Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Wolverine
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Wolverine » 21 okt 2010, 14:51

Frutek je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
AjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
Naravno da nece, jer postoje tu dominantnije ekipe sa kojim se slabasni Real ne moze nositi!
Inter, Barca, Bayern, Chelsea
jel ovo igra izbacite uljeza? ako jeste, onda nije tesko.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 okt 2010, 15:26

Sta ste ovo vi orgijali sinoc,15 strana ste ispisali jbt. :lol:
Sta jedno zensko uradi(a nije Lana :mrgreen: ). :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 21 okt 2010, 15:40

Ja mislim da sam ja na vrijeme sinoc izletio odavde :lol:

vidim pisalo se sve i svasta, neka neka, samo da nije dosadno i monotono :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2010, 15:43

Sinoć je utakmica i film poslije nje me zeznuli da budem u to vrijeme ovdje, al izgleda da je bolje... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 15:44

pa djeste raja imal koga od sinocnje ekipe(naravno sa ovim muskarcima-zenama ne pricam :P )... :P
vidim ajlu ste otjerali svaka cast.. :o
ovom muskarcu sa zenskog profila asli dosadilo pisati.. ;)
:lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 16:07

Joj sada sam se napio one Torabijeve vode po prvi put,vjerujte odmah sam osjetio da mi trni stomak :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 okt 2010, 16:50

Megamon je napisao/la:Joj sada sam se napio one Torabijeve vode po prvi put,vjerujte odmah sam osjetio da mi trni stomak :?
I meni tako ujutro podočnjaic do zemlje, usta suha, glava boli a kad se napijem vode :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 16:54

Gdje nam je Ajla,usutila se :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2010, 16:57

Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 okt 2010, 17:03

Cartman je napisao/la:Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.
Ma mi kasnimo za svijetom 50 godina
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 okt 2010, 17:03

Cartman je napisao/la:Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.
Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis scene :| ispostavilo se da se zena bavi tom nekom crnom magijom kako se to vec zove

U mojoj mahali ima djete rodilo se ko slijepo i bio kod ovoga i vratio se i dodje u granap i pokaza koju ce cokoladu :?

Znaci nije ubleha tek takva,normalno da nemoze pomoci dnevno 20 milja dusa ali nekome ce pomoci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 okt 2010, 17:06

miky_hz je napisao/la:
Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis scene :|

U mojoj mahali ima djete rodilo se ko slijepo i bio kod ovoga i vratio se i dodje u granap i pokaza koju ce cokoladu :?

Znaci nije ubleha tek takva,normalno da nemoze pomoci dnevno 20 milja dusa ali nekome ce pomoci
Pa nije sakat :twisted: :twisted: :twisted:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 okt 2010, 17:07

Frutek je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis scene :|

Nisi me razumio,kako ce on ko slijep pokazati sta hoce i kako ce vidjeti gdje je cokolada :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 okt 2010, 17:13

Ma sve je to uredu i takve stvari su moguce..al sa vjerskog aspekta se postavlja pitanje na koji nacin to radi,ili je stvarno od Allaha odabran i ima taj dar..ili je u dosluhu sa dzinima i sejtanima sto je takodjer moguce,pa otuda mu i sve te moci ...ako je ovo drugo..e onda nevalja ;)

Al da ne pricam..svako svoje ima...jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 17:13

harry_90 je napisao/la:Gdje nam je Ajla,usutila se :lol:
ee pozz svima ma tu sam ja neg tko je zaptavo ta neka druga ajla taj lazni profil.. ;) ;)
al et nije ni bitno.. :mrgreen: :mrgreen:
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 21 okt 2010, 17:14

miky_hz je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:

Nisi me razumio,kako ce on ko slijep pokazati sta hoce i kako ce vidjeti gdje je cokolada :?
Ja se samo zajebavam :lol: :lol: :lol:

Evo malo crnog humora padoh sa stolice

Link 1 koji treba pauzirati na 28 sekundi:

Link 2

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 17:16

Ajla-CR7 je napisao/la:
ee pozz svima ma tu sam ja neg tko je zaptavo ta neka druga ajla taj lazni profil.. ;) ;)
Lijep ti nik Ajlice a i ime mi se tvoje svidja :oops:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 17:18

Ajla-CR7 je napisao/la:
Nek si ti nama dosla,sad ce raje na CHAT :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ajla-CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ajla-CR7 » 21 okt 2010, 17:20

harry_90 je napisao/la:
Ajla-CR7 je napisao/la:
Nek si ti nama dosla,sad ce raje na CHAT :lol:
hahha znaci ja privlacim raju.... :D :D ...pa dobro ok onda ce mo se malo zezat i danas........... :lol: :lol: :mrgreen:
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 17:21

Ajla daj mi msn,samo nemoj reci da ti ide [email protected] :roll:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.