FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mustafa10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mustafa10 » 05 feb 2017, 20:37

Brdo1919 je napisao/la:Cim se stvore zakonski uslovi, FK Sloboda privatizovati ako hoce ko, stadion Tusanj prodati na tenderu, potrositi pare od stadiona i zemljista na toplifikaciju grada i barem cemo cist zrak disati :) Ovo je smijesno ovako
Konačno neki realan i normalan komentar da se složim, prvo bi se mogle pare gradjana preusmjerit na nešto korisnije a drugo nema nigdje jak klub da ga vodi gradska vlast pa nismo više u komunizmu jbt :D :crazy:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 feb 2017, 20:46

Costacurta jelde dobro je tako ulozit pare. Pa jednom Karicu koji igra za 1000 u celiku dat 40000 samo na ruke, ili kosticu koji igra za 2500 u Borcu dati 50000 na ruke! Zato i jesmo postali retardirani kao sto pinoglavi kaze! I kasnije sve bude pozajmica klubu :opaopa: deri Azmire boli te qurac
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 feb 2017, 20:47

Ja to govorim godinama.
Dzaba bacamo pare privatizovat Slobodu ako ko hoce,Tusanj dat na koncesiju i ako je istina da grad daje Slobodi 300 000 ustedio si godisnje 700 000 i te pare usmjeriti na sam grad i infrastrukturu,zaposljavanje...
JU Tusanj kao takva je zlo i bure bez dna ko i Sloboda...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 feb 2017, 21:14

Jok, ne da faraon na pajdaša zuckera.

Nego gledam malo naš dug ukupni je 3,5 miliona...Sad ne znam jel se smanjuju šta one kamate, hoće li se šta to otpisati? Nisam pratio.
Glavnica duga je 2,7 miliona. Puno bi to značilo.

P.S. Sloboda Dita dug od 2,1 miliona, ja mislio veći.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2017, 21:16

wobly92 je napisao/la:Jok, ne da faraon na pajdaša zuckera.

Nego gledam malo naš dug ukupni je 3,5 miliona...Sad ne znam jel se smanjuju šta one kamate, hoće li se šta to otpisati? Nisam pratio.
Glavnica duga je 2,7 miliona. Puno bi to značilo.

P.S. Sloboda Dita dug od 2,1 miliona, ja mislio veći.
Otpisu se kamate i dio glavnice, sto kraci rok potpisivanja to se veci dio glavnice otpise. Kod nas ce biti 10 godina pa ce se manji dio glavnice otpisati ..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 feb 2017, 21:25

Neka ostane ta glavnica recimo, 2,7m, rata će biti onda oko 22k. Stvarno mizerno, pogotovo gledajući prošli reprogram. Da uzmu i na 6-7 godina, nek se odbije više glavnice, to je oko 30k.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 05 feb 2017, 22:22

intercontinental je napisao/la:Na ljeto kada Krpić ode dolazi nam veliko pojačanje u napadu sa ogromnim premijerligaškim iskustvom!!!
S.M.
Senad Mujic iz Svatovca :kafa:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 05 feb 2017, 22:36

Mirnes Selamović :mrgreen:

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 05 feb 2017, 23:08

fukaratz je napisao/la:Costacurta jelde dobro je tako ulozit pare. Pa jednom Karicu koji igra za 1000 u celiku dat 40000 samo na ruke, ili kosticu koji igra za 2500 u Borcu dati 50000 na ruke! Zato i jesmo postali retardirani kao sto pinoglavi kaze! I kasnije sve bude pozajmica klubu :opaopa: deri Azmire boli te qurac
Čuješ li se?!
Od prve Fedralne lige do nastupa u Evropa ligi, viceprvaka i finala kupa za dvije godine, još i keša dobili od UEFE. Ako to nije uspijeh onda da i ne spominjem deranje guzova Sarajlijama. Kolko košta to zadovoljstvo?
Postali smo respektabilni subjekt kog su se svi bojali ali i poštovali.
Sad smo opet predmet šprdnje i ismijavanja.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 feb 2017, 23:11

