Ostalima neka je sa srećom.
Multi milioner ne moze svoje novce povratit tako sto ce njegov klub da osvoji ligu BiH, a onda ispadne u prvom predkolu LP. Znaci pored lige potrebno je izboriti grupnu faznu nekog takmicenja, sto za sobom nosi veci trosak jer mora da plati igrace koji mogu da iznesu taj teret.kraljlavova je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:10Sarajevo ima vlasnika koji svjesno daje novac ulaze se u klub ima se strategija koja ce doci ubrzo doci na naplatu a u sustini ako je nam zadovoljan sa stanjem u klubu zasto se vi sekirate za nase sarajevo a mnogi klubovi daju ispod stola pare igracima pa im zato financijski izvjestaji nisu toliko strasni zato kod nas toga nema sve na papir se mora prikazati
Sarajevo nema duga, jer u taj "dug" idu pare koji je vlasnik uložio, znaci ove godine je Nam na račun Sarajeva uplatio 4,5 miliona KM, pa zar to nije razlog zbog kojeg se klubovi prodaju?Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:33Kako do minusa od 4.5 mil km za god dana to pitaj upravu Sarajeva.Denchi je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:30Prema kome?Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:27Gledaj minusa u poslovanju kod Sarajeva.
I to milionski.
Skoro komplet Slobodin dug za godinu. Aferim
Laicki gledano. Tanu smo do prosle godine dugovali preko 18 miliona. Gle duga, zamisli...Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:17Kako ne dugujete nikom.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:36Ajd emalo raspitaj se kako to ide mrsko mi objasnjavat jer vidim laici ste po tom pitanju,covjek je na nasem dijelu foruma objasnio,nit smo duzni drzavi nit igracima nit imamo bilo kakav dug,na plate dajemo 6.5 mil hebi ga dosla neka fina vremenaSviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:33
Kako do minusa od 4.5 mil km za god dana to pitaj upravu Sarajeva.
6 mil prihod ,10 rashod. Minus ko dzamija bem ti matematiku.
Meni je jasno da odredjen dug u poslovanju moze postojati, ali je pitanje do kada ce te minuse neko namirivati.
Za BiH finansijske uslove minus za godinu dana u visini od 4.5 mil je zaista visok.
Postavlja se pitanje koliko je profitabilno Sarajevo kao klub i do kada ce to kosooki tolerisat.
Veliki poz i sretno u LP.
Licemjeru postedi nas svoje patetike boli nas k jel nas ti volis. Sta kazes 200 hiljada crmo od lp zaraditi haha. Sto se tice zlatnog retrivera to je za tebe i tvoj klub prestizan naziv jer koliko tovarite u drugim ligama i koliko od rata imate nastupa u evropi bolje vam stoji naziv patuljasti gonic,uostalom kazes fisek pa da te pitam koje kolo je bio Dinamo Kijev,Bazel,Cluj i Borusija? Znaci Nam sam sebi duguje pare hah bas si gluperda. DUG=INVESTICIJACocaine je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:5412 miliona anulirati sa 200-300 hiljada eura koliko je jedan prolaz. Vi posto ste u kvalifikacijama za Ligu prvaka ocekujem vase ispadanje ko fisek i minimalnu zaradu. Vi ste brato u kur.cu zescem nego Zeljo i Celik zajedno. Vas vecinski vlasnik sigurno ide na zajebanciju sa onim kupit cu sebi klub za zajebanciju pa ga baciti u smece kada mi dojadi jer po finansijskim izvjestajima se vidi da mu nije u interesu poslovanje nego "za njega" minimalno ulaganje zbog vlastitog ceifa. Vi niste Zeljo koji nije privatni klub i koji ima svoju imovinu koju moze u slucaju neizlazne situacije prodati za spas. Vi nemate nista osim ovih 12 miliona duga prema vecinskom vlasniku koji sutra moze proglasiti stecaj i ostaviti vam FK Sarajevo sa grbom na kojem je Zlatni Retriver koji se okrece na raznju. Ako mislite da je zdravo i bez posljedica poslovanje sa prihodom 4 i rashodom 9 miliona onda neka vam je bog na pomocifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:38
Sad ce Sarajevo od evrope i eventualno transfera smanjit ili mozda anulirati dug. I zato sebi dopusti luksuz
A vi da imaju 100k duga nemate odakle namirit te pare.
