FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li u prodaji biti polugodisnje ulaznice?
Kad skontamo kakve su utakmice igrali akademci nijw ni cudno stobje Mihojevic onako dobro odigrao. Andzusic ce isto tako da bude bomba, samo ima dosta vecu konkurenciju pa ce sigurno nastupat za akademiju a trenirat sa prvim timom.
Uzmimo u obzir da su omladinske ekipe Intera, Lazia i s kim smo sve igrali jaci od pola lige, ne treba nas cuditi odlicne igre nasih momaka. To ce iz godinu u godinu biti sve bolje, tako da ce igraci iz Akademije biti veca pojacanja bego li Vranjesi, Pandze, Alispahici... sto je i cilj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uzmimo u obzir da su omladinske ekipe Intera, Lazia i s kim smo sve igrali jaci od pola lige, ne treba nas cuditi odlicne igre nasih momaka. To ce iz godinu u godinu biti sve bolje, tako da ce igraci iz Akademije biti veca pojacanja bego li Vranjesi, Pandze, Alispahici... sto je i cilj
Bosniacum Lilium je napisao/la: Za mene ni Barcelona ni Real nisu veci klubovi od Sarajeva, a kamoli Partizan !

Istog sam mišljenja.

Nece drug..zijadp je napisao/la:Hoce li u prodaji biti polugodisnje ulaznice?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bice al po cjeni godisnje. Jer se ne isplati klubu a sve su utakmice jake. A tebi ako dodjes svaku ispalitice ti se barem jedna tekma.
Head je napisao/la:Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
kako ,, ev ovdje se jedno 2 sekunde nasmijaojoker90 je napisao/la:
Evo nasmijao se i Gojkara kad je cuo ponudu!Sala na stranu, ne znam jesam ga ikad vidio nasmijanog prije, mrtav ozbiljan lik!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
aahhahaha sta iima svakebprestupne. Sa budzetom sa kojim smo igrali evropu senzacija je proci u 3. kolo a nerijetko smo igrali u play off. Isto tako uzevsi u obzir drzavni koeficient tesko je bilo ocekivati ista. Sada smo mi novi klub zbog kojg ce svi moliti Boga da ih ne zapadne u pretkolima.
-
- Kontakt:
Mozda si nas pomijesao sa zeljom, ja ne pamtim kad sarajevo nije proslo jedno pretkolo u europiDANTES je napisao/la:Head je napisao/la:Kojoj evropi, pasa vi ne mozete da dobijete licencu da odete na Kosovo a ne u Evropu.DANTES je napisao/la:volio bih da se sretnemo u evropi. zaista. mislim da bismo vas rijesili u prvih pola sata.
rece navijac tima koji svake prestupne prodje prvo kolo nekog euro takmicenja
jao al ih ubijaju u turrskoj
Sto mi se svidja radi se sprint-trening... ocito da cemo igrati presing

-
- Kontakt:
Samo žestoko, taj rad:Benko je napisao/la:jao al ih ubijaju u turrskoj![]()
[youtube][/youtube]
Boyka style!

Definitivno se moze reci da su ove pripreme u Antaliji najbolje organizirane pripreme u historiji FKS. Od same organizacije, preko smjestaja, stucnih ljudi koji su zaduzeni da pripreme nase igrace, samih igraca koji su tu do kolicine multimedije za nas navijace u Bosni i sirem svijeta. Na evropskom nivou nema sta, ni Real se ne bi postidio ovih priprema, rezultata na priprema i izvjestavanja za svoje navijace preko zvanicne stranice i ostalih sredstava informisanja.
Svim uposlenicima FKS jedan veliki naklon, poseban gospodinu Kusturici, direktoru Selimovicu i starom lafcu Ibrakovicu.

Svim uposlenicima FKS jedan veliki naklon, poseban gospodinu Kusturici, direktoru Selimovicu i starom lafcu Ibrakovicu.

