FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Napadač njemačke reprezentacije, Miroslav Klose potvrdio je interes klubova iz istočne Europe. One su posljedica njegovih kvalitetnih igara na Svjetskom prvenstvu, a kako se Njemačka zadržala u natjecanju postoji mogućnost novih...
Dva pogotka na Prvenstvu tek su dio onoga što je Klose pokazao, a kako mu prošla sezona u Bayernu nije bila najbolja, mogućnost odlaska još je uvijek otvorena.
Bild je prenio kratku izjavu njemačkog napadača iz JAR-a. "Imam ugovor s Bayernom do 2011. godine i moram ga poštovati, ali stigle su brojne i bogate ponude,pogotovo one iz istočne Europe."
Koji su klubovi u pitanju Klose naravno nije želio otkriti.
Bez obzira koliko ponude bile financijski privlačne riječ je o faktoru koji neće presuditi. "U ovom periodu karijere svaki novi transfer neće biti zbog novca." Eventualni odlazak iz Bayerna tako će biti potraga za većom minutažom, ne i većim honorarom.
Dva pogotka na Prvenstvu tek su dio onoga što je Klose pokazao, a kako mu prošla sezona u Bayernu nije bila najbolja, mogućnost odlaska još je uvijek otvorena.
Bild je prenio kratku izjavu njemačkog napadača iz JAR-a. "Imam ugovor s Bayernom do 2011. godine i moram ga poštovati, ali stigle su brojne i bogate ponude,pogotovo one iz istočne Europe."
Koji su klubovi u pitanju Klose naravno nije želio otkriti.
Bez obzira koliko ponude bile financijski privlačne riječ je o faktoru koji neće presuditi. "U ovom periodu karijere svaki novi transfer neće biti zbog novca." Eventualni odlazak iz Bayerna tako će biti potraga za većom minutažom, ne i većim honorarom.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Joj sto ne volim ove kopirane postove, osim toga, to su vijesti koje su bile prenesene malo ranije.
Secer ist zurück
Ja uzivam, a vi?
Svajnija bih pustio jedino ako mi Dzeku dovedu.
Ali to vec zahtjeva rekonstrunkciju citavog tima, tako da to odmah pada u vodu. Isto kao sto ce Salihaga doci u Bayern.
Secer ist zurück

Ja uzivam, a vi?
Svajnija bih pustio jedino ako mi Dzeku dovedu.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lapit za Klosea dobre novce i mirna Bavarska.
Dodato koji milion i dovesti mladjeg i kvalitetnijeg napadaca.
A sto se tice ove ponude za Svinjceta, mozda da je bila ovakva izdasna prije 5 ili 6 godina, Bayern bi to lagano prihvatio, jer u tom trenutku Bundesliga a i Bayern nije bio stabilan kao danas. Sad je stvar drugacija, Bayernu novac nije prijeko potreban, kasa je isuvise puna pa su ove odbijenice i razumljive.
A sto se tice ove ponude za Svinjceta, mozda da je bila ovakva izdasna prije 5 ili 6 godina, Bayern bi to lagano prihvatio, jer u tom trenutku Bundesliga a i Bayern nije bio stabilan kao danas. Sad je stvar drugacija, Bayernu novac nije prijeko potreban, kasa je isuvise puna pa su ove odbijenice i razumljive.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ted Mosby nemoj se osvrtati, ima nas koji volimo kopirane postove, jer nam daju informacije o voljenom klubu, zato molim te i sve navijače Bayerna gdje god nađu nešto zanimljivo samo copy-paste.Uostalom ja sam samo zato na ovom forumu, da bih saznao što više vijesti o svom klubu, a ne slušao nekakva prepucavanja ili se sam prepucavao sa drugim članovima foruma

Duso moja, te iste informacije si mogao procitati stranicu-dvije unazad. Jedino ako ti volis da utvrdjujes gradivo. 
Vom Jäger zum Gejagten
nisam ja mislio da pljucam po salihovicu samo salihovic nije igrac klase kao sto je svajni to je moje misljenje,,sejo da je neka kvaliteta ekstra on bi vec zaigrao za neki malo bolji klub oh hoffenhajma,nemam nis protiv njega ali brate mili porediti njega i jednog svajnija za kojeg su mnogi spremni dati mnogo love nije mi logicno,,a nema mi logike ni da se on proda pa da se kupi neka neiskusna polovaza sa kojom se ponovo mora graditi taktika i slagati momcad pola sezone kao sto je bio slucaj prosle sezone,pa da ponovo pola sezone igraju ocajno pa da u zadnjem kolu cekamo i strepimo hocemo li biti prvaci,,ova je momcad super sa svajnijem te bi bez njega bila van stroja moje misljenje jbg,,,svajni je sada za bayern uz robena glavna spona u igri,, i sa jednim mojim postom secer dovede u pitanje moje bošnjaštvo,ali nema veze bavarac je

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
Geronimo ti se usuđuješ uspoređivati ovaj tvoj "članak" sa onim puno opširnijim i bogatijim člankom od Teda Mosbyageronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Ovo što si ti naveo nije ni upola rečeno od onoga što se ustvari događa, a ruku na srce ovo tvoje prepričavanje gubi i malo na istini od onoga što je Klose izjavio, a možda ti je i bilo krivo što je momak našao bolji izvor i sve onako fino prenio kako i dolikuje najvećem klubu na svijetu.
