Kad smo kod ljubavnih:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
sretan rođendan, da ti dragi Bog podari lijepi džennet 
(ko ne zna za fb fazon i onu malu nek šuti
)
a sad fkt, sretan ti rođendan, sve najbolje, da bog da najbolje pivo pio, samo zgodne ženske gu*io
i sretan bio
(ko ne zna za fb fazon i onu malu nek šuti
a sad fkt, sretan ti rođendan, sve najbolje, da bog da najbolje pivo pio, samo zgodne ženske gu*io
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Evolution87
- Kontakt:
Nek ti je sretan sve najboljeee 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sve najljepse
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
U nedjelju radim prvi posao u svom životu, valjda kane kakva fina para, mada znam da ću potrošiti sve 2 dana poslije

Ja te volim, volim Željo..
Postade čovjek penzioner i vi mu čestitate 
Hvala svima.
@Neutral
Nisam znao da sam ulaskom u 3. deceniju života postao penzioner.
@Neutral
Nisam znao da sam ulaskom u 3. deceniju života postao penzioner.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
POMOZITE NAROD PALESTINE SA SVOJOM DONACIJOM
DONIRATE 2.KM pozivajući telefonski broj : 090 291 001
DONIRATE 2.KM pozivajući telefonski broj : 090 291 001
e moj sonik, to je pomozi telekomu prije
idi u crveni polumjesec pa pomozi, oni ce prije dati, nego ovi 
ma uopšteno nema šanse da mi možemo pomoći. I da dođe do Palestine bilo kakva novčana pomoć zna se gdje će otićZahaKING je napisao/la:e moj sonik, to je pomozi telekomu prijeidi u crveni polumjesec pa pomozi, oni ce prije dati, nego ovi
Dok mama Amerika ne kaže dosta, ovdje nema mira
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
s ovim sam obario327 milijardi ćelija u jednom tijelu. Svaka ćelija ima DNK. Svaka DNK ima svoju nit dužine od 1.5 m. Kad pomnožiš ove brojeve, možeš povezati zemlju sa suncem, a ako pomnožiš s brojem stanovnika, možeš povezati cio svemir. E vala, ako iz svih ovih veza ne mogu naći povezanost s tobom, trebam se objesiti
nije ovo tačno xDZahaKING je napisao/la:
s ovim sam obario327 milijardi ćelija u jednom tijelu. Svaka ćelija ima DNK. Svaka DNK ima svoju nit dužine od 1.5 m. Kad pomnožiš ove brojeve, možeš povezati zemlju sa suncem, a ako pomnožiš s brojem stanovnika, možeš povezati cio svemir. E vala, ako iz svih ovih veza ne mogu naći povezanost s tobom, trebam se objesiti![]()
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
koga briga jarane, nismo biolozi
ženske koje se ne kontaju u ćelije i biologiju ovo popuše k'o išta

RIP IE, džabe što je 64 - bitni, ne mogu ga više trpjeti
Danas uradio update grafičke i nije mi se laptop mogao upaliti, uslijedilo je famozno formatiranje koje je zanimljivo
Danas uradio update grafičke i nije mi se laptop mogao upaliti, uslijedilo je famozno formatiranje koje je zanimljivo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Američki senat podržao Izrael i još im i šalju novčanu pomoć.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Re: Odg: Chat
Ma sami sebe ljudi podržaliUnofficialpage je napisao/la:Američki senat podržao Izrael i još im i šalju novčanu pomoć.![]()
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa u ovoj prici i Izraelci izgledaju kao pozitivci.
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je
Kad vec hoces rat makar imaj muda i igraj po muskim pravilima a nemoj se skrivati iza djece i zena.
Inace, @clutch sretan rodjendan
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je
Kad vec hoces rat makar imaj muda i igraj po muskim pravilima a nemoj se skrivati iza djece i zena.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jesu po AmerikancimaOtelo je napisao/la:Pa u ovoj prici i Izraelci izgledaju kao pozitivci.
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je![]()
Gaza je malo mjesto sa velikim brojem ljudi, nekako mi je previše slučajno da svaka raketa iz Gaze završi na nekon ne naseljenom mjestu u Izraelu, nemoj mo se iznenadit ako i u Hamasu ne bude Izraelaca na visokim funckijama.
@Clutch i od mene neka je sretan
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa logicno da su po Amerima jer njihovi najveci mediji (CNN, FOX, ABC, CBS I NBC) kontrolisu misljenje naroda.Unofficialpage je napisao/la:Jesu po AmerikancimaOtelo je napisao/la:Pa u ovoj prici i Izraelci izgledaju kao pozitivci.
Ne podrzavam nikog ali koristiti civile kao stit je![]()
Gaza je malo mjesto sa velikim brojem ljudi, nekako mi je previše slučajno da svaka raketa iz Gaze završi na nekon ne naseljenom mjestu u Izraelu, nemoj mo se iznenadit ako i u Hamasu ne bude Izraelaca na visokim funckijama.
@Cluch i od mene neka je sretan
Kako uvijek Hamas promasi to bi treba biti @zahu, on se razumije u rakete
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 11 gostiju.