ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Raul_64
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Raul_64 » 08 maj 2011, 19:59

Arsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak
Što je lopta prešla na Nadalovu stranu a ne Noletovu :roll:

Novak je zaslužio prvi set..
e sad Rafa ima domaci zadatak.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 maj 2011, 20:00

Tooo Nole majstore.Nakon pocetnih 4-0 kontam uzet ce lagano ovaj set i onda priprema za slijedeci kad ono 5-5.Mislio sam da ce zalit za onim poenom na 5-3 i 30:0 kad je imao i kad na mrezi puca u Nadala ali je ostao pribran. ;) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 08 maj 2011, 20:02

Koji poen Rafe za 3 break lopte u prvom gemu drugog seta...Pa jel moguce da ono neko moze izvesti,jaoooo jaooooo
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 maj 2011, 20:02

Nek sam i ovo vidio :lol: :lol:

U stilu Santoroa...
Nema ovo ide u treci set kako god..

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 08 maj 2011, 20:17

MaGiCa je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak...2x na nadalovu servu udara loptica od vrh mreze i pada manje od pola metra na nadalovo polje... :evil:
A to sto Nadal pusherajom igra sat vremena i sto je podredjen u relijima kao Jenna Jameson u svojim filmovima, to nikom nista? :lol:
hahaha Nadal kada se naljutio dobio je 3 gejma zaredom a pri tome Novak osvojio 3 poena i to sve na svoj servis... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 maj 2011, 20:26

Arsenalisation je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:Koji je cigan ovaj Novak...2x na nadalovu servu udara loptica od vrh mreze i pada manje od pola metra na nadalovo polje... :evil:
A to sto Nadal pusherajom igra sat vremena i sto je podredjen u relijima kao Jenna Jameson u svojim filmovima, to nikom nista? :lol:
hahaha Nadal kada se naljutio dobio je 3 gejma zaredom a pri tome Novak osvojio 3 poena i to sve na svoj servis... :mrgreen:
Nema sta danas Nadal da iscupa iz dupeta tj. rukava. Procitao ga je Djokovic kao otvorenu knjigu. Valjda vidis da u dugim baseline razmenama, RN nema sta da trazi. Djokovic sada moze samo sebe sam da dobije. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 maj 2011, 20:32

Kao što neko napisa, mislio sam da će 1. set završiti mnogo ubjedljivije u Novakovu korist (imao je 2 break-a prednosti i bukvalno dopustio Nadalu da se vrati). Nadal k'o da igra protiv Federera (gađa Noletov backhand :mrgreen: ), a ovaj to koristi. Jbt, u pojedinim trenucima se čini k'o da igraju na tvrdoj podlozi, jer ovdje nema ni "d" od "dominacije" kralja šljake. No, mora se odati počast Rafi za vjerovatno najljepši poen dosadašnjeg dijela sezone (lob kroz noge), kojim je došao do 3 vezane break lopte.

Vidi se koliko je Nole napredov'o. Nema tu više onih grešaka iz prethodnih godina i "padanja" kod dugih razmjena udaraca. Sada je Rafa taj koji pada, a Nole diktira tempo (tako je bilo i na hardu, da budemo iskreni). Također, ono što me iznenadilo je svega 2 ili 3 pokušaja drop shota. :o Znam koliko taj udarac voli Nole, al' danas to ne radi (i ono što je radio je završilo u mreži).

Btw, ne treba zaboraviti publiku kod osvojenog 1. seta Noleta, kada ga je propisno izviždala zbog sretno dobijenog poena. Gospoda Glembajevi, mora se priznati. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 08 maj 2011, 20:34

Novak ako večeras ne pobijedi, neće nikad Rafu dobiti na zemlji.

Publika, kao i uvijek u madridu, ništa novo.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 08 maj 2011, 20:39

Monolog je napisao/la:Kao što neko napisa, mislio sam da će 1. set završiti mnogo ubjedljivije u Novakovu korist (imao je 2 break-a prednosti i bukvalno dopustio Nadalu da se vrati). Nadal k'o da igra protiv Federera (gađa Noletov backhand :mrgreen: ), a ovaj to koristi. Jbt, u pojedinim trenucima se čini k'o da igraju na tvrdoj podlozi, jer ovdje nema ni "d" od "dominacije" kralja šljake. No, mora se odati počast Rafi za vjerovatno najljepši poen dosadašnjeg dijela sezone (lob kroz noge), kojim je došao do 3 vezane break lopte.