costacurta08 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Costacurta jelde dobro je tako ulozit pare. Pa jednom Karicu koji igra za 1000 u celiku dat 40000 samo na ruke, ili kosticu koji igra za 2500 u Borcu dati 50000 na ruke! Zato i jesmo postali retardirani kao sto pinoglavi kaze! I kasnije sve bude pozajmica klubu :opaopa: deri Azmire boli te qurac
Čuješ li se?!
Od prve Fedralne lige do nastupa u Evropa ligi, viceprvaka i finala kupa za dvije godine, još i keša dobili od UEFE. Ako to nije uspijeh onda da i ne spominjem deranje guzova Sarajlijama. Kolko košta to zadovoljstvo?
Sto jest jest!
DRŽAVA TUZLA!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 feb 2017, 23:25

Čuješ li se?!
Smiju nam se ljudi takodjer sto smo trosili 130000 mjesecno samo na plate igracima koji ne mogu igrati nigdje drugo osim u ovom cumezu! Sto smo na ruke davali storine hiljada maraka invalidima koje Radnik razvali u jos jednom finalu kupa! Koje Drina otrese na po Tusnja! Koji pobjede raspalog Veleza u 98. minuti pa slave kao da su titulu uzeli..........mi smo s tim parama morali daleko vise, a što se tice Sarajlija ja vise volim uzet neki trofej nego derat guzove sarajlijama a da onda primamo u guzove od raspale Drine i nekog sela pored Banja Luke! Zrinjski s manje para dominirs ligom godinama jer imaju normalan klub nema potrebe dalje pricati.
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 feb 2017, 23:39

fukaratz je napisao/la:
Čuješ li se?!
Smiju nam se ljudi takodjer sto smo trosili 130000 mjesecno samo na plate igracima koji ne mogu igrati nigdje drugo osim u ovom cumezu! Sto smo na ruke davali storine hiljada maraka invalidima koje Radnik razvali u jos jednom finalu kupa! Koje Drina otrese na po Tusnja! Koji pobjede raspalog Veleza u 98. minuti pa slave kao da su titulu uzeli..........mi smo s tim parama morali daleko vise, a što se tice Sarajlija ja vise volim uzet neki trofej nego derat guzove sarajlijama a da onda primamo u guzove od raspale Drine i nekog sela pored Banja Luke! Zrinjski s manje para dominirs ligom godinama jer imaju normalan klub nema potrebe dalje pricati.
Da se i ja slozim sa tobom jednom....
Uspjeh jeste za dvije godine moramo se sloziti sa momkom ali za te pare jedan trofej je morao u Tuzlu. ..sve drugo je neuspjeh kada pogledas utroseni novac.
Da je uzeo trofej broj postova oko ulozenog novca bio bi 0...ovako sramota.
I da,slazem se sa tobom....normalan klub...reorganizacija kluba....poslovanja...finansiranja....omladinski pogon vratiti Slobodi a kvazi 1919 ugasiti....
To trubim mjesecima...
Svidja se meni ovo sto Vlado radi ova omladina dugogodisnji ugovori ali bez gore nabrojanog sve je to gurcevaca.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 05 feb 2017, 23:47

ja sam uvjeren da ovo sto radi Vlado mora biti dobro i da će doonijeti rezultat za god dvije..Moraju se posloziti jos stvari u klubu i imam utisak da ce to i pokusati.Treba nam malo i sreće,znanja i volje.A uskoro silom prilika će doći do usvajanja zakona o privatizaciji sportskih klubova i tada ce sigurno neko od glavnih likova u ovoj priči to i uraditi pa ko god bio bit ce dobro za klub i nas navijače.Do tada nam ostaje da se nerviramo,strepima i naravno nadamo boljem.
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 feb 2017, 23:48

Nismo osvojili jer je u pola sezone Husref napravio veresiju, ocajne pripreme izgleda bile i lose pripremljeni psihicki. Isto kao da je zelio da nas zaebe ..

