BegAx je napisao/la:Halilović, a na pitanje što bi mu bilo draže, diplomatski je odgovorio:
- Ne smijem vam dati informaciju toga tipa.
Pitam se zasto? Zasto suti?
Mislim ako se odluci za Hrvatsku boze moj onda ce ljudi u BiH ionako biti malo ljuti, mozda blizi prijatelji i familija biti razocarani. Ok. Ali to bi se ionako desilo. Dakle tu nema nikakve potrebe, da ne smije davati izjavu sta bi mu bilo draze. U tom slucaju, ako ce se odluciti za Hrvatsku samo sebi steti sa ovim izjavama, jer ce ljudi kasnije govoriti kako se dvoumio za BiH i Hrvatsku iako je bio hrvatski reprezentativac.
Kratko receno: Ako zeli igrati radije za Hrvatsku, a vec je reprezentativac te zemlje, nema uopste razlog da suti. Nema negativnih posljedica ako sada kaze da ne zeli igrati za nas, ne zivi u BiH, nece biti izlozen nikakvom pritisku, dakle dali ce to sada reci ili kasnije to je svejedno. Na drugu stranu ako zeli igrati za nas tu moze imati problema posebno zbog okoline etc., tu ima smisla da jos suti.
Uz to dolazi da je na onom TV isjecku pricao kako je zelio igrati za BiH, ali da je dobio poziv za hrvatsku mladu repku. To jest Hrvatska je bila brza. I tu zavrsava pricu. To jest kratko: Htio sam za BiH, ali poziv nije dosao od njih. Ok onda jos kaze kako mu je njegov Bosanac Alispahic najbolji drug u Dinamu. Citam ovdje kako mali dolazi za BiH i da zemlju poznaje pravo, a ne samo iz TV.
Dakle kada se malo bolje razmisli...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.