odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ništa bez lopate. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odjeca, patike etc etc
Poredis gej klikove i legit biznisBelmin6 je napisao/la:Ništa bez lopate.

IT je savremena lopata, dakako. IT je zanat modernog doba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 mar 2015, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moze li polovne, obukao ih tri puta ?Al pashino je napisao/la:gdje se u Sarajevu mogu naću po najpovoljnijoj cijeni,ne daje mi se bas 180 KM

Ma samo lopata i kramp, nemoj bježati od toga. 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odjeca, patike etc etc
I to treba na pocetku, da vide kako su krvave te pare. Zaspis ko zaklan bajo moj u 7 navecer i probudis se u 7 sutra ujutru. Prosao sam ja i bh. baustelu, ni habera.Belmin6 je napisao/la:Ma samo lopata i kramp, nemoj bježati od toga.
Najlakse reci "nejma"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije. Lakše je reći "nema". Manje slova.Bosniacum Lilium je napisao/la:I to treba na pocetku, da vide kako su krvave te pare. Zaspis ko zaklan bajo moj u 7 navecer i probudis se u 7 sutra ujutru. Prosao sam ja i bh. baustelu, ni habera.Belmin6 je napisao/la:Ma samo lopata i kramp, nemoj bježati od toga.
Najlakse reci "nejma"
To se cijeni bajo moj.Bosniacum Lilium je napisao/la: I to treba na pocetku, da vide kako su krvave te pare. Zaspis ko zaklan bajo moj u 7 navecer i probudis se u 7 sutra ujutru.
Najlakse reci "nejma"

Imaju i adidas zx 700 i ako ne kontam razliku izmedju njih i zx 750.miki_92 je napisao/la:adidas zx 750Profesor je napisao/la:kako se zove model ovih tika?pijanBabo je napisao/la:Ako neko naleti u SA na ove tene, molio bih da objavi ovdje u kojoj radnji da trazim
@pijanBabo
zx 700
zx 750
zx 700
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Otkud vama pare za ovakve stvari ?
Sve neka kriza nema se, a roba trećina plate

Sve neka kriza nema se, a roba trećina plate

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

ima li gdje u sarajvu uzeti ovakav sat, sličan?
- alan_kardec
- Kontakt:
pijanBabo je napisao/la:Ako neko naleti u SA na ove tene, molio bih da objavi ovdje u kojoj radnji da trazim
ja sam ih vidio na sportvision.ba, 189 km, u dvije boje. Znači možeš ih naći i u njihovim buticima, ali najbliži je na Palama. Ne kontam da u Sarajevu nemaju svoj prostor

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sport Vision nema prostor ovdje jer Sport Life ima njihov asortiman (odnosno vecinu istog), a i ako nesto bas treba od njih uzeti ili je jeftinije nego u radnji, moze se naruciti s njihovog sajta, besplatno dostavljaju EuroExpressom, usluga im je za 10 
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- alan_kardec
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Sport Vision nema prostor ovdje jer Sport Life ima njihov asortiman (odnosno vecinu istog), a i ako nesto bas treba od njih uzeti ili je jeftinije nego u radnji, moze se naruciti s njihovog sajta, besplatno dostavljaju EuroExpressom, usluga im je za 10
Ma znam za tu dostavu, plaćaš pouzećem, u slučaju da ti ne odgovara veličina artikla, možeš vratiti i naručiti drugi, ali je problem što dostavu rade samo radnim danima do 16h, a u to vrijeme kod mene kući nema nikoga jer smo svi na poslu, tako da ne znam šta da radim. Nedavno sam htio naručiti jedan dobar umbro duks, međutim nisam zbog toga što kući nemam koga da preuzme pošiljku.
@glava

zayebavaš nas, jelde
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Samo da pohvalim SportVision.
Sjedište im je u Bijeljini, a kao što @anonimni reče, usluga je vrhunska.
Da li neko poznaje još radnji na taj fazon, a da nije isključivo sportske prirode?

Sjedište im je u Bijeljini, a kao što @anonimni reče, usluga je vrhunska.
Da li neko poznaje još radnji na taj fazon, a da nije isključivo sportske prirode?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
- Kontakt:
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Reci da se salisHead je napisao/la:Danas kupio...

alan_kardec je napisao/la:pijanBabo je napisao/la:Ako neko naleti u SA na ove tene, molio bih da objavi ovdje u kojoj radnji da trazim
ja sam ih vidio na sportvision.ba, 189 km, u dvije boje. Znači možeš ih naći i u njihovim buticima, ali najbliži je na Palama. Ne kontam da u Sarajevu nemaju svoj prostor

ZX 750 prije tacno dvije godine kupio u gradu(220 km) i jednom ih obuo da bi mi ih neki sob ukrao ispred vrata, u prvi mah sam pozelio da nesto slomi dok ih nosi kasnije me proslo..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sviđaju li vam se ove, koliko kostaju sta mislite?![]()
![]()
Ovo je Giusepe Zanotti i drug moj iskreno da ti kazem cijena im je oko hiljadarke KM.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ove su odlicne za nekoga ko je po cijeli dan u obuci.
Gledaj zatvaraca,kao za pretis lonac,nema sanse da kakav miris se osjeti iz njih.
Ali zato kad se izuju...
Gledaj zatvaraca,kao za pretis lonac,nema sanse da kakav miris se osjeti iz njih.
Ali zato kad se izuju...
#miasanmia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.