Faraon iz Visokog je napisao/la:xGGMU je napisao/la:Želim vam brz oporavak od afere Gotzea, klasični cunt ili ti ga pizda je ispao, stvarno nestvaran potez mladića, u najmanju ruku bi ga u kolicima odvezli sa treninga da sam mu ja suigrač pa mu ti svi milioni za liječenje potrebni bili. Stvarno se nadam da će se BVB kao tim uspijet oporavit, i stvorit konkurentan tim za ligu a i ligu prvaka, jedni od najboljih navijača na svijetu to i zaslužuju. Drag ste mi tim, pa reko da komentarišem..
Jel' bilo kakvih izjava sa njegove strane, ne znam kako ikog u klubu smije u oči pogledat, tek se smijat.. fuj.
valjda se pristojno pojačate za narednu sezonu i sezone..
jel tako mislis i za Persija

Predpostavio sam da će se pronaći neki padobranac pa nešto tako i napisat, naravno da ne mislim.
Da ti probam objasnit ovako, Robin Van Perise, sa svojih 28 (sad 29) godina je napravio transfer u Manchester United, kao već dokazan i stvoren igrač svjetske klase. Znači promišljen potez, ostavio je kapitensku traku u Arsenalu, ostavio je osam bezuspješnih godina u Arsenalu, i evo u prvoj sezoni u Manchester Unitedu je donio i osvojio EPL trofej. Nije otišao u rivalski klub, ne u klub koji je konkurent za titulu, kao što je to ovdje slučaj.
"It's weird, I had to wait for so long for my first title. It's a great feeling. It is a fantastic team & fantastic set of players. This championship is for every single one of them. The staff, managers & physios. Let me enjoy this moment, next game is against Arsenal, but let me enjoy this moment." -RVP
Bez nekog naslađivanja, od kad je došao u United svakog trenutka je bio nasmijan, al' svakakog, niko sretniji od njega na proslavi titule sinoć. Tako da poredit ovaj potez Gotzea koji je tinejdžer još uvjek i RVP-a nema smisla..
itd. itd. razumno zamislit i skontat će se stvari, ne bi da kvarim temu ljudima

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!