FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cestitam aktivni ste pravo. pogotovo na fejsu, nmg da udjem od spamera. Al neka shvatam treba i proslaviti -2 

HZ87
-
- Kontakt:
- storm_raider
- Kontakt:
[youtube][/youtube]revoX. je napisao/la:Cestitam aktivni ste pravo. pogotovo na fejsu, nmg da udjem od spamera. Al neka shvatam treba i proslaviti -2
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 06 okt 2012, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Rjesenje za ekipu? Sta je s ekipom ?braco je napisao/la:Igor Aničić i Travančić su rješenja za ovu ekipu.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
evo majstorije ZZ10
evo majstorije ZZ10

http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..
Sta je okrenuo ovu kameru,posra mi se u cejf!mumin je napisao/la:
evo majstorije ZZ10
Paranoja je napisao/la:Rjesenje za ekipu? Sta je s ekipom ?braco je napisao/la:Igor Aničić i Travančić su rješenja za ovu ekipu.
Rješenja za igru,a i za ekipu.Ovaj Travančić ima ogroman potencijal i ako ga Amar dovede kod nas,vjerovatno će ga početi forsirati,a to Bekriji ne odgovora.Bekrić realno ni nema neku konkurenciju u Želji i zato igra preko qrca,a kad bi Travančić došao vidio bi da ne može igrati kao što je danas.A Aničić je realno 10 puta bolji napadač od Adila,prvo se dokazao u jednoj slaboj ekipi poput Leotara gdje nema dobre suigrače,a evo sad se dokazuje u jednoj snažnoj ekipi poput Zrinjskog.Zamisli da ima pored sebe Zebu koji bi mu pružao strašne lopte,a Adilu ne bi pomogao Xavi jer ima katastrofalnu završnicu.
Ja mislim da je stasijevcima sa Koseva teze pala nasa pobjeda nego njihov poraz danas,ma j....e mi ne smijemo nikoga pobjediti a da oni ne kazu da to nije zasluzeno,i poslije ove tekme na njihovoj temi komentari i strucna razmisljanja o nasoj utakmici i zavjeri tate Osima.Pa njihovim pojedincima bi i Dobrica Cosic pozavidio kadu su zavjere i teorije sami protiv svih i svi protiv njih.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo Dino, ma ne treba im vise uopste dozvoljavati da vode bilo kakve diskusije o nama. Treba pisati replike, treba uzvracati ne dvostruko, vec trostruko. MI SMO ZELJO, neka se svi ostali jebu i pate. DOSTA VISE prica o zavjeri, glavni komplex svima Zeljo. Nemaju plata da isplate igracima o hoce neke kupove i titule. Oni drugi ne mogu one u kupu proci kako treba, ili Borac pobijediti a nasli se takmiciti za Zeljom. Ovi danas iz Rudara ginu protiv nas kao da igraju protiv Barce, i onda sutra neki novinar napise Sarajevo najbolji tim u BIH.dino lj je napisao/la:Ja mislim da je stasijevcima sa Koseva teze pala nasa pobjeda nego njihov poraz danas,ma j....e mi ne smijemo nikoga pobjediti a da oni ne kazu da to nije zasluzeno,i poslije ove tekme na njihovoj temi komentari i strucna razmisljanja o nasoj utakmici i zavjeri tate Osima.Pa njihovim pojedincima bi i Dobrica Cosic pozavidio kadu su zavjere i teorije sami protiv svih i svi protiv njih.
- KB-TM87
- Kontakt:
Samo da podsjetim pitare da smo ga jedva zabili u 93. Min iz slobodnog udarca kojeg je ivica osim sredio.
kako ćemo ih odrat na koševu i onda im slijedi raspad kao i svake godine
kako ćemo ih odrat na koševu i onda im slijedi raspad kao i svake godine

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma njima je raspad nakon ove tekme. Dvije prave utkamice van Sarajeva i odmah dva poraza.
A fakat uđeš na njihovu temu i čitaš one komentare, svaki put kad ne pobjede odmah je sudija kriv.
Ove dvije pobjede su me podsjetile na prošlosezonske protiv Olimpica na lavoru i Zvijezde u Dolini pa je onda krenula renesansa u našoj ekipi.
Sjetit ćete se kako smo kući jedva dobili Zvijezdu, Ramić ga zabio iz kornera, udbaši bi rekli i to je bilo uz pomoć sudija.

A fakat uđeš na njihovu temu i čitaš one komentare, svaki put kad ne pobjede odmah je sudija kriv.

