Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
možda će kod nas na mašinstvo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman opet odmara 7 dana zbog kapitena.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
šta ima
Pa gdje si ti,jesi ziv?Greivis je napisao/la:Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
- reds_forever
- Kontakt:
Pravi se nasao da kaze :pGreivis je napisao/la:Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- JackTheStripper
- Kontakt:
nedim93 je napisao/la:Jest druže, to sam htio sad da spomenem. Kod nas je to iz principa izgleda.Papastathopoulos je napisao/la:Je li danas dan zalosti ?
Evo npr na ss.ba kad je bio 11 jula dan žalosti nisu objavljivali vijesti jer tobože zbog dana žalosti, a danas objavljuju, a isto je dan žalosti.
Valjda one žrtve u Srebrenici imaju veću vrijednost
Vrlo hinjav pokusaj unosenja razdora medu Bosnjake.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nek si nam rekao.JackTheStripper je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Jest druže, to sam htio sad da spomenem. Kod nas je to iz principa izgleda.Papastathopoulos je napisao/la:Je li danas dan zalosti ?
Evo npr na ss.ba kad je bio 11 jula dan žalosti nisu objavljivali vijesti jer tobože zbog dana žalosti, a danas objavljuju, a isto je dan žalosti.
Valjda one žrtve u Srebrenici imaju veću vrijednost
Vrlo hinjav pokusaj unosenja razdora medu Bosnjake.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizatCartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Neko link za GTA: San Andreas, nešto mi se igra, imam previše slobodnog vremena u sitnim satima, pa da ih iskoristim na taj način 
Ja te volim, volim Željo..
[youtube][/youtube]
Laki drhtaj, jedan naglo prekinut san i sasvim obican dan
@gio poslao bih ti na fb ali te nema pod starim imenom (de se javi )
Laki drhtaj, jedan naglo prekinut san i sasvim obican dan
@gio poslao bih ti na fb ali te nema pod starim imenom (de se javi )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- reds_forever
- Kontakt:
Neka vi cvjetate...Bosniacum Lilium je napisao/la:bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizatCartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cast izuzecimareds_forever je napisao/la:Neka vi cvjetate...Bosniacum Lilium je napisao/la:bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizatCartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
- samo_lijevo
- Kontakt:
kuknjava kuknjava
preko glave mi je proticaja,armature ...
da hoce vise raspust
preko glave mi je proticaja,armature ...
da hoce vise raspust
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Bosniacum Lilium je napisao/la:cast izuzecimareds_forever je napisao/la:
Neka vi cvjetate...kuknjava
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hodza to sam mislio na djevojkehodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:cast izuzecimareds_forever je napisao/la:
Neka vi cvjetate...kuknjava
Pa nije ova izuzetak, još za Luzerpul navija. 
tesko da moze bolje od ovoga
Moze, mozejasmin10 je napisao/la:tesko da moze bolje od ovoga![]()
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ako pasta za zube ne pomogne, neće ništa.AsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako imas caj od zalfije, mozes sa njim ispirati usta. Mozda pomogne, nije me odavno bolio zub.AsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 30 gostiju.