FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Head je napisao/la:Ja sam cuo da cemo za dvije godine inkasirati blizu 500 000 eura, vjerovatno je ovaj moj u to uracun'o i ove ostale sitnice koje si ti naveo. Kako god bitno je da se razbacujemo krupnom lovom, zaokruzujemo na desetine hiljada dok neki u pfening gledaju.HordeBL je napisao/la:Pozdrav Bordo Naciji...sad iz Banovica , pratio sam vas![]()
![]()
....
Ovo sa TA je skoro pa gotovo , treba jos sammo potpis obje strane...u parama je to 150 000 eura godisnje , plus razni promotivni eventi...besplatni letovi za tim za razna gostovanja itd. Nase obaveze su naravno TA na prednjoj strani dresa , snimanje reklama (igraci) i veliki baner ispred isstoka ...spominjanje imena TA od oficijelnog spikera na stadionu...na pressicama zastavica na stolu plus na onoj tabli iza ledja...uglavnom , ugovor je beton jer ce se cini mi se potpisati na 2 god za pocetak. Druga godina donosi 200 000 eura. Ona grupa bogatasa koja ima 42% vlasnistva u Galati , sprema jos jedan veliki BUM za nas klub...ni ja ne znam o cemu se radi (iskreno) ali to mi mirise na to da bi bili voljni dovoditi igrace za koje se placa obestecenje i to ono bas povelko a koje nas klub jos uvijek nije u stanju platiti...ali otom potom. I to ce se brzo objaviti
I napokon neki pojedinci neka razluce..VLASNIK od generalni sponzor. To su dvije razlicite stvari. Bez amidze kao vlasnika nikad u zivotu ne bi mogli dovesti ovako jakog sponzora
Ne svidja mi se druze ovo ismijavanje drugih. To nikad nisam volio u zivotu,vjeruj da se sve vraca. I mi smo bili feningasi do jucer. Mi trebamo samo nas da gledamo a ostalo nas ne intersuju.
Bez Amidze ne mozes odobriti trasfer igraca. Barem neki njemu bliski ljudi su stalno u komunikaciji sa nasima. A pojedinci pitaju jel on odobrio ovo. Pa naravno da jeste. Da nije odobrio nebi se ni ulazilo u ovu pricu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- BoskoAntic
- Kontakt:
ovo nase ismijavanje je ustvari KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADJE SE SMIJE! Kupovali su titule godinama, rugali se nasim virslama i sl...da Bog da im se sve vratilo!xbox je napisao/la:Head je napisao/la:Ja sam cuo da cemo za dvije godine inkasirati blizu 500 000 eura, vjerovatno je ovaj moj u to uracun'o i ove ostale sitnice koje si ti naveo. Kako god bitno je da se razbacujemo krupnom lovom, zaokruzujemo na desetine hiljada dok neki u pfening gledaju.HordeBL je napisao/la:Pozdrav Bordo Naciji...sad iz Banovica , pratio sam vas![]()
![]()
....
Ovo sa TA je skoro pa gotovo , treba jos sammo potpis obje strane...u parama je to 150 000 eura godisnje , plus razni promotivni eventi...besplatni letovi za tim za razna gostovanja itd. Nase obaveze su naravno TA na prednjoj strani dresa , snimanje reklama (igraci) i veliki baner ispred isstoka ...spominjanje imena TA od oficijelnog spikera na stadionu...na pressicama zastavica na stolu plus na onoj tabli iza ledja...uglavnom , ugovor je beton jer ce se cini mi se potpisati na 2 god za pocetak. Druga godina donosi 200 000 eura. Ona grupa bogatasa koja ima 42% vlasnistva u Galati , sprema jos jedan veliki BUM za nas klub...ni ja ne znam o cemu se radi (iskreno) ali to mi mirise na to da bi bili voljni dovoditi igrace za koje se placa obestecenje i to ono bas povelko a koje nas klub jos uvijek nije u stanju platiti...ali otom potom. I to ce se brzo objaviti
I napokon neki pojedinci neka razluce..VLASNIK od generalni sponzor. To su dvije razlicite stvari. Bez amidze kao vlasnika nikad u zivotu ne bi mogli dovesti ovako jakog sponzora
Ne svidja mi se druze ovo ismijavanje drugih. To nikad nisam volio u zivotu,vjeruj da se sve vraca. I mi smo bili feningasi do jucer. Mi trebamo samo nas da gledamo a ostalo nas ne intersuju.
U INAT SVIMA 1946
Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''
Od kud tolika zelja za isticanjem na ovaj nacin????????????????????????????????????????????????????????????
Od kud tolika zelja za isticanjem na ovaj nacin????????????????????????????????????????????????????????????
- moustapha
- Kontakt:
Ovo je onaj Aldin je liamidzaTan je napisao/la:Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''