Vidi se koliko je Nole napredov'o. Nema tu više onih grešaka iz prethodnih godina i "padanja" kod dugih razmjena udaraca. Sada je Rafa taj koji pada, a Nole diktira tempo (tako je bilo i na hardu, da budemo iskreni). Također, ono što me iznenadilo je svega 2 ili 3 pokušaja drop shota. :o Znam koliko taj udarac voli Nole, al' danas to ne radi (i ono što je radio je završilo u mreži).

Btw, ne treba zaboraviti publiku kod osvojenog 1. seta Noleta, kada ga je propisno izviždala zbog sretno dobijenog poena. Gospoda Glembajevi, mora se priznati. :mrgreen:
i jest ova sljaka u Madridu ko da su je valjkom utabali, nevjerovatno brzza--- :o
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 08 maj 2011, 21:04

Nevjerovatno je ovo sto radi Djokovic ove sezone...jednostavno fantasticno ! Trenutno daleko ispred svih.Kapa dole majstore !

Ovako pobijediti Nadala i to u po Madrida je fenomenalan uspjeh. Brao Nole...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 08 maj 2011, 21:05

Velika i zaslužena pobjeda Novaka u Madridu.

Večeras je odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri, retern fenomenalan, igra sa osnoavne linije fantastična, greške svedene na minimum i pobjeda nije mogla izostati.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 maj 2011, 21:05

Svaka mu čast.
Nepobediv što bi reko kolega Višković.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 maj 2011, 21:06

Interista di cuore je napisao/la:Nevjerovatno je ovo sto radi Djokovic ove sezone...jednostavno fantasticno ! Trenutno daleko ispred svih.Kapa dole majstore !

Ovako pobijediti Nadala i to u po Madrida je fenomenalan uspjeh. Brao Nole...
ovo nije razvaljivanja za ovo jos nije izmisljena rijec i to na zemlji gdje bi jel nadal trebao biti najbolji :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 08 maj 2011, 21:08

Svaka cast majstore,vjerujem da do kraja godine moze na prvo mjesto pogotovo nakon ovog turnira. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 maj 2011, 21:09

Nole sasvim zasluženo ! Čestitke na još jednoj tituli ! Rogera i Rafu dobiti 3 puta uzastopno, velika je to stvar !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

jeremija

Post Postao/la jeremija » 08 maj 2011, 21:09

Legendo naša ,svaka ti čast!I Nadal večeras dobar,ali nedovoljno dobar za Đokovića! 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 08 maj 2011, 21:12

Rafi definitivno ne leži ovaj turnir i ovdje je najranjiviji kada je zemlja u pitanju, naravno uz Hamburg dok je bio u masters seriji.
Prošle godine se izvukao protiv Almagra, pretpošle protiv Novaka u polufinalu ali ga je Fed dobio u finalu.

Rim je već danas startao.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 maj 2011, 21:12

[youtube][/youtube]

73-60 na sljaci u poenima sa Nadalom.

slika

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 maj 2011, 21:13

Virtu4L je napisao/la:Što se tiče današnjeg meča, teško je bilo šta prognozirati. Bellucci i Federer su jučer pokazali da su ova dvojica itekako ranjivi, ali nisu mogli izdržati tempo koji su sami nametnuli. Po meni je Novak favorit, ma koliko kladionice i brojevi govorili u Nadalovu korist. Nadal se toliko muči sa servisom da je to nevjerovatno, a Novak iz meča u meč najbolje servira kada mu je to najpotrebnije, tj. maestralan treći set u posljednja dva meča. Protiv Ferrera i Belluccija je izgubio samo tri poena na prvi servis u odlučujućim setovima....
Rano jutros napisano na drugom forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 08 maj 2011, 21:14

SKIDAM TI KAPU MAJSTORE!!! Pa kako je odigrao ovaj mec, to je fantasticno! U dugim razmjenama udaraca gotovo uvijek dobivao poene, za svaku pohvalu! Da se nije malo opustuo kod 4-0, 1. set bi davno zavrsio, al bolje je ovako. Publiku u Madridu je utisao svojom sjajnom igrom nad "kraljem sljake".. Ako ovako nastavi, osvaja sva 4 GS-a, mada mu je trava, ja mislim najlosija podloga. SVE NAJBOLJE, SPUSTI TOG NADALA!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], blap, Bordo10, CAGarfia, darker10, haklamas, Hrasno15, Proximic, ronaldo99, VolimBiH96 i 70 gostiju.