FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Klare » 01 jul 2010, 21:19

Ma daj Seceru uozbilji se malo, i ja volim BiH i njene igrače, ali reći da je Salihović bolji od Schweinsteigera :o :o :o gdje ćeš to. Schweinsteiger je barem tri klase iznad, to će ti svi stručnjaci u svijetu fudbala reći.Zato molim te nemoj više iznositi te nebulozne izjave(izvale).
A Što se tiče 50 mil. Reala za Schweinsteigera, pa Bayern ga ne bi dao ni za duplo više u to sam siguran, jer takvi igrači nisu za prodaju, hem što je Bayernovac, hem što je trenutno među top 5 na toj poziciji.Barem su do sada imali takve stavove što se tiče prodaje vlastitih igrača.

Potvrda da se ovo ljeto neće dovoditi golman:
Rouven Sattelmaier(22) prebačen iz B u A tim bayerna

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 jul 2010, 21:26

Kad se zadnji put spominjala neka ponuda za Schweinija, a to nije bilo davno :D :D ja sam pisao isto ovo sto i secer. Dakle prodaj, zgrni velike pare, i dovedi igrace koji ce ga nadomjestiti...samo ja nisam tad spominjao Seju, jednostavno nije mi padao na pamet, mada prateci ovu sezonu kad je i u Hoffu nekoliko tekmi sasvim pristojno odigrao na ovoj poziciji, ne sumnjam da bi kod Gaala pruzao jos vise

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 01 jul 2010, 21:39

Hahahaha svasta ovdje za procitati :D Poredzenje onog nandarastog Skolsa :D sa Swajniom :D Bas ovi MUD-ovci imaju kompleks od bavaraca, ili ih onaj poraz jos boli :mrgreen: joj sad me puca nostalgija moram ponovo vidjeti onaj gol :D aha evo ga [youtube][/youtube]
Ti Milanista aka A.D.O kazes Svajni nije svijetska klasa :?: Izgleda znas bolje od uprave Reala i Chelsea :mrgreen: Svaki klub bi zelio igraca kao sto je Svajni u ekipi jer to je svijetska klasa dokazana i tvoj Milan bi ga rado siguran sam samo sto nemaju $ money money :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 jul 2010, 21:41

Klare je napisao/la:Ma daj Seceru uozbilji se malo, i ja volim BiH i njene igrače, ali reći da je Salihović bolji od Schweinsteigera :o :o :o gdje ćeš to. Schweinsteiger je barem tri klase iznad, to će ti svi stručnjaci u svijetu fudbala reći.Zato molim te nemoj više iznositi te nebulozne izjave(izvale).
A Što se tiče 50 mil. Reala za Schweinsteigera, pa Bayern ga ne bi dao ni za duplo više u to sam siguran, jer takvi igrači nisu za prodaju, hem što je Bayernovac, hem što je trenutno među top 5 na toj poziciji.Barem su do sada imali takve stavove što se tiče prodaje vlastitih igrača.

Potvrda da se ovo ljeto neće dovoditi golman:
Rouven Sattelmaier(22) prebačen iz B u A tim bayerna
i ja se slazem da je puno bolji od salihovica...iako se cesto slazem sa postovima secera s ovim zadnjim se ne bi slozio...schweini je puno boljii
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 jul 2010, 22:08

toni jucer bio u minhenu kako bi se oprostio od uprave i kluba...toni je izjavio kako će mu ostati dobra sjecanja na minhen gdje ce cesto svratit da pogleda poneku utakmicu bayerna...rado ce se sjecat i titula..toni je jos rekao: "sa upravom sam imao uvijek dobar odnos...cesto sam u kontaktu sa kloseom, dok sam igrao za bayern jako sam se dobro razumio i sa podolskim, u kontaktu sam povremeno i sa schweinsteigerom i lahmom"....inace poznato je da ce toni svoju karijeru nastaviti u đenovi
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 jul 2010, 23:06

Napadač njemačke reprezentacije, Miroslav Klose potvrdio je interes klubova iz istočne Europe. One su posljedica njegovih kvalitetnih igara na Svjetskom prvenstvu, a kako se Njemačka zadržala u natjecanju postoji mogućnost novih...

Dva pogotka na Prvenstvu tek su dio onoga što je Klose pokazao, a kako mu prošla sezona u Bayernu nije bila najbolja, mogućnost odlaska još je uvijek otvorena.

Bild je prenio kratku izjavu njemačkog napadača iz JAR-a. "Imam ugovor s Bayernom do 2011. godine i moram ga poštovati, ali stigle su brojne i bogate ponude,pogotovo one iz istočne Europe."

Koji su klubovi u pitanju Klose naravno nije želio otkriti.

