Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
daoce bogdm docKlare je napisao/la:Muller, gdje će se sa 20 godina ženiti,ali Brena nije nadmašio. Breno duže vrijeme oženjen i ima djecu a tek mu 21.
Mislim da će Bayern ipak dovesti Coentraoa, puno su zagrizli za njega di bi im iskliznuo iz ruku, a znamo kad Bayern nekoga stvarno čvrsto odluči dovesti, onda u tome i uspiju.
Handanović na listi želja, i stvarno bi bio jedno veliko pojačanje, jer ima veliku sigurnost, a i odbranu čini boljom.
Muller se ozenio sa 15 godina. On je definitivno najzesci.Klare je napisao/la:Muller, gdje će se sa 20 godina ženiti,ali Brena nije nadmašio. Breno duže vrijeme oženjen i ima djecu a tek mu 21.
Mislim da će Bayern ipak dovesti Coentraoa, puno su zagrizli za njega di bi im iskliznuo iz ruku, a znamo kad Bayern nekoga stvarno čvrsto odluči dovesti, onda u tome i uspiju.
Handanović na listi želja, i stvarno bi bio jedno veliko pojačanje, jer ima veliku sigurnost, a i odbranu čini boljom.
Ma to su care sve spekulacije. I dalje tvrdim da ce Bayern kupiti "samo" Njemackog golmana. Ali tek na godinu.Devil je napisao/la:Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
Butt,Sweini,Muller,Kroos,Klose,Gomez,Budstuber,Lahm.geronimo je napisao/la:Ma to su care sve spekulacije. I dalje tvrdim da ce Bayern kupiti "samo" Njemackog golmana. Ali tek na godinu.Devil je napisao/la:Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
Bayern je ekipa koja ima najvise reprezentativaca u redovima svih cetvrtfinalista SP.
Cak 10, samo Nijemaca ima 7, plus MvB, Micho i King.
Slijedi Barca sa 9 igraca.
Tacno, i ja sam brojao.FRANK RIBERY je napisao/la:Butt,Sweini,Muller,Kroos,Klose,Gomez,Budstuber,Lahm.geronimo je napisao/la:Ma to su care sve spekulacije. I dalje tvrdim da ce Bayern kupiti "samo" Njemackog golmana. Ali tek na godinu.Devil je napisao/la:Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
Bayern je ekipa koja ima najvise reprezentativaca u redovima svih cetvrtfinalista SP.
Cak 10, samo Nijemaca ima 7, plus MvB, Micho i King.
Slijedi Barca sa 9 igraca.
ja sam ih izbrojao osam.
FC Barcelona (9 Spieler im Viertelfinale)
Dani Alves (Brasilien), Lionel Messi (Argentinien), Victor Valdes, Gerrard Pique, Carles Puyol, Andres Iniesta, Xavi, Sergi Busquets, Pedro
Isti slučaj je i sa Caseresom koji je Barcin igrač, ali je na posudbi u Juventusu.FRANK RIBERY je napisao/la:Stim da je Kroos Bayernov igrač na posudbi.
ahhahaahahha dobarmajestic24 je napisao/la:Ako dovedete Coentra,dobiti cete i novog sponzora-COCA COLA![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.