Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
možda će kod nas na mašinstvo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
Cartman opet odmara 7 dana zbog kapitena.legenda reala je napisao/la:Cartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
šta ima
Pa gdje si ti,jesi ziv?Greivis je napisao/la:Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
Pravi se nasao da kaze :pGreivis je napisao/la:Ne vjeruj ovom Dexu nista. Samo petlja.Narin je napisao/la:Dex,ima li istine u ovome sto ovaj gore priča?hodža je napisao/la: rodica je upisala ETF, a jaranica čeka drugi rok![]()
nedim93 je napisao/la:Jest druže, to sam htio sad da spomenem. Kod nas je to iz principa izgleda.Papastathopoulos je napisao/la:Je li danas dan zalosti ?
Evo npr na ss.ba kad je bio 11 jula dan žalosti nisu objavljivali vijesti jer tobože zbog dana žalosti, a danas objavljuju, a isto je dan žalosti.
Valjda one žrtve u Srebrenici imaju veću vrijednost
nek si nam rekao.JackTheStripper je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Jest druže, to sam htio sad da spomenem. Kod nas je to iz principa izgleda.Papastathopoulos je napisao/la:Je li danas dan zalosti ?
Evo npr na ss.ba kad je bio 11 jula dan žalosti nisu objavljivali vijesti jer tobože zbog dana žalosti, a danas objavljuju, a isto je dan žalosti.
Valjda one žrtve u Srebrenici imaju veću vrijednost
Vrlo hinjav pokusaj unosenja razdora medu Bosnjake.
bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizatCartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
Neka vi cvjetate...Bosniacum Lilium je napisao/la:bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizatCartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
cast izuzecimareds_forever je napisao/la:Neka vi cvjetate...Bosniacum Lilium je napisao/la:bravo momciluko. Ja to isto kazem. Neka su i poganije one u Luxembourgu ali ove im nase mogu samo tabane lizatCartman je napisao/la:Yebem ti balkanske srljankure. Odsad samo skandinavske vile, zna brat legenda dta valja. Ko da su megan fox, a ne pickaste kosovatke ili sta su vec. Fuj.
Bosniacum Lilium je napisao/la:cast izuzecimareds_forever je napisao/la:
Neka vi cvjetate...kuknjava
hodza to sam mislio na djevojkehodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:cast izuzecimareds_forever je napisao/la:
Neka vi cvjetate...kuknjava
Moze, mozejasmin10 je napisao/la:tesko da moze bolje od ovoga![]()
Ako pasta za zube ne pomogne, neće ništa.AsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
Ako imas caj od zalfije, mozes sa njim ispirati usta. Mozda pomogne, nije me odavno bolio zub.AsharaK je napisao/la:Imam strašnu zubobolju, kako da je smanjim bar včrs, da mogu zaspat?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], VensanKasel i 12 gostiju.