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 05 feb 2017, 23:50

fukaratz je napisao/la:
Čuješ li se?!
I pored takvog placanja mi smo dug smanjili za njegove ere pa nek se smije ko hoce. I ja se slazem da je bolje da je doveo klub u red i rjesavao dugove. Ali svi smo trazili ekspresan povratak u PL, a onda je i njemu, kad je vidio da sa xxx hiljada moze gurati, zinula guzica da napravi klub sa titulom. I mislim da mu se i danas ponudi da rijesi dugove kluba a da ga se nakon toga moze otjerat ko cuku ne bi pristao. Cista logika i zdrav razum. To je isto kao da mu ja ili ti kazemo "de nam ba vrati kredite".
Znam ja da Tuzla nema para da ga isprati, ali nije ga se moralo lagati. I ovi isto prave gluposti ali po mom misljenju je i to po faraonovoj komandi. Cak me ne bi zacudilo da i zaganjamo titulu pred kakve izbore (ako se taj moze gdje kandidovati, a moze biti ministar kakav ili premijer). Uglavnom kod nas je sve politika (lopovluk) i nadam se da klub nece ispastati. Puno bolje je sto neko rece da izadju sa istinom a ne da obecaju pa slazu, kao sto je i bivsi uradio s onim najavljenim odlaskom. Ostalo mu se ne moze zamjerit.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 feb 2017, 00:01

Čuješ li se?!
Svaka čast :clap: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 feb 2017, 00:31

Skonto je i Azmir da treba dati vise para da se vratimo u vrh bh fudbala i izadjemo u Europu, samo sto je malo pretjerao, ali opet njegove pare...

Samo sada treba opet izboriti Europu da uhvatimo tu konstantu i da dobijemo jos novca u klub i tako udjemo u krug igranja Europe i koristenjem tih para da se opet izbori Europa, a iz tog kruga bi morali biti bas nadareni da ispadnemo.
Nad tobom sunce najljepše sja

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 06 feb 2017, 00:44

Da je Vlado bio umjesto Musemica bilo bi svega :kafa:
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 feb 2017, 06:23

Zna li neko od vas koliko je Ahmet dobio od Sarajeva uz to sto je dobio i stan? Pa Benko vam je imao 20 hiljada eura cini mi se mjesecno..ja kako znam vi ste po forumu prizivali Benku da Azmir zagrize I dovde ga. ..kontam a nas je posluso kao sto nas je slusao da Kostica vratimo a ne da ga pusti zelji...mtrebo je Azmir i tad ga pustiti u Zelju a znam da bi bili nezadovoljni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 06 feb 2017, 06:48

SaltCityAttack je napisao/la:Zna li neko od vas koliko je Ahmet dobio od Sarajeva uz to sto je dobio i stan? Pa Benko vam je imao 20 hiljada eura cini mi se mjesecno..ja kako znam vi ste po forumu prizivali Benku da Azmir zagrize I dovde ga. ..kontam a nas je posluso kao sto nas je slusao da Kostica vratimo a ne da ga pusti zelji...mtrebo je Azmir i tad ga pustiti u Zelju a znam da bi bili nezadovoljni
Nas ovdje slušao? :P ma ovdje je više bilo furanje za Benku, znali smo mi da se Azmir razbacuje, ali sad da njega dovede..
Ne znam za Ahmeta šta je na ruke dobio, pitaj nekog navijača Sarajeva..al ako ti može šta pomoći plata mu je ista, s tim da ima određene bonuse dodatne.

A do skoro smo svi govorili kako se "sa malo para i dobrom organizacijom ovdje lako uspjeh postigne"
:)
Zinulo dupe i nama i njemu da osvojimo nešto kad se pružila prilika, a da nije tako bilo, da se posvetilo dugovima više, bilo bi "što ne daje pare i ne dovodi igrače, bogataš a škrtica, hoćemo borbu za vrh", ono naše standardno, ne ugodi nam niko.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.