Mnogo bi nam valjao... E nzm koliko bi tražili,msm da nama nije problem suma od 250k eura.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Eh na te cijene zaboravite stari, nismo mi Napredak iz Krusevca.44Bertans je napisao/la:Cimirot je čovjek koji bi nam odlično legao... E sad ne znam da li u ime bratstva i jedinstva bi nam ga dali.![]()
Mnogo bi nam valjao... E nzm koliko bi tražili,msm da nama nije problem suma od 250k eura.
Ma vec su doveli dva odbrambena igraca sad ,tu im Dupe sigurno ne treba...kod njih skripi na krilima i trkacima..Babovic i Ilic su previse staticni..a Grbic nije bas u nekoj formi..pitic je napisao/la:Ako hoćete eto vam Dupovac na ostale zaboravi bar kada je ova sezona u pitanju. A sljedeću istresite keš koja klauzula zahtjeva pa možda vam se i posreći.44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
I da mogli bi mi jednog vašeg do kraja prelaznog dovesti.
44Bertans je napisao/la:Cimirot je čovjek koji bi nam odlično legao... E sad ne znam da li u ime bratstva i jedinstva bi nam ga dali.![]()
slobodno reci kojeg, sumnjam da pored dugova imaate da istresete 380 000 eura koliko kosta prosjecan igrac tipa Okić44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
Rekao sam kojeg. Ne znam što vas čudi. Ne treba nam defanziva jer to što vi imate uz dužno poštovanje i u ovom našem livadarskom zadnjem redu nije konkurentno. Ali zato Cimirot. Interesantan.Benko je napisao/la:slobodno reci kojeg, sumnjam da pored dugova imaate da istresete 380 000 eura koliko kosta prosjecan igrac tipa Okić44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
I da mogli bi mi jednog vašeg do kraja prelaznog dovesti.![]()
za ostale, nemate
edit: cimirot, moze, dodas ispred 250 000 jedinicu i jos dopaltis 250 i mozemo poceti pregovore
44Bertans je napisao/la:Cimirot je čovjek koji bi nam odlično legao... E sad ne znam da li u ime bratstva i jedinstva bi nam ga dali.![]()
To se odbija al' odmah znaci44Bertans je napisao/la:Rekao sam kojeg. Ne znam što vas čudi. Ne treba nam defanziva jer to što vi imate uz dužno poštovanje i u ovom našem livadarskom zadnjem redu nije konkurentno. Ali zato Cimirot. Interesantan.Benko je napisao/la:slobodno reci kojeg, sumnjam da pored dugova imaate da istresete 380 000 eura koliko kosta prosjecan igrac tipa Okić44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
I da mogli bi mi jednog vašeg do kraja prelaznog dovesti.![]()
za ostale, nemate
edit: cimirot, moze, dodas ispred 250 000 jedinicu i jos dopaltis 250 i mozemo poceti pregovore
Ja vam rekoh šta imamo 250k i 30% od idućeg transfera. Što bi značilo u prevodu sigurno još 500k.
Ne znam da li će vam iko dati milion za Gojka. I to su naši crni fondovi, čisto da se zna.
Partizan ne može dati 200 000 eura za transfer, a čisto sumnjam i ispod toga, tako da ta priča otpada u startu, pogotovo što Cimirot košta minimum minimuma 1,5 mil. eura. Jednostavno mi i nemamo potrebe da prodajemo, nismo kokuzi kao neki da prodajemo igrače za mizerne cifre. Sumnjam da se kome ide iz uređenog kluba u kome plate ne kasne jedan jedini dan, u Partizan u kome igrači, uz svo dužno poštovanje svako drugi mjesec štrajkaju zbog neisplaćenih obaveza. Ako ne vjeruješ u ovo što pišem, napomenut ću da je jedan od lošijih akademaca izlazne generacije otišao u Osijek za 200 000 eura.44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
Valjda ti je jasno da TM nije nikakav pokazatelj.Jer mi smo jednog balvana od Jovančića utrpali za pola miliona.Zip je napisao/la:Na TM mu stavljena cijena od 1M, i on sad ovde dosao s ponudom od 250K.. Ti fkt smjesan decko.. Cimirot ako odigra proljece kao i do sada, osvoji se liga.. on nece otici ispod milion i pol Eura, tako ne pricaj gluposti Bertans.. nzm koji ti je cilj ulaska na temu, al iskreno mene vrijedazs s tih 250K..
I nas su lopovi unistavali godinama, sta smo sve prosli bolje da ne pricam..44Bertans je napisao/la:Ibraković je u zabludi, ali to ne umanjuje pobjedu Sarajeva od prije par dana. Sarajevo raste, dok Partizan uništavaju lopovi već godinama. I od tima koji se zahvaljujući isključivo svojoj školi mogao biti redovan učesnik LŠ, napravili su tim koji gubi od Tuna, Šamroka, Tikve i ostale boranije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.