ne zelim da raspravljam, ti si jedan od onih koji iza tastature sve zna a utakmice ocima nije vidio_karabaja_ je napisao/la:Sto nisi uzeo tad lopatu i ocistio snijeg kako mene savjetujes i pomogao svom klubu, mozda ne bi izgubili. To sad treba da se desi i drugim klubovima jer se desilo Sarajevu, a zna se ko je kriv i sad ko ce biti kriv zbog takvih desavanja.Dirk je napisao/la:Ma Sarajevo je dva puta igralo na Kosevu i po vecem snijegu pa se nismo zalili jos smo dobro izgubili te utakmicu a posti si ti vidiovit trebao bi znati o cemu se radi
Al neka bolje i ne zasluzuju ovi klubovi dok ima takvih pojedinaca koji ih prate, zato i ne idem nit planiram u skorije vrijeme ici na ove utakmice, jer igru koja se zove fudbal sigurno necu vidjeti pogotov kad se igra po ovakvim uslovima, jedino sto se mogu vratiti razbijene glave, izboden ili cak da izgubim zivot kao sto se desavalo u zadnje vrijeme zbog nekih primitivaca.
nije isto cistit snijeg sa trave i sa stepenica...tereni ce bit upropasteni..a samim tim sto ce bit blato i sve to moze doci do povreda..glupost je ako budu igrali..Aldinn je napisao/la:Ev ja ocistio oko kuce sve,stepenice sa ejdne,druge strane kuce,ispred garazaSve se moze kad se hoce,nego nasi klubovi nece da plate ljudina da se ocisti.....
Snijeg su najavili cijeli Mart,znaci treba svako kolko odgadjat i reprezentaju i svejasko_juve je napisao/la:nije isto cistit snijeg sa trave i sa stepenica...tereni ce bit upropasteni..a samim tim sto ce bit blato i sve to moze doci do povreda..glupost je ako budu igrali..Aldinn je napisao/la:Ev ja ocistio oko kuce sve,stepenice sa ejdne,druge strane kuce,ispred garazaSve se moze kad se hoce,nego nasi klubovi nece da plate ljudina da se ocisti.....
i kod nas evo vec 2 dana ne prestaje sad jos vise padaharry_90 je napisao/la:U Tuzli snijeg jos vise poceo da padadaj Boze da prestane ..
Najbolje enk odgode citavo prvenstvo,za neka bolja vremenajasko_juve je napisao/la:poredis Rusiju i Ukrajinu s nama..daj ba sta ti je????????poredis njihove uslove na terenima i nase???ljudi imaju sve..od terena s plasticnom travom do zagrijavanja terena..nasa liga je na zadnjem mjestu gotov na svijetu tako da se i ne ocekuje od Saveza nista bolje..
Ako veceras bude pala kisa i ovdje ce sutra snijeg osvanuti!Adnel je napisao/la:Da vidis u Mostaru vamo Uragan ŠAĆIRA PUSE kakvi ce eurogolova sutra biti ako vako vjetar bude puhao
Ma sve su to indijanci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.