No way!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ti stvarno mislis da ce Bayern prihvatiti tih pisljivih 50 miliona ? NO WAYJetSet_Hantraga je napisao/la:Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
Jeli to onaj argentinac, za kojeg se Neutral kleo majkom da će postati igračina?geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Jeste,i ja sam mislio da ce psotati igracina dok jos nije bio presao u Bayern,no kao da ga je progutao dolazak u veliki klub.Virtu4l je napisao/la:Jeli to onaj argentinac, za kojeg se Neutral kleo majkom da će postati igračina?geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Imao je visoko misljenje o njemu, eh sad da li se kleo, ne bih ti znao reci.Virtu4l je napisao/la:Jeli to onaj argentinac, za kojeg se Neutral kleo majkom da će postati igračina?geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
zasto ne?JetSet_Hantraga je napisao/la:Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
Ovi u Realu nikada nisu bili normalni. 50 mill za Sweinija. Pa sta oni zamisljaju da je on Scholes??JetSet_Hantraga je napisao/la:Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
Hahaha cuj scholes, pa taj ne vrijedi 5 milionamajestic24 je napisao/la:Ovi u Realu nikada nisu bili normalni. 50 mill za Sweinija. Pa sta oni zamisljaju da je on Scholes??JetSet_Hantraga je napisao/la:Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
U ovom slucaju ostaje prostor za najmanje 4 nova igraca. Van Gaal je rekao da zeli roster sa 24 igraca, a sa prodajom vec nabrojanih veliki prostor se otvara za nova imena.geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
secer je napisao/la:evo ti nesto za tog engleza...
sta bi ja dao da se to ostvariJetSet_Hantraga je napisao/la:Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
onaj nas, sejo salihovic...isakovich je napisao/la:kakav salihovic,kakav skols kakav ozil nisu oni ni do koljena svajniju,,ode li svajni iz bayerna citava koncepcija igra bayerna pada u vodu,,nedaj Boze da se to desi on je kralj svoje pozicije,,,
VOLIM BAYERN
majestic24 je napisao/la:secer je napisao/la:evo ti nesto za tog engleza...
Ma bravo,fantastico...sjajan si nema sta. E moj seceru,koji si ti hudnjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.