1946
-
- Kontakt:
...koji je očito već na aparatima od muke!Head je napisao/la:Ovo je onaj Aldin je liamidzaTan je napisao/la:Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''

Tacno...mi ne mozemo dovesti niti prodati igraca a da on to ne aminuje. Isto tako je i sa generalnim sponzorom. Ne moze bez njegovog odobrenja. Sa amidzom smo dobili ulaznicu u svijet bogatih...bez njega bi bili na nivou 2002-2003. Zato po bezbroj puta ...amidza , Allah te NagradioAdiFKS je napisao/la:Bez Amidze ne mozes odobriti trasfer igraca. Barem neki njemu bliski ljudi su stalno u komunikaciji sa nasima. A pojedinci pitaju jel on odobrio ovo. Pa naravno da jeste. Da nije odobrio nebi se ni ulazilo u ovu pricu.
amidza Tan...vidim da nisi sav u elemntu , ti sve inace znas najbolje a u stvari ne znas nista..uzivaj..ovo sto ja kazem ti ne mozes ni u snu doznati..naravno imas ignore i ne rise vise..sljedeci put aldine uzmi neki nick da te ne skontamo bas odmah ..ako nisi vec sve ispuco
evo naseg brata sa svjezim informacijama u dobar vakatHordeBL je napisao/la:Pozdrav Bordo Naciji...sad iz Banovica , pratio sam vas![]()
![]()
....

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Head je napisao/la:Ovo je onaj Aldin je li[b]amidzaTan[/b] je napisao/la:Ja da sam se pitao, ostavio bih te jos 7 dana u Banovicima, vise gluposti u zivotu nisam procitao nego od tvojih insajderskih informacija, pretpostavljam da dok si bio banovan si iskoristio priliku da skoknes do Stambula i definises ugovor????????????????????????????????????????????????''
Taman se covjek odmori,on se opet registruje.Valjda ce ovo Aco završiti.

Head je napisao/la:Ja sam cuo da cemo za dvije godine inkasirati blizu 500 000 eura, vjerovatno je ovaj moj u to uracun'o i ove ostale sitnice koje si ti naveo. Kako god bitno je da se razbacujemo krupnom lovom, zaokruzujemo na desetine hiljada dok neki u pfening gledaju.HordeBL je napisao/la:Pozdrav Bordo Naciji...sad iz Banovica , pratio sam vas![]()
![]()
....
Tako nekako brate , u pravu si. Nijedno sponzorstvo ne ide samo u parama....
Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je 

Ti si opet šampion !
Slažem se,prvo hvala Bogu na ovakom davanju i kompletnoj situaciji oko našeg kluba
Hvala našoj naj agilnoj upravi na dunjaluku koja je takođe najzaslužnija za ovaj potpuni preokret.
Amidža hvala ti
A naravno neizostavni dio priče smo mi navijači,zadovoljni jesmo ali moramo se još aktivnije uključiti svi u ovu kompletnu priču,svako na svoj način,znate već.
Neizmjerno sam sretan i toliko POZITIVNE ENERGIJE je prisutno da će uskoro i sam Osmanagić zbog toga objaviti da nam grad leži na piramidama...

A naravno neizostavni dio priče smo mi navijači,zadovoljni jesmo ali moramo se još aktivnije uključiti svi u ovu kompletnu priču,svako na svoj način,znate već.

Neizmjerno sam sretan i toliko POZITIVNE ENERGIJE je prisutno da će uskoro i sam Osmanagić zbog toga objaviti da nam grad leži na piramidama...

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Idemo jako i kako rekoh imamo ulaznicu u svijet bogatih. Naravno amidza je ta nasa ulaznica , jer nije svejedno kada grupa privatnih investitora zna da iza nasih ledja stoji lik koji je na Forbesovoj listi svjetskih bogatasa...to otvara mnoga vrata..zar ne ??
sjever...hahahahahaha

sjever...hahahahahaha

A lose nam i nestabilno do P materinesimon je napisao/la:Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je

Al pehar se jednostavno mora uzeti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Jos nam samo fale dresovi nekog renomiranog proizvodjača i stadion i onda moze pocet dominacija

AdiFKS je napisao/la:A lose nam i nestabilno do P materinesimon je napisao/la:Kada je nama najveca briga kvalitet novih dresova nema se sta dalje pricati kako nam je![]()
Al pehar se jednostavno mora uzeti.
vidi ovo , iz ove zemlje investitori bjeze , jel tako
nas klub dovodi nove investitore i svjez kapital
imal ko jaci u BiH

Svaka tebi čast jarane stvarno si OK jaran!Rooney88 je napisao/la:Cestitam stvarno, ogroman korak je sponzora ovog kalibra dovesti u nasu ligu. I sam fudbal u BiH moze napredovati kroz ovu pricu.
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], laznokrilo, rimljanin90 i 41 gost.