Bez obzira koliko ponude bile financijski privlačne riječ je o faktoru koji neće presuditi. "U ovom periodu karijere svaki novi transfer neće biti zbog novca." Eventualni odlazak iz Bayerna tako će biti potraga za većom minutažom, ne i većim honorarom.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jul 2010, 23:17

Joj sto ne volim ove kopirane postove, osim toga, to su vijesti koje su bile prenesene malo ranije. :roll:

Secer ist zurück slika
Ja uzivam, a vi?
Svajnija bih pustio jedino ako mi Dzeku dovedu. :P Ali to vec zahtjeva rekonstrunkciju citavog tima, tako da to odmah pada u vodu. Isto kao sto ce Salihaga doci u Bayern.slika
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2010, 23:18

Lapit za Klosea dobre novce i mirna Bavarska. :D Dodato koji milion i dovesti mladjeg i kvalitetnijeg napadaca.

A sto se tice ove ponude za Svinjceta, mozda da je bila ovakva izdasna prije 5 ili 6 godina, Bayern bi to lagano prihvatio, jer u tom trenutku Bundesliga a i Bayern nije bio stabilan kao danas. Sad je stvar drugacija, Bayernu novac nije prijeko potreban, kasa je isuvise puna pa su ove odbijenice i razumljive.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 01 jul 2010, 23:40

Ted Mosby nemoj se osvrtati, ima nas koji volimo kopirane postove, jer nam daju informacije o voljenom klubu, zato molim te i sve navijače Bayerna gdje god nađu nešto zanimljivo samo copy-paste.Uostalom ja sam samo zato na ovom forumu, da bih saznao što više vijesti o svom klubu, a ne slušao nekakva prepucavanja ili se sam prepucavao sa drugim članovima foruma ;) ;) ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jul 2010, 23:52

Duso moja, te iste informacije si mogao procitati stranicu-dvije unazad. Jedino ako ti volis da utvrdjujes gradivo. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 jul 2010, 00:05

nisam ja mislio da pljucam po salihovicu samo salihovic nije igrac klase kao sto je svajni to je moje misljenje,,sejo da je neka kvaliteta ekstra on bi vec zaigrao za neki malo bolji klub oh hoffenhajma,nemam nis protiv njega ali brate mili porediti njega i jednog svajnija za kojeg su mnogi spremni dati mnogo love nije mi logicno,,a nema mi logike ni da se on proda pa da se kupi neka neiskusna polovaza sa kojom se ponovo mora graditi taktika i slagati momcad pola sezone kao sto je bio slucaj prosle sezone,pa da ponovo pola sezone igraju ocajno pa da u zadnjem kolu cekamo i strepimo hocemo li biti prvaci,,ova je momcad super sa svajnijem te bi bez njega bila van stroja moje misljenje jbg,,,svajni je sada za bayern uz robena glavna spona u igri,, i sa jednim mojim postom secer dovede u pitanje moje bošnjaštvo,ali nema veze bavarac je ;) :)
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 02 jul 2010, 00:49

geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Geronimo ti se usuđuješ uspoređivati ovaj tvoj "članak" sa onim puno opširnijim i bogatijim člankom od Teda Mosbya
Ovo što si ti naveo nije ni upola rečeno od onoga što se ustvari događa, a ruku na srce ovo tvoje prepričavanje gubi i malo na istini od onoga što je Klose izjavio, a možda ti je i bilo krivo što je momak našao bolji izvor i sve onako fino prenio kako i dolikuje najvećem klubu na svijetu. :) :) :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jul 2010, 01:25

Klare je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Geronimo ti se usuđuješ uspoređivati ovaj tvoj "članak" sa onim puno opširnijim i bogatijim člankom od Teda Mosbya
Ovo što si ti naveo nije ni upola rečeno od onoga što se ustvari događa, a ruku na srce ovo tvoje prepričavanje gubi i malo na istini od onoga što je Klose izjavio, a možda ti je i bilo krivo što je momak našao bolji izvor i sve onako fino prenio kako i dolikuje najvećem klubu na svijetu. :) :) :)
E moj kolega...ccc. Kada bih ja svaki clanak koji procitam o Bayernu prepricavao "od do", vi bi se gusili u informacijama. Valjda svako od nas prati desavanja svog omiljenog kluba, pa kada se napune informacijama, onda slijedi diskusija i vlastito misljenje. Forum ne treba sluziti za prenosenje najnovijih vijesti u smislu kopiranja tekstova sa drugih portala. Zamisli na sta bi to licilo, kada bi se svi odreda takmicili ko ce prije objaviti neku novost. Svrha foruma je sasvim nesto drugo.

Kazes da moje prepricavanje gubi smisao...aha,da vidimo.
geronimo naveo: Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu.
Miro Klose rekao:"Natürlich gibt es einige Anfragen. In den vergangenen Tagen gerade aus Osteuropa, die wirklich sehr lukrativ sind"
Pa kaze dalje:"Ich werde meinen Vertrag bei bis 2011 auf jeden Fall erfüllen.