E moj kolega...ccc. Kada bih ja svaki clanak koji procitam o Bayernu prepricavao "od do", vi bi se gusili u informacijama. Valjda svako od nas prati desavanja svog omiljenog kluba, pa kada se napune informacijama, onda slijedi diskusija i vlastito misljenje. Forum ne treba sluziti za prenosenje najnovijih vijesti u smislu kopiranja tekstova sa drugih portala. Zamisli na sta bi to licilo, kada bi se svi odreda takmicili ko ce prije objaviti neku novost. Svrha foruma je sasvim nesto drugo.Klare je napisao/la:Geronimo ti se usuđuješ uspoređivati ovaj tvoj "članak" sa onim puno opširnijim i bogatijim člankom od Teda Mosbyageronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Ovo što si ti naveo nije ni upola rečeno od onoga što se ustvari događa, a ruku na srce ovo tvoje prepričavanje gubi i malo na istini od onoga što je Klose izjavio, a možda ti je i bilo krivo što je momak našao bolji izvor i sve onako fino prenio kako i dolikuje najvećem klubu na svijetu.![]()
![]()
Kazes da moje prepricavanje gubi smisao...aha,da vidimo.
geronimo naveo: Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu.
Miro Klose rekao:"Natürlich gibt es einige Anfragen. In den vergangenen Tagen gerade aus Osteuropa, die wirklich sehr lukrativ sind"
Pa kaze dalje:"Ich werde meinen Vertrag bei bis 2011 auf jeden Fall erfüllen.
Je li sta gero slagao, reci mi gdje se gubi smisao, sta se trebalo jos vaznoga navesti???
Ja prenosim samo ono najvaznije i iz mojih usta/prstiju ispricano/iskucano, da ne bih ostale davio sa kopiranim
stvarima, koji svako od nas moze pronaci, naravno ako zeli. Tu se dobija na drazi, ova kopiranja su isuvise blijeda da bi plijenila neciju paznju.
Ne moze meni biti krivo na neciji info, koji se objavljuje dan-dva nakon sto sam ja isto postavio. Na to se samo mogu kiselo nasmijati, jer taj sto ih postavlja uopste ne prati dati topic, nego mu je u cilju nesto drugo.
Isto tako za Alabu sam naveo da je dobio za rodjendan profesionalni ugovor, medjutim nakon 24 sata stize friska informacija o tome istom. Treba da biras izmedju brze info, koja je prepricana ili zakasnjele koja je kopirana.
Biraj kolega, biraj....
Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Hahahaha svasta ovdje za procitatiPoredzenje onog nandarastog Skolsa
sa Swajniom
Bas ovi MUD-ovci imaju kompleks od bavaraca, ili ih onaj poraz jos boli
joj sad me puca nostalgija moram ponovo vidjeti onaj gol
aha evo ga [youtube][/youtube]
Ti Milanista aka A.D.O kazes Svajni nije svijetska klasaIzgleda znas bolje od uprave Reala i Chelsea
Svaki klub bi zelio igraca kao sto je Svajni u ekipi jer to je svijetska klasa dokazana i tvoj Milan bi ga rado siguran sam samo sto nemaju $ money money
Sjeti me se jednog dana
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
@majestic24: je li to sve sto imas? Mogao bih i ja naci nesto iz 2001.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Nije mi u cilju nervirati,al ljuti me tvoj kolega. Jel on stvarno misli da mene moze boljeti poraz iz 1/4 finala kao njega ovaj iz 99??omerbavarac je napisao/la:@majestic24: je li to sve sto imas? Mogao bih i ja naci nesto iz 2001.![]()
Zatim,ovoga sam secera smatrao ozbiljnim forumasom,al reci da je Schweini bolji igrac od Scholesa je fkt smijesno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Stvarno ste smijesni vi navijaci Bayerna. Shvatite da su igraci tipa Scholes, Giggs, Raul, Sedorf veci od svih Mesija, Ronalda, Svajnija. Porediti igraca koji igra vec 15 godina na najvisem nivou i igraca koji je odigrao jednu polusezonu odlicno moze samo bolesna osoba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Poraz ko poraz, svaki boli.majestic24 je napisao/la:Nije mi u cilju nervirati,al ljuti me tvoj kolega. Jel on stvarno misli da mene moze boljeti poraz iz 1/4 finala kao njega ovaj iz 99??omerbavarac je napisao/la:@majestic24: je li to sve sto imas? Mogao bih i ja naci nesto iz 2001.![]()
Zatim,ovoga sam secera smatrao ozbiljnim forumasom,al reci da je Schweini bolji igrac od Scholesa je fkt smijesno.
A za ovo drugo. Jedno pitanje? Smatras li da je Scholes trenutno bolji od Schweinija iako je ovaj prvi duboko u 3. deceniji zivota?
