tuzlak1987 je napisao/la:
Ne lupetam ja o dijasporaskoj reprezentaciji, reprezentacija je postala klasicni teferic da se dijaspora skupi i zapije. Nije to to ..
Normala njima je Spahic dobar, ali tvrdim da nekom ko zivi u BIH sigurno nije, bar ne vecini
Slazem se, idem na utakmice i to sto kazes je fact. Ali i ne zbog gradske raje, medju koju tebe (Tuzla) i sebe (Sarajevo) brojim...vec zbog masnih Mugdima iz vukojebina odnosno rodjenih u inostranstvu medju koju grupu se takodjer ne brojim... ljudi sto ne znaju nabrojat rezervne igrace. Tako je bilo bar na svjetskom prvenstvu po njemackoj, svicarskoj, austrij a vjerujem i skandinavij... kad su lole se nakitile dresovima za 200 maraka i nabacili natpis svog imena / prezimena.
MUGDIM HADZIOMEROVIC, ADEL MEHMETBASIC i slicno.
uglavnom Spaha nije nam kriv sto su nam veliki dio "zema" koji idu na tekme zesci degeni... znam i sam to, da baustelac Mugdim sebi moze priustit gostujuce tekme dok mozda neko sto vise voli ne moze. jbg...
Al na Spahu se mozemo ugledat, on meni sluzi kao motivacija, kao idol. Covjek je sebi IZBORIO karijeru i ligu prvaka. Poceo u Hrvatskoj, pa preko ruskih suma Krykvavykvkykv Sovetov-a i Torpeda do izvanrednih klubova Lige 5.