Je li sta gero slagao, reci mi gdje se gubi smisao, sta se trebalo jos vaznoga navesti???

Ja prenosim samo ono najvaznije i iz mojih usta/prstiju ispricano/iskucano, da ne bih ostale davio sa kopiranim
stvarima, koji svako od nas moze pronaci, naravno ako zeli. Tu se dobija na drazi, ova kopiranja su isuvise blijeda da bi plijenila neciju paznju.

Ne moze meni biti krivo na neciji info, koji se objavljuje dan-dva nakon sto sam ja isto postavio. Na to se samo mogu kiselo nasmijati, jer taj sto ih postavlja uopste ne prati dati topic, nego mu je u cilju nesto drugo.
Isto tako za Alabu sam naveo da je dobio za rodjendan profesionalni ugovor, medjutim nakon 24 sata stize friska informacija o tome istom. Treba da biras izmedju brze info, koja je prepricana ili zakasnjele koja je kopirana.

Biraj kolega, biraj....
Vom Jäger zum Gejagten

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 jul 2010, 11:00

FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha svasta ovdje za procitati :D Poredzenje onog nandarastog Skolsa :D sa Swajniom :D Bas ovi MUD-ovci imaju kompleks od bavaraca, ili ih onaj poraz jos boli :mrgreen: joj sad me puca nostalgija moram ponovo vidjeti onaj gol :D aha evo ga [youtube][/youtube]
Ti Milanista aka A.D.O kazes Svajni nije svijetska klasa :?: Izgleda znas bolje od uprave Reala i Chelsea :mrgreen: Svaki klub bi zelio igraca kao sto je Svajni u ekipi jer to je svijetska klasa dokazana i tvoj Milan bi ga rado siguran sam samo sto nemaju $ money money :D

Sjeti me se jednog dana

[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 11:03

@majestic24: je li to sve sto imas? Mogao bih i ja naci nesto iz 2001. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 jul 2010, 11:13

omerbavarac je napisao/la:@majestic24: je li to sve sto imas? Mogao bih i ja naci nesto iz 2001. :D :D
Nije mi u cilju nervirati,al ljuti me tvoj kolega. Jel on stvarno misli da mene moze boljeti poraz iz 1/4 finala kao njega ovaj iz 99??

Zatim,ovoga sam secera smatrao ozbiljnim forumasom,al reci da je Schweini bolji igrac od Scholesa je fkt smijesno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 02 jul 2010, 11:16

Stvarno ste smijesni vi navijaci Bayerna. Shvatite da su igraci tipa Scholes, Giggs, Raul, Sedorf veci od svih Mesija, Ronalda, Svajnija. Porediti igraca koji igra vec 15 godina na najvisem nivou i igraca koji je odigrao jednu polusezonu odlicno moze samo bolesna osoba

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 11:17

majestic24 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:@majestic24: je li to sve sto imas? Mogao bih i ja naci nesto iz 2001. :D :D
Nije mi u cilju nervirati,al ljuti me tvoj kolega. Jel on stvarno misli da mene moze boljeti poraz iz 1/4 finala kao njega ovaj iz 99??

Zatim,ovoga sam secera smatrao ozbiljnim forumasom,al reci da je Schweini bolji igrac od Scholesa je fkt smijesno.
Poraz ko poraz, svaki boli. ;)

A za ovo drugo. Jedno pitanje? Smatras li da je Scholes trenutno bolji od Schweinija iako je ovaj prvi duboko u 3. deceniji zivota?

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 jul 2010, 11:32

Da li je bolji,hmm. Nemoze se scholes nositi s schweinijem jer je ovaj puno mladji i s tim je bolji. No medjutim, Schweini je najbolji dio u Bayernu odigrao ovaj drugi dio sezone.

Ako usporedim igre jednog i drugog u tom periodu,ne vidim neku veliku razliku. I Paul je bio u sjajnoj formi,tak da.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jul 2010, 11:52

majestic24 je napisao/la:Da li je bolji,hmm. Nemoze se scholes nositi s schweinijem jer je ovaj puno mladji i s tim je bolji. No medjutim, Schweini je najbolji dio u Bayernu odigrao ovaj drugi dio sezone.

Ako usporedim igre jednog i drugog u tom periodu,ne vidim neku veliku razliku. I Paul je bio u sjajnoj formi,tak da.
E pa i secer je na to mislio. Zato je i rekao da je bolji. Nijemac ima svega 25 godina i njegovo vrijeme dolazi, tacnije jos ce da napreduje, a pogotovo na poziciji na kojoj trenutno igra, iako je na tom mjestu odigrao veliki broj perfektnih utakmica. Jos ako se zna da ima najveci broj pasova na SP-u, nema se sta dalje pricati. Scholes je nekad bio igracina, ali vise nije, i to sve zahvaljujuci godinama....

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.