Da zivimo u drzavi koja ima zakon o sportu ti "dugovi" kako ih ti nazivas bi se fakturisali kao ulaganje i povecavali bi vrijednost dionica kluba. Ovaj "dug" kako ga ti nazivas nije dug prema drzavi (kao kod vecine klubova) nije dug prema igracima (kao kod vecine klubova) nije dug prema bivsim trenerima (kao kod vecine klubova), cak nije ni dug vec je novac koji je g. Nam ulozio u ovu zabokracinu zvanu bh fudbal.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:17Kako ne dugujete nikom.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:36Ajd emalo raspitaj se kako to ide mrsko mi objasnjavat jer vidim laici ste po tom pitanju,covjek je na nasem dijelu foruma objasnio,nit smo duzni drzavi nit igracima nit imamo bilo kakav dug,na plate dajemo 6.5 mil hebi ga dosla neka fina vremenaSviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:33
Kako do minusa od 4.5 mil km za god dana to pitaj upravu Sarajeva.
6 mil prihod ,10 rashod. Minus ko dzamija bem ti matematiku.
Meni je jasno da odredjen dug u poslovanju moze postojati, ali je pitanje do kada ce te minuse neko namirivati.
Za BiH finansijske uslove minus za godinu dana u visini od 4.5 mil je zaista visok.
Postavlja se pitanje koliko je profitabilno Sarajevo kao klub i do kada ce to kosooki tolerisat.
Veliki poz i sretno u LP.
eki brateCocaine je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:5412 miliona anulirati sa 200-300 hiljada eura koliko je jedan prolaz. Vi posto ste u kvalifikacijama za Ligu prvaka ocekujem vase ispadanje ko fisek i minimalnu zaradu. Vi ste brato u kur.cu zescem nego Zeljo i Celik zajedno. Vas vecinski vlasnik sigurno ide na zajebanciju sa onim kupit cu sebi klub za zajebanciju pa ga baciti u smece kada mi dojadi jer po finansijskim izvjestajima se vidi da mu nije u interesu poslovanje nego "za njega" minimalno ulaganje zbog vlastitog ceifa. Vi niste Zeljo koji nije privatni klub i koji ima svoju imovinu koju moze u slucaju neizlazne situacije prodati za spas. Vi nemate nista osim ovih 12 miliona duga prema vecinskom vlasniku koji sutra moze proglasiti stecaj i ostaviti vam FK Sarajevo sa grbom na kojem je Zlatni Retriver koji se okrece na raznju. Ako mislite da je zdravo i bez posljedica poslovanje sa prihodom 4 i rashodom 9 miliona onda neka vam je bog na pomocifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:38
Sad ce Sarajevo od evrope i eventualno transfera smanjit ili mozda anulirati dug. I zato sebi dopusti luksuz
A vi da imaju 100k duga nemate odakle namirit te pare.
Ukratko, raspadamo se. Vi sledece godine igrate LP, a Nam sadi rizu u Butmiru sa kojim mi nemamo nista.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:28Al pazi sad ovo
GLASACKI ULOG
Ja mislim da su ovo izglasali na skupstini kad smo i mi imali onu skupstinu na Masinskom fakultetu
Odmah poslije te skupstine igraci su im odbili da idu na pripreme
![]()
![]()
Kad je Nam rekao da ce novi kamp napravitOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:32Ukratko, raspadamo se. Vi sledece godine igrate LP, a Nam sadi rizu u Butmiru sa kojim mi nemamo nista.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:28Al pazi sad ovo
GLASACKI ULOG
Ja mislim da su ovo izglasali na skupstini kad smo i mi imali onu skupstinu na Masinskom fakultetu
Odmah poslije te skupstine igraci su im odbili da idu na pripreme
![]()
![]()
Cak ce i Olimpik prije vas imati trening kamp.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv i 15 gostiju.