Ove dvije pobjede su me podsjetile na prošlosezonske protiv Olimpica na lavoru i Zvijezde u Dolini pa je onda krenula renesansa u našoj ekipi.
Sjetit ćete se kako smo kući jedva dobili Zvijezdu, Ramić ga zabio iz kornera, udbaši bi rekli i to je bilo uz pomoć sudija.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
e ovako bez zavjera i svega toga da kazem da se ova liga ide u jednom smjeru i d aje glupostz igrat bilo kome drugo jer sam danas iz ove dvije utakmice vidio ko mora osvojiti ligu jer iz nekoliko situacija sam vidio ja sam inace kovao u zvijezde ivicu osima al sam danas skontao da je to jedan obicni lopov jer danas onakvog sudiju poslati kad ti skrse igraca 2 da ti noge polome sudija stoji dva metra od njega nista znaci onde se nemoze reci da sudija nije vidio da je bio penal onde se samo moze reci da nije htio (smio) svirati penal radi babe osima i jos mnogo nekih situacija,i onda dodje utakmica zelje ovo prvo sto sam iznio ajde drzao sam to po strani ali kad sam vidio da pomocni sudija svira opsajd igracu rudara kad se okrenuo sam prema golmanu a molim te eejj igrac rudara dodaje napadacu loptu napadac je okrenut ledjima golu zelje a na njegovim ledjiam je bogicevic covjek se okrece i samo da zabije go svira opsajd pa covjece najveci apsurd ikad onda tacno nepostojeci faul je bio kod gola i jos nesto zeba je dovoljo dobar igrac da dadne iz 10 slobodnih uderaca jedan go od tih 10 slobodnih uderaca mozda za 2 je bio faul...i jos nesto ako vi navijaci zelje to zovete klubom uredu je ja ne zelim d amoje sarajevo na takv nacin dobija utakmice jer mene je otac odhranio i rekao smao postenje a ovo vase hehee...i jos nesto posto ste se digli pogledajte tabelu ko je na vrhu a to sto kazes druze dobit cemo va s na kosevu pa brate vi neznate kad ste nas zadnji put dobili na grbavici a da ne pricam o kosevu jer su to koliko toliko regularne utakmice
Samo Sarajevo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ima problema sa skočnim zglobom, traje to već neki period, protiv Čelika se nakon onog nesviranog penala stanje samo pogoršalo.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:sto vernes ne igra?
Željezničar ale!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la:e ovako bez zavjera i svega toga da kazem da se ova liga ide u jednom smjeru i d aje glupostz igrat bilo kome drugo jer sam danas iz ove dvije utakmice vidio ko mora osvojiti ligu jer iz nekoliko situacija sam vidio ja sam inace kovao u zvijezde ivicu osima al sam danas skontao da je to jedan obicni lopov jer danas onakvog sudiju poslati kad ti skrse igraca 2 da ti noge polome sudija stoji dva metra od njega nista znaci onde se nemoze reci da sudija nije vidio da je bio penal onde se samo moze reci da nije htio (smio) svirati penal radi babe osima i jos mnogo nekih situacija,i onda dodje utakmica zelje ovo prvo sto sam iznio ajde drzao sam to po strani ali kad sam vidio da pomocni sudija svira opsajd igracu rudara kad se okrenuo sam prema golmanu a molim te eejj igrac rudara dodaje napadacu loptu napadac je okrenut ledjima golu zelje a na njegovim ledjiam je bogicevic covjek se okrece i samo da zabije go svira opsajd pa covjece najveci apsurd ikad onda tacno nepostojeci faul je bio kod gola i jos nesto zeba je dovoljo dobar igrac da dadne iz 10 slobodnih uderaca jedan go od tih 10 slobodnih uderaca mozda za 2 je bio faul...i jos nesto ako vi navijaci zelje to zovete klubom uredu je ja ne zelim d amoje sarajevo na takv nacin dobija utakmice jer mene je otac odhranio i rekao smao postenje a ovo vase hehee...i jos nesto posto ste se digli pogledajte tabelu ko je na vrhu a to sto kazes druze dobit cemo va s na kosevu pa brate vi neznate kad ste nas zadnji put dobili na grbavici a da ne pricam o kosevu jer su to koliko toliko regularne utakmice
ne zelim da kazem da je on realan jer naginje vodu na nas mlin, ali zasto vi ostali navijaci jednom za probleme ne okrivite sebe, a ne sudije, komitet itd itd?HannahMontana je napisao/la:Ma jojj ba! Kakve crne sudije kakve picke materine, nasi napadaci fulaju ono sto je teze promasiti, mozes qrcu sad svirati, imao si priliku ustvari vise njih nisi zabio, mi primili gol sa "40 metara", ovo je isto kao zelji kad je varupa zabio haman sa centra pa Amar na kraju govori dobro se sjecam "ovako mi dobro igramo pa primimo neki go sa (ironicno) 40-50 metara", e jedina razlika je sto mi danas nismo dobro igrali! Smijesno izgubiti od ekipe koju vodi trener koji dodje u maturskom odijelu na utakmicu igraci mesari i padavicari kakvih nema u ligi! Boze moj, samo da nam kola ne krenu niz brdo, raspored nam je malo reci u qrcu od 5 najjacih ekipa lige mi gostovanja kod njih 4 radimo nakon smaka svijeta, probat sad dici formu u pauzi odigrat ove 3 jake probat uzet maximalno bodova i cao! Kakve sudije i picke materine...Zali Boze onih hiljadu ljudi sto su bili tamo pa prozivljavali ponovo Zetu!
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Gdje ti pročita da trener spočitava. Ja baš pročitao da Amar kaže kako mu je drago da se trener Rudara ne žali na suđenje.Rios je napisao/la:Nisam gledao utakmicu zbog obaveza,ali sam se ukljucio bas kad je trebalo-da vidim MAJSTORIJU MAJSTORA!!!
O utakmici necu,nisam gledao jos jednom kazem..Evo slusam i Osima i trenera Rudara,slazu se da je Zeljo zasluzio pobjedu..Medjutim trener spocitava faul iz kojeg je Zeba zabio..Vjerujem da ce sad opet i ovdje krenuti salva optuzbi koje slusamo vec dugo..Zato nauruzajte se strpljenjm sljedecih par sati
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uči Adiloviću, uči!
Uči Adiloviću, uči!

