Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 00:05

Kakve veze sad ima Agnelli za izjavom Lippija i Morattija!? Ne mjenjaj temu.

Moratti da je iole bio priseban i bistar ne bi pristao na tu novinarsku provokaciju i prešutio bi odgovor na to pitanje, ovako je samo ispao levat pokazavši da ima kompleks od Juventusa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 feb 2012, 00:12

ako je iko uzivao nad Juventusom to je bio Moratti kada je osvojio scudetto a Juventus dizao pehar u Serie B,,dosta njemu moze i umrijet ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:14

adointer je napisao/la:ako je iko uzivao nad Juventusom to je bio Moratti kada je osvojio scudetto a Juventus dizao pehar u Serie B,,dosta njemu moze i umrijet ;)
pogotovo znajuci da je sve nastimao da tako bude.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 feb 2012, 00:17

gledano sa tvoje strane
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 feb 2012, 00:17

adointer je napisao/la:ako je iko uzivao nad Juventusom to je bio Moratti kada je osvojio scudetto a Juventus dizao pehar u Serie B,,dosta njemu moze i umrijet ;)
Taman ce umrijet kad Juve podigne pehar seria-a ove godine.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 00:19

@adointer

Ja i dalje ne kontam kakve veze to ima sa izjavom Morattija!?

Prvobitna tema je bila to kako selektor (ne) smije reći kako podržava neki klub, onda smo se tu igrali malo zamišljanja i sam si priznao da ne postoji nikakav pravilnik zašto selektoru nije zabranjeno da daje takve izjave i sad mi dolaziš sa nekom pričom u čemu je uživao Moratti. Daj, ba get real! Libo me taki u čemu je uživao Moratti.

Drobiš praznu slamu bezveze. Valjda znaš šta to znači.
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:20

adointer je napisao/la:gledano sa tvoje strane
usput ovjereno pecatom advokata ;) zabiljezeno audio snimcima.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 feb 2012, 00:21

naravno i osudjeno 36x ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:22

adointer je napisao/la:naravno i osudjeno 36x ;)
sud ce tek da dodje na red.Al bice po onom starom, o mrtvima sve najbolje.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 feb 2012, 00:27

a opet dolazi znaci? :mrgreen: u kojem cemo,pretpostavljam, opet bit krivi :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:29

adointer je napisao/la:a opet dolazi znaci? :mrgreen: u kojem cemo,pretpostavljam, opet bit krivi :lol:
za neke stvari sud nije potreban, nego usi, oci i mozak.Mada vama interistima sve to troje treba a i kad imate to troje valja vam crtat.Cudna neka "rasa"

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 05 feb 2012, 00:39

ne znam do od 1994te do 2005te su bile i oci i usi i mozak al nista dok se nije otislo na sud jbg 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:44

adointer je napisao/la:ne znam do od 1994te do 2005te su bile i oci i usi i mozak al nista dok se nije otislo na sud jbg 8-)
a bio je i Karel Poborsky :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 feb 2012, 00:46

A ne sjeća ti se on toga, znaš da on navija za inter od 2006. :mrgreen: :lol:
Ž '21!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 05 feb 2012, 01:01

Dosta mi je sto bratu moram objasnjavat neke stvari :D a to da ste LOPOVSKI KLUB i da ste klub pun prljavstine,mafije,smrada itd itd (naravno misli se na đubretus)...Ako vi nas zovete shinter i mi cemo vas đubretus...

Sta se raspravljate bolan ovdje kao djecica mala,de malo izadjize negdje,nadjite djevojke (oni koji nemaju),opustite se u zivotu,udarite sta,provedite se a ne visiti 24h na forumu (pojedini,a nace se oni)...

I da se zna :

1.MAFIJASKI KLUB KOJI JE NAMJESTAO UTAKMICE
2.LOPOVSKI KLUB KOJI JE RADIO SVE DA BI DOSAO DO CILJA
3.MOGGI SRAMOTA PLANETE I SRAMOTA ZA SPORT INACE
4.KAZNA JE BILA BLAGA,TREBALA JE JOS VECA STA SU RADILI TOLIKE GODINE
5.SRAMOTA ITALIJE I ITALIJANSKOG SPORTA STA SU SVE URADILI

Moze se pisati do sutra ali nema potrebe...Morao sam napisati jer ste stvarno dosadni vise i smarate konstantno ostale navijace ital.klubova po forumu,de ohladite malo i skontajte se (vazi za pojedine,a zna se dobro ko je 24h ovdje) i de malo promjenite raspravu...

Palamudite iz j.e.b.e.n.e. BiH a Italije niste vidjeli ocima isto tako i vaseg juvetusa (vecina) a vi odvade nesto tvrdite i dajete komentare,ccc...De bolan opsusteno...

Mrzite INTER a kao volite juve a ocima ga niste vidjeli :lol:
INTER SIAMO NOI ! ! !

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 05 feb 2012, 01:07

cim ti znas ko je ovdje 24 h znaci da si i ti isto :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 01:10

Grande je napisao/la:Dosta mi je sto bratu moram objasnjavat neke stvari :D a to da ste LOPOVSKI KLUB i da ste klub pun prljavstine,mafije,smrada itd itd (naravno misli se na đubretus)...Ako vi nas zovete shinter i mi cemo vas đubretus...