- majestic24
- Kontakt:
Da li je bolji,hmm. Nemoze se scholes nositi s schweinijem jer je ovaj puno mladji i s tim je bolji. No medjutim, Schweini je najbolji dio u Bayernu odigrao ovaj drugi dio sezone.
Ako usporedim igre jednog i drugog u tom periodu,ne vidim neku veliku razliku. I Paul je bio u sjajnoj formi,tak da.
Ako usporedim igre jednog i drugog u tom periodu,ne vidim neku veliku razliku. I Paul je bio u sjajnoj formi,tak da.
- Omerbavarac
- Kontakt:
E pa i secer je na to mislio. Zato je i rekao da je bolji. Nijemac ima svega 25 godina i njegovo vrijeme dolazi, tacnije jos ce da napreduje, a pogotovo na poziciji na kojoj trenutno igra, iako je na tom mjestu odigrao veliki broj perfektnih utakmica. Jos ako se zna da ima najveci broj pasova na SP-u, nema se sta dalje pricati. Scholes je nekad bio igracina, ali vise nije, i to sve zahvaljujuci godinama....majestic24 je napisao/la:Da li je bolji,hmm. Nemoze se scholes nositi s schweinijem jer je ovaj puno mladji i s tim je bolji. No medjutim, Schweini je najbolji dio u Bayernu odigrao ovaj drugi dio sezone.
isakovich je napisao/la: sa jednim mojim postom secer dovede u pitanje moje bošnjaštvo
jbg. zlo se sasijeca u korijenu...
neki spominju tumbanje formacije...
covjece, neko bi pomislio kako je bayern profurao proslom sezonom osvojivsi lp, kup i bl ostavljajuci pratioce 15-tak bodova iza sebe...
nije to islo bas tako lahko.
salke, inace nula ekipa, visila je bayernu za vratom i do samog kraja sezone je bilo vise nego gutavo.
toliko puta im je zatrebao play koji ce razigravati napadace, dati neku finu loptu...
kup je osvojen nakon robenove solo-akcije u kojoj je prevazisao sam sebe i zabio gol salkeu u 100 i nekoj minuti.
onako mocna barcelona se pojacava, ulaze desetine miliona a bayernu, kobejagi, ne trebaju novi igraci.
jana majko, mozda bi gaalonja morao oznojiti gu-zove i promijeniti formaciju.
sacekajmo pocetak nove sezone i jos jaci salke, jak volfsburg, jak leverkuzen, pojacan hamburg, super jaku barselonu, super jak real, liverpul, mancester, celzi...
nesto mi je poznat scenario: "avaj, propade nam jesenja polusezona, kupuj sta mozes samo da se spasimo".
jedno znam: ako se bayern ne pojaca, seco nece pristajati na opklade.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
zasto trosis nase dragocjeno vrijeme kad si i sam upucen na istinumajestic24 je napisao/la:Nemoze se scholes nositi s schweinijem jer je ovaj puno mladji i s tim je bolji.
´ta ce dzeko..geronimo je napisao/la:Svajnija bih pustio jedino ako mi Dzeku dovedu.Ali to vec zahtjeva rekonstrunkciju citavog tima, tako da to odmah pada u vodu. Isto kao sto ce Salihaga doci u Bayern.
u formaciji 4-2-3-1 ili 4-2-2-2 bi prosao ala gomez.
cijena bi mu pala sa sadasnjih 30+ miliona na nekih 5 i bio bi sretan ako bi karijeru mogao nastaviti u m´gladbahu
dzeko je vanserijski igrac ali se kompletan tim mora podrediti njemu inace ce hodati od polovine terena do sesnesterca kao maneken.
mogao je sajo komotno i mene staviti u igru-pokazao bi isto sto i dzeko...
jbg. covjek nije dobio dvije upotrebljive lopte.
dakle, formacija 4-2-3-1 sa krilnim napadacima i jednim spicem ne donosi "srecu" igracima ala dzeko, gomez, kloze..
za takve igrace moras igrati u formaciji 4-4-2, ali posto je ta formacija otisla u peMziju, ispadne da su napadaci ala dzeko rodjeni u pogresno vrijeme.
- bayern4ever
- Kontakt:
seco mislim da bi nama najbolje odgovarala meni najdraza taktika 3-5-2 onda bi i napadaci imali vajde , imali bi tog pleja kojeg trazis mislim da tu ulogu bi mogao da obavlja Toni kroos , eh onda bi jedan stoper letio napolje (moje misljenje opet je bolji bujten od demikelisa iako ni on nevalja) .Znaci Bujtenu bi pomagali Lahm i Coentrao (koji je i defanzivni dio posla obavljao dobro na sp ) Lahm nebi imao toliko prostora za napad ali bi onda lopte ribiju i robbiju dobavljala obilata sredina terena na celu s Svajnijem bommelom Kroosom , a napad bi takodje imao dosta vise upotrebljivih lopti ..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Bayern je blizu dovodjenje Evree........ ja bi volio u Bayernu vidjeti Hondu,,,, mislim da je on obiljezio SP do sada.... stvarno mi se svidja......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.