Željezničar ale!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
"Navijaci su nas dvanaesti igrac", kazu mnogi u najavama utakmica... da to nije samo otrcana fraza dokaz je upravo n as primjer... ova ekipa nije ista sa i bez navijaca na Grbavici... fali onaj vjetar u ledja sa tribina u trenutku kad ekipi ne ide... danas samo se spasili zahvaljujuci ganijalnosti Zebe... protiv Radnika nismo uspjeli... dakle ubuduce mi navijaci, simpatizeri pamet u glavu i da nam se ovo vise nikad ne dogodi, jer misljenja sam da smo bili tu da poguramo protiv Radnika da bi uzeli sa 2 i vise razlike, kao i danas... dakle, nacionalizam van s tribina, jer to nije nikad bila niti ce biti nasa furka... u nasu korist je isao rezultat iz Travnika i prava bi steta bila da smo i danas kiksali kuci... sad smo na minus dva i sa dobrim sansama da preuzmemo vrh do polusezone... ako ne to onda vjerovatno u prva cetiri kola proljetnog dijela sezone...
pauza povodom igara reprezentacije ce nam dobro doci, ja se nadam povratku Smajica, kao i nekom alternativnom rjesenju za Jamaka... covjek vrsi destrukciju protivnikovih napada, ali i nasih sa svojim pogresnim dodavanjima u kljucnim trenucima... Brine me i Bekric... bio je skroz slabu u realizaciji... cekao je vise negoo sto obicno radi da uputi udarac... a i u par situacija ga nije islo... dotakao bih se i Ramica... momak jeste potencijal i sad je njegovo hocel se trudit ili ne, ali mislim da on nije za ove situacije kao danas kada trebamo gol... mislim da bi valjalo da Amar dovede kakvog iskusnog napadaca, nesto poput Alena Mesanovica i da on ulazi u igra 15 minuta pred kraj kada trebamo gol za pobjedu... mladima dati sansu u nekim povoljnijim situacijama kada vodimo 3 razlike...
vidim vecina prizeljkuje Anicica i Travancica... Anicica nisam nesto extra gledao i zapazio, ali Travancic ce za par godina ukoliko bude pametan postati pravi igrac... ima predispozicije da napravi lijepu karijeru i trebao bi Amar malo popricat s njim o angazmanu...
pauza povodom igara reprezentacije ce nam dobro doci, ja se nadam povratku Smajica, kao i nekom alternativnom rjesenju za Jamaka... covjek vrsi destrukciju protivnikovih napada, ali i nasih sa svojim pogresnim dodavanjima u kljucnim trenucima... Brine me i Bekric... bio je skroz slabu u realizaciji... cekao je vise negoo sto obicno radi da uputi udarac... a i u par situacija ga nije islo... dotakao bih se i Ramica... momak jeste potencijal i sad je njegovo hocel se trudit ili ne, ali mislim da on nije za ove situacije kao danas kada trebamo gol... mislim da bi valjalo da Amar dovede kakvog iskusnog napadaca, nesto poput Alena Mesanovica i da on ulazi u igra 15 minuta pred kraj kada trebamo gol za pobjedu... mladima dati sansu u nekim povoljnijim situacijama kada vodimo 3 razlike...
vidim vecina prizeljkuje Anicica i Travancica... Anicica nisam nesto extra gledao i zapazio, ali Travancic ce za par godina ukoliko bude pametan postati pravi igrac... ima predispozicije da napravi lijepu karijeru i trebao bi Amar malo popricat s njim o angazmanu...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trener Stojnic je jedan veliki Gospodin sto je dokazao i ovaj put .. Uz Husrefa i Amara ponajbolji ako ne i najbolji trener u BIH ! Mislim da je Borac napravio veliku gresku kad ga je pustio jer covjek cini cuda s Rudar Prijedorom! Vjerujte da nece biti iznenadzenja ako Jaka vrlo jaka, mogu slobodno reci i neugodna ekipa Rudar Prijedor ove sezone zauzme jedno od mjesta koje vode u evropu !
- KB-TM87
- Kontakt:
ko što kaže neko na org-u, adilović umislio da je ahil pa probava petom 

Željezničar - kult glavnog grada
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Firebase, Hrasno15, perodeformero i 35 gostiju.