1946
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Treba li smo od kona uzeti Tomica ,nece da im igra dzaba.Nek snama trenira tih par mjeseci,i onda ga vezati ugovorom.Mi smo ionako navikli da nam igraci pauziraju par mjeseci,pa kasnije odigraju dobro.
Zahvaljujuci upravi i svima oko kluba, sa pravom mozemo ocekivati na Kosevu ove polusezone prosjek od 6 milja po utakmici, naravno sve zavisi od prve u Gradaccu.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Neko je gore bio postavio pitanje kako se osjećamo kao navijači u ovim lagodnim vremenima, u tom fazonu nešto.
SAd se konačno možemo osjećati kao navijači, jer nam preostaje samo da navijamo. Ne moramo se više brinuti kako klub spasiti od propadanja i gašenja. To smo uspjeli, sad imamo ljude u klubu koji su prije svega navijači Sarajeva od rođenja, a onda i veoma sposobni i pošteni ljudi.
Trebamo se truditi raju da animiramo da dolazi na utakmice, ima se uvijek nešto lijepo vidjeti, ne igraju samo Španci, Englezi i ostali dobar fudbal. Ima i kod nas igrača koji isto tako pružaju dobre partije samo ih treba podržati jer je njima važniji aplauz i ono BRAVO sa tribine od desetina hiljada eura koje primaju igrači u pomenutim državama.
Kakva će posjeta biti na proljeće ne znamo i ne možemo očekivati nešto spektakularno. Ali s obzirom da na Koševu igramo šest derbija i ako tu ne poboljšamo posjetu trebamo se zapitati kakvi smo ustvari i da li zaslužujemo ljude koji se svim sredstvima bore za boljitak kluba.
Nadam se da će i rezultati pratiti sve ove stvari.
SAd se konačno možemo osjećati kao navijači, jer nam preostaje samo da navijamo. Ne moramo se više brinuti kako klub spasiti od propadanja i gašenja. To smo uspjeli, sad imamo ljude u klubu koji su prije svega navijači Sarajeva od rođenja, a onda i veoma sposobni i pošteni ljudi.
Trebamo se truditi raju da animiramo da dolazi na utakmice, ima se uvijek nešto lijepo vidjeti, ne igraju samo Španci, Englezi i ostali dobar fudbal. Ima i kod nas igrača koji isto tako pružaju dobre partije samo ih treba podržati jer je njima važniji aplauz i ono BRAVO sa tribine od desetina hiljada eura koje primaju igrači u pomenutim državama.
Kakva će posjeta biti na proljeće ne znamo i ne možemo očekivati nešto spektakularno. Ali s obzirom da na Koševu igramo šest derbija i ako tu ne poboljšamo posjetu trebamo se zapitati kakvi smo ustvari i da li zaslužujemo ljude koji se svim sredstvima bore za boljitak kluba.
Nadam se da će i rezultati pratiti sve ove stvari.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 09 feb 2015, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
vec pomalo se moze razmisljati o gostovanju zvijezdi ,prve utakmice su uvijek teske apsolutno sam optimista i mislim da trebamo to dobiti ,ali ne treba olako shvatati zvijezdu dole nikad nismo dobili .prvo kolo pun stadion domacin se bori za opsatanak sve ce uraditi da nam bar bod otkinu mi smo im motiv vise ,nece biti lako .
Sarajevo, Široki Brijeg, Sloboda i Zrinjski su vec obavili razgovor sa Tomicem, on vec 15 dana zna da nece ostati na Grbavici.
Najprije ce ga Zrinjski dovesti po meni ili cak Sloboda
- BoskoAntic
- Kontakt:
Nama je oko posjete GLAVNI PROBLEM zadnjih nekoliko sezona, u tome sto se nafuramo na pobjedu u prvom kolu nastavka sezone, i onda izgubimo...sjecam se prosle sezone izgubili ili smo nerijeseno igrali u zenici, narednu na kosevu dolazi Olimpik hladno, vjetar ubi, opet je bilo 5-6 hiljada i oni opet kiksaju 1:1...i onda samo cujes povike s tribina "nece me Kosevo zadugo vidjeti, ja svoje zivce kidam zbog budala itd..." Nadam se da cemo sad u Gradačcu prekinuti tu tradiciju, i onda protiv Borca da bude 10 000

U INAT SVIMA 1946
-
- Kontakt:
Tomic odlican igrac i kod nas bi ravnopravno konkurisao za prvih 11 ,do kad ima ugovor za Zeljom da li moze igrati odma ili tek idudcu sezonuaS_Roma je napisao/la:Sarajevo, Široki Brijeg, Sloboda i Zrinjski su vec obavili razgovor sa Tomicem, on vec 15 dana zna da nece ostati na Grbavici.