Kako su ono napisali paroluChinaglia je napisao/la:jest' dobro kad ste ne pismeni
pa im nasi napisali "idi te u PM"
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Kako su ono napisali paroluChinaglia je napisao/la:jest' dobro kad ste ne pismeni
rammstein je napisao/la:Kako su ono napisali paroluChinaglia je napisao/la:jest' dobro kad ste ne pismeni![]()
pa im nasi napisali "idi te u PM"![]()
Nema, ali eto, ovo neće imati ni jedan bh klubrammstein je napisao/la:kakve veze to ima s tim sto ste nepismeni?gio10 je napisao/la:
habib je napisao/la:
sastali se pitar i fukara
nema smrdljivije kombinacije hahahahhahaha
tu smo mihabib je napisao/la:otisla djecica da spavaju hahahahhaha
sastali se pitar i fukara
nema smrdljivije kombinacije hahahahhahaha
OSIM NAŠrammstein je napisao/la:Kao sto ni jedan klub na svijetu nece igrati u Europa Leauge![]()
OSIM VAS!
ni smogio10 je napisao/la:Mi ćemo vas svakako ismijavati na terenu i na tribinama. No, nije da niste navikli
maa svakako ste smijesan klub ... nivo prve lige Centar u najmanju ruku, a ne Evropske utakmice gdje se drzava predstavlja, a ovim se saljee jasna slika...gio10 je napisao/la:Jedna greška, koja je apsolutno nebitna. Ja da sam navijač Sarajeva ili ne daj Bože Slobode, sa velikim respektom bih ulazio u priču o Želji, možda bih i ustao kada bi se to ime spomenulo.
Ali, što to vama pričati, tražite i najmanju grešku da see smijete najvećem bh klubu
hahahahapinoglavi je napisao/la:ni smogio10 je napisao/la:Mi ćemo vas svakako ismijavati na terenu i na tribinama. No, nije da niste navikli
I u bolnicama su poceli pripreme za 8. kolo, poseban plan priprema ima ortopedija.gio10 je napisao/la:Mi bar imamo priliku da pogriješimo u tom imenu, a vi to nikad nećete imati, osim naravno, ovdje na forumu![]()
8. kolo![]()
??????Head je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na
misli na predsjednika malih plavihTuzlak04 je napisao/la:??????Head je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na
niti je Sljivak niti je predsjednik, hajmo dalje...aS_Roma je napisao/la:misli na predsjednika malih plavihTuzlak04 je napisao/la:??????Head je napisao/la:Mene Sljivak podsjeca na
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.