Sta se raspravljate bolan ovdje kao djecica mala,de malo izadjize negdje,nadjite djevojke (oni koji nemaju),opustite se u zivotu,udarite sta,provedite se a ne visiti 24h na forumu (pojedini,a nace se oni)...

I da se zna :

Moze se pisati do sutra ali nema potrebe...Morao sam napisati jer ste stvarno dosadni vise i smarate konstantno ostale navijace ital.klubova po forumu,de ohladite malo i skontajte se (vazi za pojedine,a zna se dobro ko je 24h ovdje) i de malo promjenite raspravu...

Palamudite iz j.e.b.e.n.e. BiH a Italije niste vidjeli ocima isto tako i vaseg juvetusa (vecina) a vi odvade nesto tvrdite i dajete komentare,ccc...De bolan opsusteno...

najjaci ste mi vi iz Italije sto dolazite na ovaj forum, imate brate te domace vase italijanske forume pa tamo prodajite maglu

shinter

1.klub koji je preko dopinga osvojio LP dva puta.Ispovjest vaseg igraca koji je cak i otpuzen za klevetu na sudu, tuzilac izgubio tuzbu.
2.Klub koji bez spletki nije mogao do titule u Serie A 20 godina.
3.klub koji je i trecu LP osvojio zahvaljujuci sudijskim greskama u 3 navrata i sve to u prelomnim utakmicama.
4.Klub koji je namjestao utakmice a zastara tj.pravni propisi ga spasili osude gore nego sto je Juventus dobio
5.Klub koji je Serie A osvojio kad su protivnici oslabljeni i baceni na dno jer drugacije ga nisu mogli ni osvojit
6.Klub koji gubi titulu lige cim protivnici iole ojacaju (citaj Milan prosle sezone, Milan Juve ove sezone)
7.Klub koji je odobrio Lecceu da namjesti utakmicu
8.Klub koji uz pomoc sudija opet izgubi od Juventusa u derbiju, stare boljke, hajmo nov Farsopoli pravit
9.jedini klub koji ima tudju regularnu titulu koja mu by the way nije ni dodjeljena nego su je sebi pripisali
10.Klub koji je morao spletkama srusit protivnike i njihove igrace kupit da bi osvojili ligu.
11.Klub koji je 60-tih takodje preko uticaja u savezu Italije stimao sudijske odluke na svoju stranu, ti kao stari italijan to moras znat.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 05 feb 2012, 01:11

Grande je napisao/la:Dosta mi je sto bratu moram objasnjavat neke stvari :D a to da ste LOPOVSKI KLUB i da ste klub pun prljavstine,mafije,smrada itd itd (naravno misli se na đubretus)...Ako vi nas zovete shinter i mi cemo vas đubretus...

I da se zna :

Koji si ti biser!!!! Sigurno si ponositi diasporac koji se rodio u nekom selu, a da rata nije bilo, grada ne bi vidio, a da italiju ne spominjem :D Nego razguli ili produzi dalje...

Takvi kao ti nisu potrebni u "J.E.B.E.N.O.J Bosni" i na ovoj temi...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 feb 2012, 01:15

Čitajući ovu temu, poželio sam slušati ovu pjesmu:
[youtube][/youtube]
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 05 feb 2012, 01:36

Omladino bosanska...

Cuj ovog bisera nesto pise pod 1,2,3,4 itd a nisam te bolan ni citao 8-)

Samo TRIPLETA,to vas boli i vi to pamtite a sta je bilo nekih godina to vi ne pamtite i veze nemate o tome.
A onaj sto pominje neku dijasporu i neki rad itd za tvoju informaciju ja sam rodjeni Bosanac,studirao sam i zivio u Italiji preko 6god,tamo sam zavrsio fakultet a odgledao sam juve "live" vise puta nego vas citav forum tako da ispadate smesni ljudi dragi...

Dalje,sada sam se vratio u Bosnu i radim ovdje a mogao sam tamo ostati a svi me mozete naci i na fb a i privatno,tako da vam mogu pokazati i slike sa vaseg starog stadiona,slike sa utakmice lp izmedju juvetusa i bayerna,pa slike sa utakmice juve-roma,juve-milan itd itd,mogu mislit kako bi izgledali kada bi pogledali jednog interistu na vasem stadionu 8-) ...A sada glupo je da pricam o ostalim utakmicama koje sam pogledao dok sam bio tamo,ne hvalim se BOGA MI (musliman sam) ali tako je kako je...INTER necu da pominjem jer sam gledao 70-80 % utakmica po sezoni...

I bolje bi vam bilo da sakupite sebi love i odete pogledat neku tekmu a Udine su blizu i jako su povoljne,karte nisu skupe,prenociste se moze naci jako povoljno,hrana,pice i ostalo pristojno...Bolje o tome razmisljajte nego sto ovdje funtate a niste ni svjesni da ste samo INTERNET NAVIJACI i nista vise,a vi bi kao nesto odlucivali a najsmjesnije kada podjete pisati :E jesmo vas poderali,e jesmo ovo,jesmo ono...A ko ba vi???Internet navijaci tj SIMPATIZERI I NISTA VISE...
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 05 feb 2012, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.